Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

deryoooosssssss

dırınım dırınım dırınımmmm :18:

bu gece nasıl uyyacaksınnnn kız

sadece saatler kaldı paşana kavusmana, ne guzel
massallah
ıns saglıkla bulusursunuz kolay bı dogum olur.
Guzel haberını beklıyoruz ınsallaahhhh

darısıda bızlere olsun.

Özlem artık hiç gelmiceksin diye düşündüm bi ara :) hoşgeldin minik paşan yaramaz demek çabucak büyür anlamazsın belkide..
çok teşekkür ediyorum bizde inşallah meleğimize kavuştuğumuz günleride görürüz. kendine iyi bak allah kolaylık versin cnm

maşallah bebğine
ben bilmiyorum heyecanlı mıyım garip bir duygu
sanırım cuma sabahı tırsacağım

benim ablam doğuma gideceği o gün günü vardı önce kuaföre gidip saçlarına fön çektirdi makyajını yaptı güne gitti akşama doğruda sezeryana girmişti hemde ilk doğumuydu :) deli karı yaa inşallah sende o kadar rahat olursun tatlım inşallah çok çokk güzel geçer ..
benim görümcemde sezeryan olmuştu hatırlıyorum demiştiki,doğurmak böyle kolaysa he doğururum ama iş bebeğe gelince zorluklarından çok fazla yıldı tabi

canım benim sana hayırlı doğumlar diliyorum..sağsalim kucagına al tuna bebegi...bize de ayrıntıları anlatırsın artık.merakla bekliyoruz
sağolun kızlar
ALlah hepinzii bugğnlere eriştirisin
Deryoş valla heyecan yok hala nasıl bir şey anlamadım
sadece hayatımda ilk kez ameliyathaneye gireceğim benı ne bekliyor bilmiyorum onun tedirginliği var
ben de bu akşam nasipse fön çektireceğim sabaha da hemşirelerin kızmayacağı kadar hafif bir makyaj yapıp sabah 10.30 çıkacağız evden kısmetse
Belki birkaç gün giremem haber edemem size
ama melise mesaj atıp size ulaşmasını isteyeceğim o da girebilirse yazar size
öpüyorum dua edin benım için bu gece

sen şimdi kayınvalidendesin dimi Allah yardımcın olsun biz dua edicez tabiki sende bizi unutma mutlaka heyecan olur ama korkma cnm.ben de şimdiden ablama soruyorum ameliyattan sonra çok ağrı oluyo mu dayanabiliyor musun fln ama eline ağrı butonu veriyolarmış sanırım ama dozunu onlar ayarlıyolarmış. geçer gider unutrsun sende şimdiden Mehmet Tuna yı öpüyorum en kısa zamanda resminide bekliyoruz

nerelerdesin kız sen kayboldun sandım.senınde kandilin mübarek olsun canım bebişini öp benim yerime.Allah analı babalı büyütsün inşallah

deryoooooooooooş az kaldı kız kavuşucan oğluşuna hiç ameliyataneden fealn korkma cok rahat ol hiç bişe yok zaten narkozu yiyince hiç bişe hatırlamıyorsun ayılınca da sersem oluyorsun o kadarRabbim yardımcın olsun inşallah

düşündüm bile yavrummm
bebişin numarası var ben de ona yazacağım o da uygun olursa size yazar burdan

evet canım sen bana yaz ama yarın karne verdikten sonra evde olamıcam dışarda olcam ne zaman yazarım bilmiyorum biraz geç olabilir neyse sen hayırla sağ salim kucağına al da metuşu inşallah yazarız buraya geç bile olsa...dualarım seninle kuzum

maşallah sonnurcum büyüyo yavaştan miniğin sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah

evet canım işim zor biliyorum ama dediğin gibi onların bi bakışı bi gülümsemesi ilerde anne demesi hepsine değer
sanada kolay gelsin canm öpüyorum bi foto istiyoruzzzzzzzzzzzzz

kızlar selam iyisinizdir inşallahhh
yarın olimizin transferi var herkesten dua bekliyor.
bolca dua edelim hem kolay geçsin hemde sonu hayırlı olsunnn.
bebişine kavuşsun çünkü çok haketti.
canım arkadaşım seviyoruz seniiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr yarın olinin transferi var bolca dua edelim ona
inşallah kolayca geçer ve sonrasında bebeğine kavuşur
benim gibi hayal gibi güzel pozitif sonuçlar alır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seni seviyorum olicimmmm Rabbim seni hayırla yavruna kavuştursun inşallah

Selam kızlar
Hepinize selam olsun
Deroşum sağlıkla kavuşun Tuna bebeğe inşallah Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin hayırlısıyla kurtulun inşallah

Olicim canım olicim dualarım seninle Rabbim emeklerini mükafatlandırsın en hayırlısıyla inşallah 12 gün sonra güzel haberler almak nasip etsin dualarım yarın deroş ve seninle

Baharım sen nasılsın canım
Melisim 3 kuzucuklu annecik tatilde bol bol dinlen kuzularınla
Birsel öperim seni soğan sana getirsin yavru kuşunu inşallah
Sonnur canım herşey yolundaymış maşallah
Hülüm ne zaman gidiyorsun kese görmeye ayy ne heyecanla bekliyorsun
Özlem gelmiş maşallah senin yaramaz oğluşuna sağlıkla büyüyün inşallah
Naz canım senin test tarihin ne zaman
Nilay Deroştan sonra gün sayma sırası sana geliyor sende sağlıkla tamamla inşallah sürecini
Canoooo cemre kız nasıl sen nasılsın

Unuttuğum yoktur inşallah
Bende aynı durumlar herşey yolunda hamdolsun annem bende ama pazar gidiyor
Deniz'de iyi çok şükür
Hepinizi kocaman öpüyoruz

canı doktor adet tarihin 10 gün gectikten sonra kanda çıkar demişti... benim anladığım direk keseyi hatta cinsiyetini görecek ve söyleyecek.tabiki ben o kadar beklemem.aslında benim kırmızılar o kadar beklemez.16 ocakta aşılamam olmuştu.30 ocak a kadar kırmızılar gelirse gelir.ben dün test yapmıştım negatif çıktı....çatlatma iğnesinin bile etkisi yok

oliiiiicim canım...dualarım seninle olacak.bebeklerini alıp geleceksin inşallah....pozitifi görecegiz.yürekten inanıyorum ben buna.çoktan hakettin buı mutluluğu..kaç bebiş olmuş peki?pek giremiyorsun da nete

canım pasim ben iyiyim aynen devam.
denizimizi öpüyorumm çokk

evet kızlar yarın iki güzel olay gerçekleşecek.
iki farklı başlangıç noktası.
biri olimizin transferi ve gebeliğe merhaba deyişi olacak inşallah
diğeride deryoşumuzun doğumu ve tunasıyla buluşması.
inşallah yarın ikiniz içinde güzel bir gün olur canlarımm.
mübarek günde dualarımız sizinleee.

hakketen ne güzel bir tesadüf oldu...inşallah deryoşun doğumu kolay olur.olicik de bebişlerini alıp gelir.oli ile hiö msn de de denk gelmedik.kaç bebesi olmuş bahar sen bilirsin??iki tane transfer edecekler dimi?

teşekkürler melis'cim :) sen nasılsın ağrın oluyor mu cnm bu arada şimdiden iyi tatiller

Hamdolsun güzel gidiyor pasimm
Annenle keyfini çıkar günlerin Allah a emanet olun.

Günaydın kızlar..
Edilen Duaların Kabul Olması Dileğiyle..Cumanız Mübarek Olsun...

Derya'cığıma hayırlı doğumlar..

Oli'cime kolaylık diliyorum.. Herkesin Rabbim gönlüne göre versin.

Naz'cım gönlündekini Rabbim hayırlı etsin,herşey gönlünce olur inşallah

hakketen ne güzel bir tesadüf oldu...inşallah deryoşun doğumu kolay olur.olicik de bebişlerini alıp gelir.oli ile hiö msn de de denk gelmedik.kaç bebesi olmuş bahar sen bilirsin??iki tane transfer edecekler dimi?

oli msne pek sık giremiyor canım
kaç yumoş olduğunu hatırlamıyorum ama 1tane transfer edilecek.
1olsun bizim olsunn

deryosum tunasına kavusmustur sımdı koklasıyodurlar ana ogul

olimmde bebısını almıstır dınlenıyodur sımdı,
rabbım ıns yuzumuzu kara cıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…