Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Selam tontikolarr nasılsınız,uzun süredir gelemedim hem rahatsızdım biraz hemde pc arızalıydı,hepinize hayırlı bayramlar diliyorum canlarım..

bebişimolsun beni listeden çıkarabilirsin canım,daha öncede yazmıştım rahatsızım ve malesef bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,üzülüyorum fakat vardır bundada bir hayır diyorum..Rabbim sizlere hayırlısıyla ve tez zamanda göndersin bebişlerinizi inşallah..

oyyy maşallah canım bak allahtan ümit kesilmiyor üzülüyordun eşin için ama allah istedikten sonra hiçbir şey engel değil.
çok mutlu oldum senin adına.

baharım geçmişi okuyamıyorum,sende ve diğer arkadaşlarda durumlar nasıl.?

canım hiram bende durumlar şöyle eşim sperm testi yaptırdı çok şükür iyi çıktı.bende hsg çektirdim anestezisiz.ve kolay geçti sonuçta güzel tüpler açıkmış.artık bu ay tatildeyim diğer ay bişeyler yapıcam düzennli çalışıcam.
diğer arkadaşlarımda ise bakale arkadaşımız cardelen arkadaşımız ve sare arkadaşımız gebe.topiğimiz uğurlu geldi maşallah.diğerlerimizde pek değişiklik yok ama sırayla hepimiz mutluluğu yaşaacağız.pasimizin oğluşu oluyor.canomuzunda tatlı bir kızı olacak.
başka unuttuklarım varmı bilmiyorum ama hatırladıkça yazarım.canım arkadaşım inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun.ayrıca bizi unutmadığın ve yalnız bırakmadığın için teşekkürler.

kızlaaaaaaar ben geldimnabersınız super haberler var sarecıgım cok sevındım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın

Canım benim çok sağol zahmet verdim,hsg temiz çıkmış hadi gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim,kafanda soru işareti kalmamıştır artık,
daha kolay gebe kalırsın inşallah
sarecim,cardelensscim bakalecim gözleriniz aydın çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,pasimm ve canom sizlerde sağlıkla Cennet kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah

hiracımmm rica ederimm.çokk sağol güzel dileklerin için.seni seviyorummm.

çıkmam gerekiyorum kızlarr,hepinize hayırlı mutlu bayramlar diliyorum,sizleri Allah için çok seviyorum,kendinize iyi bakın,herşey çoookk güzel olacakkk,çok çok öpüyorum sizleri,hayırlı akşamlar..

bencede bu gidişle senin tez tutacak.bizde seni kahin olarak ilan edicezzz.nastradamus hayallll
ay bahar tutsun da benı ne ıstersenız ılan edebılırsınız.hersey olabılırım harry potter bıle olurum yeterkı tutsun
Hoşbuldum tatlımm sende hoşgeldin nasılsın.?

cok sukur ıyıyım bende canım ugrasıyoruz ıste coluk cocuk davalarıylaama olucak ınsallah allahın ıznı ıle hepımız 2012 olmadan

çıkmam gerekiyorum kızlarr,hepinize hayırlı mutlu bayramlar diliyorum,sizleri Allah için çok seviyorum,kendinize iyi bakın,herşey çoookk güzel olacakkk,çok çok öpüyorum sizleri,hayırlı akşamlar..

güle güleee canımm bayramın kutlu olsun ellerinden öperimm. bebişlerini de öperimmm.bizi yalnız bırakmaaaa.

kızlar topiğim uğurlu geldiii maşallahh

Son düzenleme:
deme öyle deme öylee.bak seni öle bişey ilan ederim kiiiii.delüüüüü

derım cunku gerçekleşirse beni kötü birşey ılan edemezsinizbahar ya yumurta catlayınca ates yukselıyormu?sen bu uslerden ıyı anlıyorrsun ben ates olcmuyorum ama suan yumurtama donemınde oldugum ıcın yanaklarım yanıyor kıpkırmızı dolasıyorum.catlayınca duscekmı dahamı cok yukselcek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…