- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.781
ee kızlar yaaaaaaaaaaaaa gelin artık üfffffffffffff özledim hepinizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar pasi cano oli deryoş nili birsel sonnur hayal naz masum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bakıyıroum bakıyorum kımse yok bakıyorum bakıyorum kımse yokee kızlar yaaaaaaaaaaaaa gelin artık üfffffffffffff özledim hepinizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar pasi cano oli deryoş nili birsel sonnur hayal naz masum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nilaycım bugün kontrolün vardı nasıldı bebişin iyidir inşallahh
seni kıskanç seniiiiiiiiiiiiiiselam canlarr
herkes iyi bakıyorum aman maşallahbiz de iyiyiz kızımla
pasiiimm biz ek gıdaya 5. ay bittiğinde geçtik şimdi biraz daha iyi ama yemeyi pek sevmiyor çeyrek kase anca bütün günüm artık yemek hazırlamakla geçiyor, küçük küçük bir sürü bulaşık tel süzgeçten bi kurtulayım çöpe atcam bıktım artıkdeniz oğlan nasıl inşallah iştahlıdır ceviz veriyomusun kız bizim doktor 8. ayda ver dedi ama burda da okuyorum çoğu kişi veriyo öpüyorum ikini zi de..
double gebiş ya da trible gebiş bebişşşkendine dikkat et yavrucaklara iyi bak emi
baharrr sahalara dönüş ne zaman canım sırada sen varsın iyi hazırlan, yeter gezdiğin tozduğun kıskanıyorum seni
bdroner canım Allah babacığına şifa versin uzun ömürler versin,
deryoş yan yatış yastığı al kuzucuğa çok kullanılışlı 3 ay rahat kullanırsın, bebedorunki iyi 15 liraydı galiba..
vee hamiş kızlarr size de günden güne büyüyen koca göbişler diliyorum paytak penguenlerim benim
hepinizi öptümm
merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
Nazcim guzel arkadasim Allah isinizi rast getirsin insaallah hakkinizda hayirlisi olsun hepinizden iyi haberler bekliyorum buraya her baktigimda mutlaka gorucem o mujdeli haberleri inaniyorum Rabbime
seni kıskanç seniiiiiiiiiiiiiikızım bi geziyorum sorma ohhhh canıma değsinnnn.
yavrum canommm bende aralık gibi başlayım diyoorummm tak etti canıma
nazommm canımbenimmm inşallah verdiğiniz kararlar size bebişinizi getirsinnnnnn
en doğru kararı vermen için dua edicemmm
Nazcim guzel arkadasim Allah isinizi rast getirsin insaallah hakkinizda hayirlisi olsun hepinizden iyi haberler bekliyorum buraya her baktigimda mutlaka gorucem o mujdeli haberleri inaniyorum Rabbime
Ben geldimmmm adimi da zikretmissin heee duymus gibi geldim
Naptin bebislerin kalp atisini duydun mu? Takip edemedim son durumlari
koccaaaaaaaaaamannnnnnnnnn özledim hepiniziiiigelmemiz ne kadar özlediğine bağlıı
bakıyıroum bakıyorum kımse yok bakıyorum bakıyorum kımse yok
cnm cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı bır ara parmagını emdı 3 lu test ıcın gerek duymadı bu hafta cok bas agrım vardı onun ıcın cuma gunu tekrar cagırdı...oylee ınslalah o gunlerı sende goruceksın cok baska bırsey rabbım herkeze hayırlısıylayasatsın ınsallah
sen ne zmn duycaksın pıt pıtcıkları:)
selam canlarr
herkes iyi bakıyorum aman maşallahbiz de iyiyiz kızımla
pasiiimm biz ek gıdaya 5. ay bittiğinde geçtik şimdi biraz daha iyi ama yemeyi pek sevmiyor çeyrek kase anca bütün günüm artık yemek hazırlamakla geçiyor, küçük küçük bir sürü bulaşık tel süzgeçten bi kurtulayım çöpe atcam bıktım artıkdeniz oğlan nasıl inşallah iştahlıdır ceviz veriyomusun kız bizim doktor 8. ayda ver dedi ama burda da okuyorum çoğu kişi veriyo öpüyorum ikini zi de..
double gebiş ya da trible gebiş bebişşşkendine dikkat et yavrucaklara iyi bak emi
baharrr sahalara dönüş ne zaman canım sırada sen varsın iyi hazırlan, yeter gezdiğin tozduğun kıskanıyorum seni
bdroner canım Allah babacığına şifa versin uzun ömürler versin,
deryoş yan yatış yastığı al kuzucuğa çok kullanılışlı 3 ay rahat kullanırsın, bebedorunki iyi 15 liraydı galiba..
vee hamiş kızlarr size de günden güne büyüyen koca göbişler diliyorum paytak penguenlerim benim
hepinizi öptümm
bebik in the trible göbikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyiyim canımmm sen nasılsınnn:)))
naber baharr
gezerim tabiiiselam kızlarr ben geldim bu sefer de kimse yok peeehhh
CAnom aldım yan yatış yastığı bakalım umarım işe yarar eksikler bitti neredeyse
MELİS nasılsın kız melekler nasıl cumaya az kaldıı
BAHARRR geziyon demek zilli fadikkk
NAZ hayırlısı olsun hakkınızda vereceğiniz karar umarum
Bİrselll ne dediyon kız sabah şekerimm???
MASUM büyüyor dimi kızın mis gibi kokuyordur ya da kusunca ekşi kokuyordur
NİLİ sen nasılsın canım oğlan ne yapıyor??
kızlar bu arda ben de sezeryana kesin karra verdim bir dahaki kontrolde gün belirleyeceğiz sanırım
20-25 ocak arası olur gibi geliyor
ALlahım utandırmasın
slm kızlar
ben ateşe başladım ateş ölçüyorum çatlamıyomus yumurtam çünku oluşsada
ne devrık bı cumle oldu
hepinizi öpuyorum şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?