- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.601
kızlaaaaaarrrrrrrrrr
uzuuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar aranızdayım, benim pc bozuldu, yeni yapıldı geldi, ondan giremedim
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harikasın cicicimmmmmmmm tek atış mı desem tek koyuş mu desemmm, çoookkkkk sevindimmmmmheheheeeeee sende göreceksin gününüüü uykusuz gecelerrrrrrrrrrrr, kusmalarrr emmeler vuhuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen çok sabırlı bir anne olacaksın biliyorum, bebeişin yada bebişlerin çoookk şanslı,
diğer tüm kızlarrr benim velet gene vızlıyo, dileğim hepiniz en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, tekrar görüşcez anacım muckkkk
cnm birincide çekimeedi acemi çaylaklar...
devletin sevk ettiği yerden ne hayır gelir ne hijyen ne temizlik hak getire zaten 25 dk uğraştılar defalarca ve çekemediler sonunda birde bana hatıra rahim ağzı yarası bıraktılar hemde kocaman onu tedavisini olcem diye tedavime 1,5 aydan fazla ara verdim.... kendimi topladım psikolojimi düzlettim baktım olacağı yok özel tüp bebek merkezine gittim aşılama yapacaklar önce tutmaz ise tüp bebek dediler bakalım hayırlısı o yüzden bu gün film çekilcem ilkinde kötü şeyler yaşadığımı söleyince doktorum tekrar psikolojini bozmayalım anestezi ile çeksin doktorun dedi o yüzden tekrardan çekiliyorum... 1, başarısızdı...
bu arada iğnelerim 4, günü bu sabah kontrole gittim yumoşum 17mm olmuş inanamadım.
doktor bu günde iğne ol yarın belki bi tane dah aveririz sonra çatlatırız dedi şoklardayım çok şükür yarabbim 4 günde yumoşum kocaman olmuş yaaaa
canım arkadaslarım
psıkolojımı bozuyorum galıba ben. dr un dedıgı bu 6 aylık süreç kilo verme surcı cok uzun gelıyo gözüme bebege öyle odaklıyımkı kıloylada savaşamıyorum
hergun bebekle ilgili bişeyler cıkıyo karsıma hergun biri bişe soruyo falan sıyırmış gıbı hıssedıyorum kendımı
6 ay bekleme gel tüpe gir deseler dalıcam yeminle ama eşim engellıyo herdefasında. kendımı hamile psikolojısıne itiyorum halvet bıle olmamısken. kılo vermeden olmayacagınıda bılıyorum. galiba cok yoruldum sabah akşam düşünmekten. isyanda etmıyorum ama beni çok mutsuz olmaya itiyo anne olamayısım. galiba kendime bile itiraf edemediğim acıları gülücüklerle erteliyorum. bunu nie yazıyorum onuda bilmıyorum
Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inş. ıyıkı varsınız
SORMA bebişim pek kotuyum
kasıklarım zonkluyo 2 gundur dt gıttım temız cıktı ultrasyon
yumurtlamadan olabılır dedı ama ben o agrıdan helvet falan düşünemedım
benım acı eşiğimde düşüktür aslında ben acı cektıysem düşün sen ağrının şiddetını
saol canım bende bılemedım noldu bana
naptın o gun yaptınmı alısverıs?
canım arkadaslarım
psıkolojımı bozuyorum galıba ben. dr un dedıgı bu 6 aylık süreç kilo verme surcı cok uzun gelıyo gözüme bebege öyle odaklıyımkı kıloylada savaşamıyorum
hergun bebekle ilgili bişeyler cıkıyo karsıma hergun biri bişe soruyo falan sıyırmış gıbı hıssedıyorum kendımı
6 ay bekleme gel tüpe gir deseler dalıcam yeminle ama eşim engellıyo herdefasında. kendımı hamile psikolojısıne itiyorum halvet bıle olmamısken. kılo vermeden olmayacagınıda bılıyorum. galiba cok yoruldum sabah akşam düşünmekten. isyanda etmıyorum ama beni çok mutsuz olmaya itiyo anne olamayısım. galiba kendime bile itiraf edemediğim acıları gülücüklerle erteliyorum. bunu nie yazıyorum onuda bilmıyorum
Rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inş. ıyıkı varsınız
SOGAN SUYU INCELTIYOYA İŞTEkızlar size bişey sorucam mutlaka bilgisi olan vardır diye düşündüm..
yengemin rahim duvarında kalınlaşma oluyormuş ve gittiği bütün doktorlar ameliyat demiş.
ve sonucuda pek iyi değilşmiş ertelerse.. sizce bunun sebebi nedir ilaç olarak d.kontrol hapı vermiş doktoru oda geçici bi süre durdurmak içinmiş sanırım
gezmekle unutulmuyokı dolu tatıle gıttım ne değişiyokıo gün gittim ama o işi halledemedim ablam kendi evine alırsın dedi o perde işini..
şimdi yine pazara gidiyorum cicili bicili bişeyler alcam bardak falan umarım bulurum..
sana gelelim,, sen şimdi işi bırakıcanya bırakınca burayada gelcenya heh işte o zaman biz buluşucaz gezicez tozucaz sana her şeyi unutturabilirim birselll
bırak bu kilo verme olayını çok kafana takıyorsun sanki bide şartlanmış gibi zor olur bence bak bizim hocamız diyor ye ama çok değil 2 tane yiyeceksen 1 tane ye diyor eğer bu şekilde yürütebilirsen işte süper olur ama hareket et sürekli oturma benim dememle olmaz evet ama bunu çocuk için değil kendin için sağlığın için yap
ben sana ne diyim de seni rahatlatayım bu psiklojiden kurtarayım
bir gün iyi oluyorsak ertesi gün bunalıma giriyoruz
zor bir süreç ama kilo vermen senin için çok iyi olur bu süreci de hızlandırı kuzum
biraz dikkat et madem
Ben artık en son hiç hamile kalamayacağım yumurta bile büyümüyor diyordum
nolur umutsuz olma
RAbbim tez zamanda tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün
oğlum da iyi teyzesi
tekmeleyip duruyor
şekeri kısmetsecuma yaptıracağım
ne güzeelllll bak gördün mü bizim topic uğurlu geldi sana :)
hayırlı olsun cnm tebrikler
hiçbir fikrim yokkızlar size bişey sorucam mutlaka bilgisi olan vardır diye düşündüm..
yengemin rahim duvarında kalınlaşma oluyormuş ve gittiği bütün doktorlar ameliyat demiş.
ve sonucuda pek iyi değilşmiş ertelerse.. sizce bunun sebebi nedir ilaç olarak d.kontrol hapı vermiş doktoru oda geçici bi süre durdurmak içinmiş sanırım
soni sen şaka yapuyorsun ama ben Memet konusunda çok ciddiyimMemetin Annesii nasılsın bakalımmmm
aaa niye olmazmışSOGAN SUYU INCELTIYOYA İŞTE
tersi bı tedavıde kullanılabılır belkı araştırsın bi
gezmekle unutulmuyokı dolu tatıle gıttım ne değişiyokı
öncekınde kurban bayramı hamile kalmıstım inş. bu kurbanda hedıyeyle gelır
yemek konusunda yemek deıl sorunumkı hareketsızlık
çalışınca oturuyosun mecbur
haklısın umutsuzluk deılde be derya ne bilim çok şükür elbet tesellilrim varama işte insan nefse yenılıyor
kasık agrıma dr yumurtlamadan olabılır ddedi ama benim eşim bu kadar ağrın varken olmaz halvet falan dedı:26: oysakı dr ihtimal verdi anlatamıyorumkı bubu adama
Temel ile fadime luna parka giderler. fadime tutturur: temellll ben habu dönen oyuncağa binmek istiyrum. temel fadiye bağırır: sakin haa fadime donun görinür. fadime ısrarla binmek istediğini söyler temel yok der. nihayet temelin daldığı bir vakit fadine oyuncağa biner. sonra gelir temele der ki: temelüm bindim ona çok güzeldü der. temel bağırır: uyyyy donin görindü ne yaptun sen. fadime der ki yok temelüm donimü çıkarttumda bindüm daaa:):) der..
ahahhaahyyyyyyyyyy
Bebisimolsun,tebrikler hamilesin
canim Allah saglicakla kucagina versin,konuyu acali 1 yil olmus,o zamandan simdiye ilk hamilelik mi yoksa kimyasal gebelik falan oldu mu?
canommmmmmmm ya bende diyorumki nerde bu kızkızlaaaaaarrrrrrrrrr
uzuuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar aranızdayım, benim pc bozuldu, yeni yapıldı geldi, ondan giremedim
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harikasın cicicimmmmmmmm tek atış mı desem tek koyuş mu desemmm, çoookkkkk sevindimmmmmheheheeeeee sende göreceksin gününüüü uykusuz gecelerrrrrrrrrrrr, kusmalarrr emmeler vuhuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen çok sabırlı bir anne olacaksın biliyorum, bebeişin yada bebişlerin çoookk şanslı,
diğer tüm kızlarrr benim velet gene vızlıyo, dileğim hepiniz en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, tekrar görüşcez anacım muckkkk
canım Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa zamanda hamile haberleri alırız.
SORMA bebişim pek kotuyum
kasıklarım zonkluyo 2 gundur dt gıttım temız cıktı ultrasyon
yumurtlamadan olabılır dedı ama ben o agrıdan helvet falan düşünemedım
benım acı eşiğimde düşüktür aslında ben acı cektıysem düşün sen ağrının şiddetını
saol canım bende bılemedım noldu bana
naptın o gun yaptınmı alısverıs?
SOGAN SUYU INCELTIYOYA İŞTE
tersi bı tedavıde kullanılabılır belkı araştırsın bi
gezmekle unutulmuyokı dolu tatıle gıttım ne değişiyokı
öncekınde kurban bayramı hamile kalmıstım inş. bu kurbanda hedıyeyle gelır
yemek konusunda yemek deıl sorunumkı hareketsızlık
çalışınca oturuyosun mecbur
haklısın umutsuzluk deılde be derya ne bilim çok şükür elbet tesellilrim varama işte insan nefse yenılıyor
kasık agrıma dr yumurtlamadan olabılır ddedi ama benim eşim bu kadar ağrın varken olmaz halvet falan dedı:26: oysakı dr ihtimal verdi anlatamıyorumkı bubu adama
hiçbir fikrim yok
soni sen şaka yapuyorsun ama ben Memet konusunda çok ciddiyim
kimseye memet dedirtmiyorum bilgin olsun
memet deyince farklı bir anlammı oluyor ilginç.
hakkında hayırlısı olsun cnm sen dusnme nasılsa asılama yaptırcaksın bu ay keyıflı gecır hıc olmadı...Kızçelerr napıyonuzzzz
ben bugün aşılama için karar verdim ve doktora gittim üstten baktı herşey normal çok güzel dedi.
neysee geçtik takvim hesabını yapmaya hangi gün aşılama olcağına karar verelim derken doktor bi baktı hayırr olmazz dedi çünkü yumurtlama günlerim tamda bayrama denk geliyormuş meğerr
ben senin için gelirim ama laboratuvar kapalı oluyor dedi vede yazık boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim dedi.
ama sen yinede bu ay boş durma o tarihlerde gün aşırı ilişki olsun dedi.çünkü çokta vahim bir durumun yok normal yollada olabilir dedi.
bu ayda böyle sakin geçicek ama sadece hakkımda hayırlısı olsun diyorum elbet bir gün bizimde olucak inşallah ben inanıyorum ...
ayyy senın sansınaaa emınım o tat cok kotudur:/neyse bebiş ıcın sabırlı olucazben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
maşallah canımmmkızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole
canım yalancı tavuk gogsu yap bılmıyorsan istersen yazarım tarıfını uzerıne vıselı jöle yap marketten hazır al karısık meyce serp uzerıne muz portakal kıvı cok lezzetlı oluyor begenılecegıne kefılımsabah şekerimiz birsellimm hoşgeldin bende seni görmeyince dedim bu kız nerde acabaaa
naber cnm? ben fena sıkışmaya başladım cumaya çok kalabalık olcaz sanırımm ve ben daha hiç bişey yapmadım şimdi kapıları siliyorum yavaştan başladım işlere napım
yaa kızlar bana değişik tatlı tarifi versenenizee ama kolay ve bereketli bişey olsun
Temel ile fadime luna parka giderler. fadime tutturur: temellll ben habu dönen oyuncağa binmek istiyrum. temel fadiye bağırır: sakin haa fadime donun görinür. fadime ısrarla binmek istediğini söyler temel yok der. nihayet temelin daldığı bir vakit fadine oyuncağa biner. sonra gelir temele der ki: temelüm bindim ona çok güzeldü der. temel bağırır: uyyyy donin görindü ne yaptun sen. fadime der ki yok temelüm donimü çıkarttumda bindüm daaa:):) der..
ahahhaahyyyyyyyyyy
Ya işte ameliyat demiş dr.
inşallah olur istediğin tatlım ama olursada sağlıklı olsun..
evet kesinlikle oturunca hiç bir anlamı kalmıyor zayıflamanın :)
hiçbir fikrim yok
soni sen şaka yapuyorsun ama ben Memet konusunda çok ciddiyim
kimseye memet dedirtmiyorum bilgin olsun
memet deyince farklı bir anlammı oluyor ilginç.
biz annesi babası olarak mehmet diye seslenmeyecekken başkasının ona mehmet demesi hoşuma gitmiyorslm güzeller hepiniz iyisiniz maşallah..
en kısa zamanda yanınızda olcam inşşş...
hepinizi öpüyorum en kocamanından ...
oğlumun adı mehmet tuna
bunu sana bir kez daha söylemiştim ama sen sanki bbenı kızdırmaya çalışıyormuş gibi tavır takınıyorsun sonnur
kızlar da şakayla karışık memet diyorlardı onlara bu konuda hassasım dedim ve herkes benı saygıyla karşıladı
bunu sen niye yapamadın anlamıyorum
farklı bir anlamı oluyor evet benım için
hoşuma gitmiyor umarım bu kez anlatabilmişimdir İLGİNÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?