Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yani hızlı hareketli mi oluyor o dediğin? bizimkide ileri hızlı hareketli %15

canımm benim teşekkürler çok cana yakın buldum seni yeni olmana rağmen.
selamlar..

sevdim sizleri çünküüüücana yakınsınız ... bende kolay kolay bu kadar ısınamam ama sebepler önemlidir değilmi??sebebbimiz güzel canımcım

valla işte başlıyacaz yavaş yavaş kürlere henüz bir şey yemedi eşim ama başlıyacağız
işe yarar şifa olur umarım.
sevdim sizleri çünküüüücana yakınsınız ... bende kolay kolay bu kadar ısınamam ama sebepler önemlidir değilmi??sebebbimiz güzel canımcım

sağol güzelim dün bi soru sormuştun özelden msj attım ben sana okudun dimi?

günaydın kızlar
hülyacım sanırım doğumgününmüş kutlu olsun canım.nice yıllara.inşallah bebişli bir yaş olur.
bebişim ateşin süper maşallahh

günaydın kızlar
hülyacım sanırım doğumgününmüş kutlu olsun canım.nice yıllara.inşallah bebişli bir yaş olur.
bebişim ateşin süper maşallahh

saol baharcım inşallah sonuda güzel olur...
hülya doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara eşin ve bebeğinle beraber
...

Son düzenleme:
kızzlarrr selamlar nasılsınız hepinizi çok özledim yaa bebişim,tondora durumlar nasıl baharcım rahim filmin iyi geçtimi ve diğer arkadaşlar geçmişi okumadım güzel haber varmı,bikaç gündür girmmiyorum azcık tatsız bişey yaşadım ama şimdi geçti şükür öpüyorum hepinizi çok çok

hoşgeldin canım tekrar kötü bir durum yok genel anlamda şükür kimsede ben bildiğimi aktarayım dedim ayrıntıyı kızlar yazar kendi haklarında kızlar yok şuan diye...sende iyisin inşallah...senin adınada üzüldüm geçmiş şükür inşallah bidaha olmaz herşey bizler için işte her günümüz aynı güzellikte gecmeye biliyor ne yazıkki...öpüyorum seni

evet aldım canımmcevap vermeyi unutmuşum kusura bakma aldım diye
olsun tatlım önemli değil. nasılsın ?

hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif
sende durumlar nasıl?

olsun tatlım önemli değil. nasılsın ?

hoşgeldin uğramıyorsun arayı açma ama
ben hala adet olmadım,b.hcg ye baktırdım negatif
sende durumlar nasıl?

iyiyim sonnurcum ama akşam olduya pilim bitti inan 1 saat kaldı mesaime bitsin die bekliyorum canım yaaa...sen nasılsın tatlım

iyiyim sonnurcum ama akşam olduya pilim bitti inan 1 saat kaldı mesaime bitsin die bekliyorum canım yaaa...sen nasılsın tatlım

muhasebe dimi? benim eşimde muhasebeciydi.
bazen çalışmayı özlüyorum ben yaa yorucu olmasa birde
ama çalışmanında kolayı pek yok. allah kolaylık versin hem evli hem işi olan kadınların durumu zor

selam canım ben beklemedeyim son 2 günüm...baharın filmi iyi geçti sorun yok...hayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur sende durumlar nasıl dr a gittinmi bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…