Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlar deryadan tüm gün msj gelir diye bekledim ama yazmadı inşallah herşey yolundadır kucağında oğluşuyla iyidirler fırsat bulamamıştır belki
bende uygun değildir diye msj falan yazamadım

sonnurcum sormuşsun canım çok sağol ağrılarım oluyor hala arada bir parol içiyorum biraz rahatlatıyo
ohh tatile temelli girdim çok şükür
2.dönemde okula gitmicem dinlencem inşallah
sen nasılsın bulantıların ne durumda

meliss..kuzum napıon ya?senin bebişlerin cinsiyetleri noldu?son durumu yazmadın?hiç anlatmıyosun???

meliss..kuzum napıon ya?senin bebişlerin cinsiyetleri noldu?son durumu yazmadın?hiç anlatmıyosun???

iiyim canım benim sağol sen napıyosun
canım 1 kız 1 erkek ama diğeri göstermiyo 2 kontroldür açmıyo bekliyoruz bakalım okulu kapattım tatilim artık hep 2.dönem raporla falan kapatcam okulu
seniin test günü ne zaman kızzzzzzzzzzzzz

göstermiyosa kesin erkektir deeermişim...iyi iyi gitme okula.dinlen bol bol benim test günü 30 aralık..14. günüm oluyo.çıkar herhalde.gerci ben gecen gün test yaptım negatif çıktı...kesin tutmamıştır.hiç umudumyok

hayırlısı kuzum
yaaa test için çok erken ama niye yaptın
dur bakalım canım benim umutsuz olma inşallah süpriz meleğin gelir dualarımdasınız hepinizde

merhaba topikcanlarımm

deryoşum inşallah sağlıklı birşekilde yavrusunu kucaklamıştır, bir de haber verecekti zor gelir artık buralara

olicim ve nazcım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,

hamişlerim kendinize çok iyi bakın, özellikle bebişim öpüyorum göbişlerinizden

pasim biz iyiyiz çok şükür..

baharım hayırlı halvetler diliyorum

ben izmirdeyim kızlar, kalabalığız net sırası çok zor geliyo fırsat buldukça yazarım öpüldünüz

Pasim pazartesi gidicem kontrole ve heycandan çatlıyorum:18::18::18:
nazcım çatlatma iğnesinin etkisi bu kadr sürmüyor takılma ona evde yapılan o uyduruk teste de inanma yapıp da boşuna umutsuzluğa kapılmainşallah gelir bebişin
selam kızlar deryadan tüm gün msj gelir diye bekledim ama yazmadı inşallah herşey yolundadır kucağında oğluşuyla iyidirler fırsat bulamamıştır belki
bende uygun değildir diye msj falan yazamadım

o şimdi narkozun ve bebeğinin etkisinden yazamamıştırbiraz kendine gelsin yazar gelir anlatır bize oğluşunu

bende iyiim cnm

ayy ne güzel olduu evde vakit geçirirsin ben çok tembelim ya çalıştığım zamanlarda ne çok evde olmayı isterdim

Selam kizlar deryaya msj attim nasilsin diye dun yazamadim telaseden kusura bakmayin biz cok iyiyiz dedi bugun eve cikiyorlarmis metusumuz cok yakisikliymis masallah hepinize cok selami var kizlar...

deryosum saglıkla almıssın mınık melegını kucagına gozun aydın saglıkla buyut ınsallah

daha zaman var ama sıra bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

olıcım sanada sımsıkı tutunur melegın ınsallah bı bayramadaha ıhtıyacımız var dualarımız senınle guzel haberlele dön aramıza ınsallah

kızlar olinin selamı var
transferi güzel geçmiş.şimdi yatıyormuş bi şikayeti yokmuş.
dua eden herkese çokkkk teşekkür ediyorr.
inşallah 12gün sonra halayını çekicez canımbenim.
öpüyoruz seni olimmmm

ohh ne güzel canom İzmirin tadını çıkar
bende seni ve cemreyi öpüyorum tatlımmm...

bende iyiim cnm

ayy ne güzel olduu evde vakit geçirirsin ben çok tembelim ya çalıştığım zamanlarda ne çok evde olmayı isterdim

evet canım evde olmak şu aşamada benim için çok süper oldu normalde evde duran biri değilim hemen sıkılırım falan
ama şimdi iyi olacak inşallah

olimmmm canım benimmm inşallah güzel haberlerini alcaz kuzum dualarımdasın
seviyorum seniiiiiiii olimmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım çok kısa yazıp çıkacağım
biz çok iyiyiz benım ağrılarım var yatıytorum o kadar
oğlum ağlıyor meme saati ama benım memelerin şimdiden canı çıktı
süt de yok
foto ekleyeceğpim sonra
seviyorum sizi

çok şükür kurtuldun yavruşunu kucağına aldın canımm
ağrıların da hemen geçer inşallahhh.
fotoyu bekliyoruzz öptmm

canım benim maşallah size hep iyi olun inşallah
sütün daha gelir deryoşum ya sezeryanda öyle oluyomuş genelde
fotoları merakla bekliyoruz bende sizi seviyorum...

canım hadi gecmiş olsun.tunaya kavuştun.doğum hikayeni ve fotoları bekliyoruz...tunayı öpüyorum.burnundan

cokukur canım kıyamam ben onun aglamasına yaa foto da beklıyoruzzz dogum hıkayenı deee annelıknasıl bırsey onudaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…