Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canoooo

DERYAAAA KUZUM NASILSIN
metuşcan nasıl şeker testini hallettınmı ???

anladım gecmış olsun ben ilki normal sandım
umarım son bulur yaşadıkların
tüpe gerek kalmadan bu denemede olur inş.

canım arkadaslarım
psıkolojımı bozuyorum galıba ben. dr un dedıgı bu 6 aylık süreç kilo verme surcı cok uzun gelıyo gözüme bebege öyle odaklıyımkı kıloylada savaşamıyorum
hergun bebekle ilgili bişeyler cıkıyo karsıma hergun biri bişe soruyo falan sıyırmış gıbı hıssedıyorum kendımı
6 ay bekleme gel tüpe gir deseler dalıcam yeminle ama eşim engellıyo herdefasında. kendımı hamile psikolojısıne itiyorum halvet bıle olmamısken. kılo vermeden olmayacagınıda bılıyorum. galiba cok yoruldum sabah akşam düşünmekten. isyanda etmıyorum ama beni çok mutsuz olmaya itiyo anne olamayısım. galiba kendime bile itiraf edemediğim acıları gülücüklerle erteliyorum. bunu nie yazıyorum onuda bilmıyorum
Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inş. ıyıkı varsınız

Son düzenleme:

ben sana ne diyim de seni rahatlatayım bu psiklojiden kurtarayım
bir gün iyi oluyorsak ertesi gün bunalıma giriyoruz
zor bir süreç ama kilo vermen senin için çok iyi olur bu süreci de hızlandırı kuzum
biraz dikkat et madem
Ben artık en son hiç hamile kalamayacağım yumurta bile büyümüyor diyordum
nolur umutsuz olma
RAbbim tez zamanda tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün

oğlum da iyi teyzesi
tekmeleyip duruyor
şekeri kısmetse cuma yaptıracağım

kızlar size bişey sorucam mutlaka bilgisi olan vardır diye düşündüm..

yengemin rahim duvarında kalınlaşma oluyormuş ve gittiği bütün doktorlar ameliyat demiş.

ve sonucuda pek iyi değilşmiş ertelerse.. sizce bunun sebebi nedir ilaç olarak d.kontrol hapı vermiş doktoru oda geçici bi süre durdurmak içinmiş sanırım

o gün gittim ama o işi halledemedim ablam kendi evine alırsın dedi o perde işini..

şimdi yine pazara gidiyorum cicili bicili bişeyler alcam bardak falan umarım bulurum..

sana gelelim,, sen şimdi işi bırakıcanya bırakınca burayada gelcenya heh işte o zaman biz buluşucaz gezicez tozucaz sana her şeyi unutturabilirim birselll

bırak bu kilo verme olayını çok kafana takıyorsun sanki bide şartlanmış gibi zor olur bence bak bizim hocamız diyor ye ama çok değil 2 tane yiyeceksen 1 tane ye diyor eğer bu şekilde yürütebilirsen işte süper olur ama hareket et sürekli oturma benim dememle olmaz evet ama bunu çocuk için değil kendin için sağlığın için yap

SOGAN SUYU INCELTIYOYA İŞTE
tersi bı tedavıde kullanılabılır belkı araştırsın bi
gezmekle unutulmuyokı dolu tatıle gıttım ne değişiyokı
öncekınde kurban bayramı hamile kalmıstım inş. bu kurbanda hedıyeyle gelır
yemek konusunda yemek deıl sorunumkı hareketsızlık
çalışınca oturuyosun mecbur

haklısın umutsuzluk deılde be derya ne bilim çok şükür elbet tesellilrim varama işte insan nefse yenılıyor
kasık agrıma dr yumurtlamadan olabılır ddedi ama benim eşim bu kadar ağrın varken olmaz halvet falan dedı:26: oysakı dr ihtimal verdi anlatamıyorumkı bubu adama

ne güzeelllll bak gördün mü bizim topic uğurlu geldi sana :)
hayırlı olsun cnm tebrikler [/QUOTE]

Kan testi de yaptırdım kızlar 5 haftalık hamileyim :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hiçbir fikrim yok
Memetin Annesii nasılsın bakalımmmm
soni sen şaka yapuyorsun ama ben Memet konusunda çok ciddiyim
kimseye memet dedirtmiyorum bilgin olsun

aaa niye olmazmış
tam zamanı işte
acık nazık davranır olur olur
sen kışkırt onu

Temel ile fadime luna parka giderler. fadime tutturur: temellll ben habu dönen oyuncağa binmek istiyrum. temel fadiye bağırır: sakin haa fadime donun görinür. fadime ısrarla binmek istediğini söyler temel yok der. nihayet temelin daldığı bir vakit fadine oyuncağa biner. sonra gelir temele der ki: temelüm bindim ona çok güzeldü der. temel bağırır: uyyyy donin görindü ne yaptun sen. fadime der ki yok temelüm donimü çıkarttumda bindüm daaa:):) der..

ahahhaahyyyyyyyyyy

hahahaaaaaa ıyımı8ssss

Bebisimolsun,tebrikler hamilesin

canim Allah saglicakla kucagina versin,konuyu acali 1 yil olmus,o zamandan simdiye ilk hamilelik mi yoksa kimyasal gebelik falan oldu mu?

teşekkürler canım darısı isteyen herkese olsun..ilk hamileliğim canım daha öncesinde hiç olmadı
canommmmmmmm ya bende diyorumki nerde bu kız
sağol canımm benimmm inşallah o günleride görmek nasip olur
o tatlı cadı kızını öpüyorummmm
canım Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa zamanda hamile haberleri alırız.

saol canım çok şükür hamileyim

tatlım ya geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak tut kendini

Ya işte ameliyat demiş dr.

inşallah olur istediğin tatlım ama olursada sağlıklı olsun..

evet kesinlikle oturunca hiç bir anlamı kalmıyor zayıflamanın :)

hiçbir fikrim yok

soni sen şaka yapuyorsun ama ben Memet konusunda çok ciddiyim
kimseye memet dedirtmiyorum bilgin olsun

memet deyince farklı bir anlammı oluyor ilginç.

hakkında hayırlısı olsun cnm sen dusnme nasılsa asılama yaptırcaksın bu ay keyıflı gecır hıc olmadı...
ayyy senın sansınaaa emınım o tat cok kotudur:/neyse bebiş ıcın sabırlı olucaz
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole
maşallah canımmmacaba ıkızmı yaaa
canım yalancı tavuk gogsu yap bılmıyorsan istersen yazarım tarıfını uzerıne vıselı jöle yap marketten hazır al karısık meyce serp uzerıne muz portakal kıvı cok lezzetlı oluyor begenılecegıne kefılım

slm güzeller hepiniz iyisiniz maşallah..

en kısa zamanda yanınızda olcam inşşş...
hepinizi öpüyorum en kocamanından ...

günaydın kızlarr kimsecikler gelmemiş nerdesiniz yahu herpiniz bayram temiziğine mi daldınız yoksa
benim kontrol arefe gününe alındı çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…