- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.101
maşallah canım ya bak 3 ay kaldı
inan zaman su gibi
bak bana 5 günüm kaldı
allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi
Kızlar sizi çok seviyorum çok duygulandım okuyuncane söyliceğimi bilemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.Hepinizin dua larını kabul etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben inanıyorum bu listede hamile olmayan kimse kalmayacak
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin...
bu arada ben kendi halayımı çekmedim
sizleri çoooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmm
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
deryosum heycan varmı safak 4
ay nilayım garip bir şekilde hissizleştim
hafif korku var
doğum korkusu,emzirme korkusu
ama son gece ve cuma günü çook heyecanlanacağım
anaaaaammmmmmm 39.haftaya girmişim:18::18:
ay nilayım garip bir şekilde hissizleştim
hafif korku var
doğum korkusu,emzirme korkusu
ama son gece ve cuma günü çook heyecanlanacağım
anaaaaammmmmmm 39.haftaya girmişim:18::18:
olmazmı canımmm normal endıselenmen ama hayırlısyla bu zaanalrın gececek ve oglusunu saglıkla kucagına alacaksın ınsallah
:18::18::18::18:
amin Nilaycım amin cümlemiz
aha bebiş yine duygu karmaşası yaşıyor
şafak 3:18:
kıızzz deryoşş geri sayım başladısen şimdi buralara girip haber de veremezsin, biz nasıl öğrencez doğurduğunu bunu da düşün bakıym
İnanamiyoruuuuuuum tondora ve hayal hamileymiiisss Cook tbrikler arkadaslar.deryam gun sayiyomussun allahım hepinizi tamamına erdirir inşallah bu arada ucuz annesi isin cok zor ama bı gülüş herseyi unutturuyo pasım denizimi cok op bahar hale snow Canan herkese slm olsun kandilinizde mübarek olsun.biliyorum sizleri cok ihmal ettim ama Bnm bı erkegimvar beni görmeden yapamiyo hiç bı is yapamıyorum kucaktan inmiyo sagolsun baba alıştırdı cok hareketli bı o kadarda yaramaz sipam var cok yoruluyorum ac kalıyorum esim gelene kadar o gelince yapıyorum bütün isleri.tabi pestilim çıkana kadar hiç bı is yetismiyo sankiBide normal dogumla birlikte oğlum bana bı hemoroid takti doğumda ikinmaktan biraz geç geldi parçalandı tabi on arka Normal dogum sonrası da işkence bence dikişlerinden de cok çektim ben öle iste kizlar gercekten hiç vakit bulamıyorum bu msji yazarken bile oğlumun yanına 3 kez gittim bide uyuyo yani memesi düşmüş te cok Nazlı Ama cok tatlı maşallah Nese sizleri cok özledim hepinizi tek tek öpüyorum bu arada Bnm pc de bozuk telden yazıyorum msn e fln da giremiyorum
Günaydınn şekerlerr
Nerdesiniz yaa
Ben dün kontrole gittim böceğim baya büyümüş eli kolu hiç durmadı nasıl hareket ediyor öyle çok garip bir duyguydu..
Herşey yolunda şimdilik..
Derya son 2 gün heyecan var mı
kızz Özlem nerelerdesin sen?
Özlettin valla kendini.Ama siz iyi olun da gerisi boş.Maşallah büyümüş oğlun ,Allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
Ben de cuma günü doğuma giriyorum ALlahın izniyle
Dikişler fenaymış haa anacım normalde de dikiş varsa yazık valla yaa
şimdi daha doğru karar verdiğime inanıyorum umarım Rabbim utandırmaz
İyi bak kendine tatlım
öptük sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?