Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

SLM KIZLAR
umarım iyisinizdir
nazcım hayırlı olsun kızın oluyormuş :) sağlıkla al kucagına :)
soni naptın ne durumdasın doğum yakınmı haber et
bebişcim benim bat 7 ocak yanlış yazılmış :) küçük fındıklar nasıllar gaz sorununu aşabildinmi biraz:)

isim zor iş ozellikle kız ismi oğlan olaydı bir sürü isim bulurdum
kızımın biri ayşe zehra diğerinin adı da melike berra olucak sanırım 1 haftadır değişmedi:))
nil güzel isim
bızım kızlar adaş olcak bu gidişle bizde ayşe berra diyoruz artık son olarak epeydir düşünüyorduk ama ben ısınamıyordum berra ismine cok dıye ama galiba berra kalcak :)
ama hayalcım ya 2 si süslü 2 si eski isim olmuyomu yanlış olmasın dediğim tabi fikir sadece
ayşe melike- zehra berra yada
ayşe berra -zehra melike olsa sankı ? ayşe büyüyünce demezmi beimde 1 ismim süslü olsaydı die :)

bu arada kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun öptum

Son düzenleme:

canım iyyim ama bu gece fena halde bel ağrısı yaşadım doğum sancısıda o şekilde başlıyormuş korktum valla hastaneyede gitmedim ablamı aradım o tecrübeli bu konuda ama o rahatlattı sağolsun sanırım yalancı doğum sancısıymış :) vallahi gerçeği nasıl hayal bile edemiyorum :)) aslında bugün kontrolüm vardı ama misafirim var iftara yarın gidicem umarım bişey çıkmaz :18: şimdilik normal gidiyor herşey ama ben bu korkuyla belkide sezeryan isteyebilirim bakalım..

sanada çok geçmiş olsun benim ablam ve görümcemde gebelikte tansiyon sorunu yaşadılar ve maalesef sezeryanla doğum yaptılar inşallah erken gelmez kızçen dursun büyüsün biraz daha .. öpüyorum Allah yardımcın olsun

aa canım benim çok geçmiş olsun tansiyon sıkıntı ya inşallah düzene girer üzülme canım hakkında hayırlısı zamanında sağlıkla gelecek inşallah meleğinşişliklerin azalmış bak ne güzel güzel düşün canm
bizde iyiyiz çok şükür gazımız tam gaz devam ediyor malesef
3 aylık olduk şükür azcık büyüdüler teyzesi gelince görürsün artık gülücükler falan başladı

sonnurr canım benim çok az kaldı yaa heyecan doruktadır eminim
artık yalancı ve gerçek sancılar başlar kuzum dikkat et sağlıkla hayırla kolay bir doğumla gelir inşallah paşan
isim ne olacak artık belli edin kız doğacak bebiş

canlarım hepinize mutlu güzel bir bayram diliyorummmmmm
bizim ilk bayramımız çok değişik geçecek bakalım napcaz:)
annaneye babanneye teyzeye hala ve amcaya gitcez ama indir bindir olayları yeme alt değiştirme gaz vs derken zor geçecek ama olsun kuzularımda gezecek inşallah
hepinizi bebişlerinizi göbüşlerinizi kocamaaaaaan öpüyorum
iyi bayramlar hoşçakalınnnnnn......

yok zaten biz ismi yine değiştirdik sevde eslem koyucaz:))bir isim bulamadık
aynı sorun bende de var gunde 6 tane tansiyon hapı kullanıyorum. erken dogum ıcın iğneleride dün ve bugun kullandım
iki hafta daha beklesen ıyı olur dedi bakalım kısmet artık sağlıklı olsunlarda yapacak bişe yok.
gecmiş olsun..dikkat et kendine sürekli yatıyorum ben sende yat

ahh Meliss sorma canım başladı evet korkuyorum çok heyecanda çookkk .. bir tek üzüldüğüm 9 ay bitti ve ben hiç naz yapıpta bacaklarımı uzatıp yatamadım sanki sürekli doğuruyomuşum gibi kimseden ilgide görmedim çok fazla.. neyse artık bir dahaki sefere inşallah isim hala belli değil amann artık doğsun kendi karar versin dedik

inşallah sonicim hakkımızda hayırlısı bakalım
zamanında dogarsa kardiyolojı dr u normal dogumun daha avantajlı oldugunu söyledi ama yinede kısmet
oy kuzucuklar bıcırıklar zamanla alışırsın tempolarına dahada

oy oy oy 6 tane çok değilmi ya
tansıyonun kaclarda?
30 agustosta işi bırakıcam inaşllah o zaman ancak yatabılırım
dr bırakma hemen buda hayatında değişiklige sebep olur ve stres yapıp sürekli tansiyonu incelemeye başlarsın dedi

16.9 felan tansiyonum genelde 2 dozla başladım düşmedi 4 tane içtim banamısın demedi en son 6 ya cıkarınca düştü.şişliklerimde gitti 6 kilo şişliğim varmışşimdi rahatım cok şükür
senin kaç kasılmaların olmuyormu?nasıl çalışabiliyorsun

benimde ilaçla şişliklerim azaldı
eşim diyor ki çok kilo aldın sanıyordum resmen indi kg verdin diyo kaç kg şişlik vardıysa artık !!!
13-8 en iyi tansıyonum. bende rahatladım ellerimdeki uyuşmalar falan gitti artık eskiye göre rahatım
kasılma olmuyor bende ama dizlerim aksam 3 den sonra sızlamaya başlıyor artık istirahat istiyor heraldeki
şu son 15 gun zor geçecek bayramdan sonra hiç dönmek istemedim işe ama burayıda yüzüstü bırakamam bi şekilde idare edicem artık

sen nasılsın şimdi ? bebişler nasıl dogum için ne diyor dr

kızlaarr sonunda doğum tarihim belli oldu.. Cuma sabahı saat 10 da alçaklar sezeryana umarım hayırlısı olur.. nolur çok dua edin çünkü ben çok korkuyorum.. :18:

şimdi iyi gibiyim bende kasılmalarım azaldı bebklerde iyilerdir umarım haftaya cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doğum için bende merak etmiyor değilim:)ama gittiiği yere kadar der sanırım almaz erkenden 36haftayı bitirsem allahın izni ile rahat edicem.senin doktor ne dedi?doğum için
kızlaarr sonunda doğum tarihim belli oldu.. Cuma sabahı saat 10 da alçaklar sezeryana umarım hayırlısı olur.. nolur çok dua edin çünkü ben çok korkuyorum.. :18:

soniiim korkma hemde hiç korkma bebeğine kavuşucan başka bişe olmıcak mutlu ol senden bir iki hafta sonrada ben doğururum artık 30 ağustos yada 2 eylül diye geçiyor içimdem
niye sezeryan canım normal değil ?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Biz epey büyüdük çok yaramaz olduk hiç yerinde duramıyor emekliyoruz ayağa kalkıp masaya koltuklara tutunup sıralıyoruz herhalde yaşında yürümeye başlayacak
Ek gıdalarla başımız hoş değil aptamil sütümüzü seviyoruz neyseki boyumuz kilomuz gelişimimiz gayet yerinde alttan iki dişimiz çıktı üsttekileri de bekliyoruz
Günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama çok keyifli kızımla olmak çok yorucu ama çok da güzel bir duygu iyi ki doğurmuşum diyorum
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin doğumu yaklaşanlara da hayırlı doğumlar dilerim

sonicim ablamında dogumu cuma sabah :) demiştim sana belki çakışır diye
mümkün olmıcak dua etmemek ona ederken kesin sanada edicem :)
sende duanda unutma
korkma konuştuklarımızı hatırla ve bebişinle gelecek güzel günleri

kızın birinin adını eylül koysana hayal bee :) eylül nisa, eylül zehra, eylül asya,...... gibi
ben bugun gidicem 1 saat sonra dr lara hem tansiyona hem kendı dr ma bakalım ne diyecekler :)

ameliyata kadar bi atsaydım şu heyecanı inanılmaz korku var bende motive olamıyorum bir türlü neden böyle oldum anlamadım dua ediyorum geçer inşallah..
artık beklemeye gerek yok kıymetli gebelik zaten 40.haftanın içindesin dedi dr cumaya alalım dedi bende bayıldım zaten normalden korktuğumuda biliyordu zaten çok iyi isabet oldu :))

ama inşallah pişman olmam sonrada ben burda yazarım hikayemi aman normal doğurun diye hadi bakalım sendende hayırlı haber bekliyoruz unutma hülüü cuma sabahı dua eder misin benim içinn

merhabaaaaaa gecmıs bayramınız mubarek olsun
sonnur bugun dogum yapıyormus saglıkla asın ınsallah kucagına
sırayla dogumu beylenelerede allah bı avazda kurtarsın ve sabır versın bu sıcakta zoriş hamıleık
bız 4ayı bıtırdık dıslerımız fena kasınıyor cok huzursuz
bebıs senın ucuzlerı merak edıyorum resım at luutfeen
hepınızı cok opuyorum pc yok bende telden ancak face baglanıyorum sımdıde annemdeyım anneme geldıkce bakıyorum buraya

Sonnur hayırlı uğurlu olsun
bebeğin size vatana millete hayırlı evlat olsun

NİLAY bebiş kocaman olmuş maşallah dişler başlıyormuş 2.ayda kaşınmaya biz de 6.5 aylık olduk hala çıkmadı ama kaşınıyoruz

Hayal ,birsel sizler nasılsınız?bebişler nasıll
PASİİİİİİİİİİ canım 14.ünde gidecektin doktora gel de yaz nasılsınız?
öpüyorum hepinizi
biz de taşınıyoruz çok yoğunum iyi bakın kendinize

merhaba canım maşallah kız kocaman olmuş
bir şey dikkatimiz çekti benım oğlum da devam sütünü sevmiyor,kahvaltıda devam sütlü kahvaltımız var ama zorla yiyor diğer ne verirsem çok şükür yiyyor
benım oğlan emeklemiyor çünkü yüz üstü durmayı hiç sevmiyor
ayağa kaldırdığımızda kollarından tutup adım atıyor ileri ve geri olmak üzere
dişler bizim de geliyor sanırım
ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…