Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayy eğer gebe kalamazsam bile bi yazarsın emi bi görem kendimi yaa

kalırsın inşallah canım...yazarım tabi ayıpsın

naber melıs sende ne var ne yok nasıl gıdıyor.2012 olmadan hamıle kalıcaz az kaldı demı

iyidir canım ben bayrama gebe haberini vercem inşallahh..hayırlısı ya şaka diyom da evet evet inşallah 2011 bitmeden gebeyizzzzzzzzzzzz

kız ne sıcagı ben sıcak olmam kı buz gıbıyımdır hep bu ne cabuk ısıttı benı be
iyi işte ne güzel bu soğukta gşr kocanın yanına adamıda bi ısıt
kalırsın inşallah canım...yazarım tabi ayıpsın

iyidir canım ben bayrama gebe haberini vercem inşallahh..hayırlısı ya şaka diyom da evet evet inşallah 2011 bitmeden gebeyizzzzzzzzzzzz

yaniiii en azından yeni yıl için moral olurdu yada yeni yıl hediyesi hehe

bence ılacdan sonra sende bır sogan suyu dene ya ultrasonla baktım benım yumurtalar kutu kutu pense oynuyorlar resmen sınırım bozuldu nıye bu kadar cok lar ya 1 tane olcak o buyucek ıste 7 yumurtam cember olusturmus dönuyorlar

aslında doğru söylüyorsunda ben ilacıda içmeyi düşünmüyorumki
ben onu hep donduruyorum ıstıyım bu sefer degısıklık olsun demıama sımdı o benı hasta sanar acıle felan goturur en ıyısı bosver

evet evet sana hastayım dersin işte

cnm progresif hareketli %10 bununla kesinlikle olmaz dio doktor

günaydın güzel anne adayları bende şöyle bir gecmişe göz attım yeni gelen arkadaşa merhaba hoşgeldin aramıza diyeyim ilk başta..meliscimmmm yaa ben senden gelecek haberi dört gözle bekliyorum ama helal olsun diorum çok iide dayandın tatlım ben kackez yapmştım test gibi geliyorumutluyum çok senden bakalım inşallah düşündüğüm gibi olur yükselsin bol bol ateşin canımcım.Sonnurcum canım öpüyorum senide arkadaşım beklicez ve güzel şeyler olacak hepimiz için....

günaydın canım güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ya valla zor dayanıyom test için ama sabredicem cumaya kadar bugünde ateşim yüksek çıktı inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla...

379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm progresif hareketli %10 bununla kesinlikle olmaz dio doktor
yani hızlı hareketli mi oluyor o dediğin? bizimkide ileri hızlı hareketli %15

canımm benim teşekkürler çok cana yakın buldum seni yeni olmana rağmen.
selamlar..

meliss ateş tablona bakmıyorum anlamadığım için maşallah diyelim olacak canım ha bu ay ha önümüzdeki ay
günaydın bayanlar...

günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…