- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.481
daha once hıc ıctınmı sogan suyunu bılmıyorum ama ateşım cıktı yanaklarım yanıyor nıyekı acaba :26::26:
ayy eğer gebe kalamazsam bile bi yazarsın emi bi görem kendimi yaa
yok bebişim hiç tenezzül bile etmedim henüz
o sıcaktandır yaa
ayy eğer gebe kalamazsam bile bi yazarsın emi bi görem kendimi yaa
naber melıs sende ne var ne yok nasıl gıdıyor.2012 olmadan hamıle kalıcaz az kaldı demı
efendimmmmmmmmmmmmmmmmm.... aman efendim siz buralara gelirmiydiniz hoşgeldin
oyy uyusunda büyüsn bakalım .
benim yeğenimde ana okuluna gidiyor 4.5 yaşında yani 2007 temmuz 26
sizin?
bence 2012 ye kadar kalmazsak aralıkın son gunu herkese hamıle yazsın
iyi işte ne güzel bu soğukta gşr kocanın yanına adamıda bi ısıtkız ne sıcagı ben sıcak olmam kı buz gıbıyımdır hep bu ne cabuk ısıttı benı be
kalırsın inşallah canım...yazarım tabi ayıpsın
iyidir canım ben bayrama gebe haberini vercem inşallahh..hayırlısı ya şaka diyom da evet evet inşallah 2011 bitmeden gebeyizzzzzzzzzzzz
yaniiii en azından yeni yıl için moral olurdu yada yeni yıl hediyesi hehe
iyi işte ne güzel bu soğukta gşr kocanın yanına adamıda bi ısıt
aslında doğru söylüyorsunda ben ilacıda içmeyi düşünmüyorumkibence ılacdan sonra sende bır sogan suyu deneya ultrasonla baktım benım yumurtalar kutu kutu pense oynuyorlar resmen sınırım bozuldu nıye bu kadar cok lar ya 1 tane olcak o buyucek ıste 7 yumurtam cember olusturmus dönuyorlar
ben onu hep donduruyorum ıstıyım bu sefer degısıklık olsun demıama sımdı o benı hasta sanar acıle felan goturur en ıyısı bosver
hoşgeldin canım,benim eşimdede hareket azlığı var.
sizin sonuç kaç özel olmazsa yazar mısın?
birde tahlili nerde yaptırdığında önemli
bana bütün doktorların dediği şey 'testi tekrarla'bu çok önemli!
sakın umutsuzluğa kapılma canım tamam mı?
ve eşinin sonucunu başka bir doktora daha yorumlatın mutlaka
günaydın güzel anne adayları bende şöyle bir gecmişe göz attım yeni gelen arkadaşa merhaba hoşgeldin aramıza diyeyim ilk başta..meliscimmmm yaa ben senden gelecek haberi dört gözle bekliyorum ama helal olsun diorum çok iide dayandın tatlım ben kackez yapmştım test gibi geliyorumutluyum çok senden bakalım inşallah düşündüğüm gibi olur yükselsin bol bol ateşin canımcım.Sonnurcum canım öpüyorum senide arkadaşım beklicez ve güzel şeyler olacak hepimiz için....
yani hızlı hareketli mi oluyor o dediğin? bizimkide ileri hızlı hareketli %15cnm progresif hareketli %10 bununla kesinlikle olmaz dio doktor
günaydın güzel anne adayları bende şöyle bir gecmişe göz attım yeni gelen arkadaşa merhaba hoşgeldin aramıza diyeyim ilk başta..meliscimmmm yaa ben senden gelecek haberi dört gözle bekliyorum ama helal olsun diorum çok iide dayandın tatlım ben kackez yapmştım test gibi geliyorumutluyum çok senden bakalım inşallah düşündüğüm gibi olur yükselsin bol bol ateşin canımcım.Sonnurcum canım öpüyorum senide arkadaşım beklicez ve güzel şeyler olacak hepimiz için....
meliss ateş tablona bakmıyorum anlamadığım içingünaydın canım güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ya valla zor dayanıyom test için ama sabredicem cumaya kadar bugünde ateşim yüksek çıktı inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla...
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın bayanlar...
evet cnm ileri hareketli demekmiş
keçiboynuzu pekmezi yediriyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?