- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.821
Kazara hamile kalmak gibi bişeymi var allah aşkına önlemini alırsan kalmazsın almazsan kalırsınBu kadar tecrübe edindik dahada kazara hamile kalabiliyorsak bravo bize
Günaydın canım nasılsın minik azıcık şımarıklık yapıyormuş midenle oynuyormuş inşallah kolay geçer bu dönemin canım
kız belli mi olur yokmu var bir sürü mesela birisi pasii
evet canım sağoll bi büyüsünde gelsin hayırlısıyla o zaman sorcam ben ona :) Deniz napıyo uyuyor mu
anladım canm en iyisi ben doktorumu arıyım soruyım bakalım ne dicekGünaydın canım ben jel değilde progestanı fitil olarak kullanıyordum ve transfer Günü'de kullanmıştım
kız belli mi olur yokmu var bir sürü mesela birisi pasii
evet canım sağoll bi büyüsünde gelsin hayırlısıyla o zaman sorcam ben ona :) Deniz napıyo uyuyor mu
Melisimmmmmm ve kuzucukları nerelerdediniz bir haber alandamı yok yaaaaa
selaaaaaammmmm
pasiiiiiiii sana bir tarif vereyim belki yer deniz ben de bir forumda görmüştüm yumurtayı her gün haşlama yemekten sıkıldıysaaaa
omlet:
yumurta sarısına 1 çay kaşığı tereyağ biraz zeytinyağı, 2-3 yemek kaşığı süt koydum karıştırdım tavada karıştırarak pişirdim yumuşak oldu hatta biraz daha yumuşak olması için piştikten sonra azıcık daha süt ekledim yedirdim tabi yutması için arada da çay kaşığıyla su verdim baya da su içti böylece, içine rendelenmiş peynir ve zeytinle de deneyeceğim,
tondiiii miden bulanıyomu kız gerçekten:26:
Evet canım uyuyor ayağımda
Sabahtan beri deli etti beni kahvaltısını yemedi emzireyim dedim oyun yaptı ısırdı göğsümü bende salladım uyudu birazdan acıkıp uyanır
anladım canm en iyisi ben doktorumu arıyım soruyım bakalım ne dicek
yok sonim anlamadın ben kazara kelimesine anlam veremiyorum.korunursan nasıl kazara olcak.tedbir takdir meselesi
selaaaaaammmmm
pasiiiiiiii sana bir tarif vereyim belki yer deniz ben de bir forumda görmüştüm yumurtayı her gün haşlama yemekten sıkıldıysaaaa
omlet:
yumurta sarısına 1 çay kaşığı tereyağ biraz zeytinyağı, 2-3 yemek kaşığı süt koydum karıştırdım tavada karıştırarak pişirdim yumuşak oldu hatta biraz daha yumuşak olması için piştikten sonra azıcık daha süt ekledim yedirdim tabi yutması için arada da çay kaşığıyla su verdim baya da su içti böylece, içine rendelenmiş peynir ve zeytinle de deneyeceğim,
tondiiii miden bulanıyomu kız gerçekten:26:
Canım çok Saol yarın bunu deneyeyim birde süt normal sütmü koydun doktor bana süt verme dedi gerçi süt ve yumurta alerji testi yaptırdık alerjisi yok
Çocuk her sabah bulamaç yemekten sıkıldı belkide sen 7. Aydan beri emmiyor demişsin devam sütü veriyormusun
Bu sabah numune devam sütü vardı kahvaltı yemeyince onu yaptım onuda içmedi :26:
Melisimmmmmm ve kuzucukları nerelerdediniz bir haber alandamı yok yaaaaa
garılarrrr koca göbeğiniz geldiiiiii
anne sütünden sonra devam sütünü beğenmiyorlar, sütün varmış emzir sen, ben 7. aydan beri gece uyumadan önce devam sütü veriyorum sadece gece içiyor gündüz içmiyor, 500 ml olmuyo içtiği süt sadece 250 ml ama yetiyor herhalde, gündüz birkaç kez yoğurt veriyorum açığı kapatmak için..
omleti günlük sütle yaptım yoğurt için almıştım .. valla artık büyüdüler yaa arada bir okadar sütten bir şey olmaz, zaten eskiden hep sütle büyüdü çocuklar, biraz da mama şirketlerinin baskısı bu durum.. ama sen vermek istemezsen yumurtayı pişir anne sütüyle yada devam sütüyle ez öyle de olur..
hoşgeldiiiiiii
doğum tarihin belli oldumu kızz 37 bitmiş maşallah
garılarrrr koca göbeğiniz geldiiiiii
Yok yaa bende o kadar katı değilim bu konuda koyarım 3 kaşık sütten ne olacak emdiği kadar veririm zaten anne sütünü ama velet dünden beri ısırıyor gözümün içine baka baka
canım bir ara yazmıştı okulda çok yorulduğunu fazla giremediiğini
iyilerdir sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?