Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyiim canım sağol zamanın geçmesini bekliyorum.sen nasılsın?

Canlarımm Cuma sabahı saat 10.05 de dünya tatlısı İlker Ali miz dünyaya geldi..

Bu haberi burda sizlerle paylaşmanın günlerini saydık burda hep beraber.. zor günler sonra.. Allah hepinizden razı olsun .. şimdi Rabbimin bize verdiği bu mucizeye sahip çıkmayı ve her saniye şükretmeyi öğreniyorum..

Doğum yapacak olan kızlar Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.. Kucağına alanlarda hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah..

Hepinizi çok özledim.. Günlerim sürekli emzirmekle geçiyor memeler fora ama sağı alıyor sol göğsümün ucu yok gibi alamıyor çok kötü oluyorum sezeryan ağrılarım hala devam ediyor hala iyileşemedim sancılarım çok

Tekrar görüşürüz canlar öpüyorum sizii

Selam kızlar
Uzun zaman oldu gelemedim malum evde değildim bugün döndüm bende durumlar stabil herşey yolunda çok şükür 2 li tarama testi yaptırdık sonuç normal bir sonraki kontrol 13 Eylül
Denizimde iyi maşallah peşinden koşmakla meşgulüm sürekli
Sonnurcum mis kokulunu kucaklamışsın Rabbim ailesine vatanına hayırlı evlat etsin uzun uzun ömür versin güzel yazılar yazsın kaderine sanada çok geçmiş olsun en kısa zamanda resim bekliyoruz
Doğum bekleyen Birsel ve Hülya sizede sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Deryoşum sende taşınıyormuşsun kolay gelsin Tuna oğlumuda çok öpüyorum
Melisim kuzucukların nasıl büyümüşlerdir artık toplu bir resim bekliyoruz
Naz canım senin cinsiyet belli oldumu inşallah sağlıkla tamamlanır sürecin
Okuyorsanız baharrrr ve oliiii sizi çok özledim

Sonnur tekrar tebrik ederim ALlah analı babalı büyütsün
GÖğüsler çok fena oluyor dikkat et uçlarına,dikiş ağrın geçecek merak etme ben hiç geçmeyecek sanıyordum ama 3.gün çok cşddş bşr azalma olmuştu

PASİİİ çok şükür temiz çıkmı test ee cinsiyet söylemedi mi bu seferki kız olacak bence
CANOOO kız nerelerdesin???

MELİSS nasılsın canım yavrular nasıl senin günler epey yorucudur aman dikkat et sağlığına
GEBEŞLER topunuza soruyorum nasılsınız bakalım?

Bİz de şükür iyiyiz 7.ay bitiyor yarın şükür öyle böyle büyüdü okul da açılıyor bakıcı konusu da netleşmedi bakalım ne yapacağız?
kimseyi bulamazsam izne çıkacağımama hiçbir şey ondan önemli deği ki
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize
Bahar oliiiiii ben de özledim siziiiii

sağolun kızlar .. çok zor günler geçirdim aile içi bilirsiniz kalabalık,sütüm olsun diye karışmalar aman bebek üşütmesin diye diye kaynanam oğlumu sonunda hasta etti her tarafı isilik oldu sonra yazarım kızlar İlker uyandı meme başına öpüyorum sizii

SLM KIZLAR
sonicim gözün aydın yeniden görüştük gerci ama tekrar hayırlı olsn

nilaycım sen derya ile rahatladın saylır diş safhalarına gelmek bizim için baya uzak şimdilerde :)))

pasıcım kızıma arkadaş haberi beklıyoruz inş. sendende :))

meliscim umarım ıyısındır :)

beni soracak olursanız iyiyim 2-3 güne işden ayrılacagım çaylak elemanlarla ugrasıyorum son 15 guundür
ablam ve görümcem dogum yaptılar şükür kavuştular bebeklerine sıra bize geldi yaklasık 40 gün kaldı ününde olursa tabi :)
güzel sağlıklı geçirmeye çalışıyorum. hepinizden dua bekliyorum ve öpüyorum görüşürüz :)) fırsat buldukca yazarım :)

Eyvah eyvah nolmuş topiğimize kimseler uğramaz olmuş(((
Benimde bugün kontrolüm var gelince haber ederim ama okuyan olurmu bilmem((
Sonnurcum maşallah çok tatlı paşa Rabbim nazardan esirgesin ismide çok güzel kardeşimin adı😍
Deryoşum hala yerleşmedinmi sende uğramamışsın
Hülya naptı doğum yaptımı
Neyse tekrar yazarım okunmak dileğiyle 😔😔

yettimm deryoşumm gördüm yazını hemen geldimm

teşekkürler canım hani bizim Denizimiz nerdee uzun süredir göremez olduk resmini koyda şenlensin topiğimizz dönüşte görüşmek üzere inşallah okuyan birileri olur sen merak etme güzel haberlerle dön inşallah

Canım selamlar
Evet bi sen gelmişsin
Ben iyi haberler ile döndüm bebeğim sağlıklı herşey yolunda çok şükür
Bir oğlum daha olacak Allah nasip ettiyse sağlıkla gelsin kuzum
Denizim iyice büyüdü teyzesi tam bir maskara parmağında oynatıyor bizi
Sende sağlıkla büyüt her anı her günü ayrı bir mucize
Canım ben hep cepten yazıyorum pcmiz aylardır formatlanmayı bekliyor öyle oluncada resim yüklemem imkansız hatta ben cepten girdiğim için özel mesaj hamilelik takvimleri beğenme tuşu vs birçok şeyide yapamıyorum hatta gülen suratlarıda :)) bununla idare ediyorum:))

sonnur maşaalah oğluna çok yakışıklıbahtı da güzel olsun inşallah

pasiiiiiiiiiii kuzuummmmmm çok özledim seni
ne mutlu bir oğlan daha maşaallah
umarım sağlıkla kucağına alırsınayy isim düşün
öpüyorum herkesi
hülya doğum yaptı mı

kızlar az önce Birsel aradı doğum yapmış
tansiyon yükselince acil sezaryana almış
Ayşe Berra küvozdeymiş
size yazamamış haberiniz olsun
dua edelim miniğimiz hemen dönsün evine

oo iki tane erkek demek maşallahh yavruna canım kaç haftalıksın şimdi sen de hamilelik takvimini hazırlayalım biz okuruz senin yerine haber ederiz sana :) Denizi çok merak ediyor ve öpüyorum ikinizi

kızlar az önce Birsel aradı doğum yapmış
tansiyon yükselince acil sezaryana almış
Ayşe Berra küvozdeymiş
size yazamamış haberiniz olsun
dua edelim miniğimiz hemen dönsün evine

Çok teşekkürler canım senin yakışıklıda büyümüştür ne kadarlık oldu Mehmet Tuna

Hülya da Anneler kervanına katıldı derya'cım hatta az önce konuştuk geçen perşembe doğum yapmış,bebeğin biri küvezde diğeri evde seside gayet iyiydi maşallah onlara

Birseldende haberim var maalesef 1 ay erken aldılar bebişini Allah hepsine sağlık versin.. Anne olmayan kalmadı gibi

masallah masallah masallah 41 kere masallah canım senın ucuzlerınmı oldu benmı yanlıs goruyorum umut topıgı dıyelı o zaman sen ne kadar bekledın anne olmayı topık baya eskı ınsallah buralardasındır

slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ama tüm hikayeyi sunuyorum şimdi sizlere
1 eylülde işden ayrıldım dinlenmeye çekildim fakat ne dinlenmek işe yaradı ne işden ayrılmak malesef...
3 eylülde kontrole gittiğimde bebeğimizin gelişmediğini kilo almadığını ögrendim ve dr hafta takibine aldı idrarda protein kaçagına rastlandı malesef ve tansiyonum yüksek seyretmeye başladı 2 gunde bir tahlillerimizi yenilemeye başladık. en son 10 eylülde dr mun fakülteden prof. hocasına gittik ve sonuç olarak bebeğin gelişimi 35 haftalıkken 29. haftada kalmış ve kordondan giden oksijen ve kan sadece beynine yetebiliyormuş heran bebeğimizin ve benim hayatım tehlikeye girebilirmiş.

doğuma karar verdik sonuç olarak. normal doğumu bebeğin gerçekleştiremeyeceğini söyledi dr 1700 gramdı çünkü meleğim. drum narkozda alamayacağımı karaciğerlerim etkilendiği için narkozla birlikte ilerde karaciğer yetmezliğine sebep olabileceğini söyledi ve ben 11 eylülde sabah lokal olarak (belden uyuşturma) sezeryana girdim.

melek yavrum cok şükür hiç bir alete bağlanmadan gelişim gösterdi ve dün itibariyle evimize getirdik.
43 cm 1740 gram su an kuzucuğum :)

en yakın zamanda tekrar yazarım öptm hepinizi

Son düzenleme:
benim canımm arkadaşlarım hepinizi çook özledimm ama işte kuzularımla öyle yorucu geçiyorki zaman anlatamam
pasim canım benim demek 2. oğluşun geliyor çok sevindim tatlım Allahım sağlıkla hayırla kucağına aldırsın inşallah denizimide öpüyorum kocaman
sonnurrr maşallah ilker paşaya çoook tatlı Rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun inş.
hülyacım doğum yapmışsın gözünaydın nasıl prensesler inşallah evdesinizdir küvezden çıkmışsınızdır maşallah sizee maratonun başlıyo:)
birselcim canım benim benim kuzularda 1700 1800 2000 doğmuşlardı hemencecik toparlar Allahın izniyle hiç üzülme Ayşe Berra iyidir inşallah çok öpüyorum sizi
deryoşumm sen nasılsın kuzum tuna nasıl büyüdünüz mmaşallah
kızlar bende okula başladım bakıcı ve annem birlikte bakıyorlar ancak yetişiyorlar:)) bizde büyüyoruz yavaş yavaş gazımız biraz düzene girdi şükür iyice hareketlendiler oyun istiyolar ilgi istiyolar kucak istiyolar hele nazlı kızım hep kucakta:))
fırsat buldukça girmeye çalışırım canlarım hepinizi çok seviyorum hoşçakalınnn...

masallah masallah masallah 41 kere masallah canım senın ucuzlerınmı oldu benmı yanlıs goruyorum umut topıgı dıyelı o zaman sen ne kadar bekledın anne olmayı topık baya eskı ınsallah buralardasındır

evet canım üçüzlerim var 2.5 sene olmadı sonrada 3 tane oldu Allahıma binlerce kez şükürler olsun
topiğimiz baya eski nerdeyse tüm arkadaşlarım yavrularına kavuştu darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...

Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar.canım bişe sorcam normal yollamı oldu yoksa asılama tup bebk asamasındamı ?Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah beklemek o kadar zor ki:85::105:

merhaba kzlar..ben de bi geleyim bakayım dedim topikcana..eskisi gibi degil ne yazıkki bura ama olsun arada sizlerden haber alıyorum pasiiii iinci oğluş geliyormuş.benim de kızım oluyor bu arada..başlık parasında anlaşırsak eveririz
kızlaaar sizde doğum yapmışsınız..gözünüz aydın...sağlıkla büyüsünler inşallah. benim de çarşamba günü detaylı usg var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…