- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.661
hiracımm geçmiş olsunn rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım boşver senin sağlığın daha önemli
canlarım hepinizden allah razı olsun.. ben hala inanamıyorum ikinci kez idrarda baktım ikinci çizgi çok net çıktıbayramdan sonra doktora gidicem.en büyük hediyem geldi şükürler olsun.Rabbim burda ki herkesi meleğine kavuştursun inşallah.hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun..
baharım geçmişi okuyamıyorum,sende ve diğer arkadaşlarda durumlar nasıl.?
kızlaaaaaaar ben geldimnabersınız super haberler var sarecıgım cok sevındım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın
hoşgeldin canımm bak tek tek dökülüyoruzzz.hadi bak yılın bitmesine az kaldı ellerinizi çabuk tutun.kocişlerin yakasından düşmeyin.
canım hiram bende durumlar şöyle eşim sperm testi yaptırdı çok şükür iyi çıktı.bende hsg çektirdim anestezisiz.ve kolay geçti sonuçta güzel tüpler açıkmış.artık bu ay tatildeyim diğer ay bişeyler yapıcam düzennli çalışıcam.
diğer arkadaşlarımda ise bakale arkadaşımız cardelen arkadaşımız ve sare arkadaşımız gebe.topiğimiz uğurlu geldi maşallah.diğerlerimizde pek değişiklik yok ama sırayla hepimiz mutluluğu yaşaacağız.pasimizin oğluşu oluyor.canomuzunda tatlı bir kızı olacak.
başka unuttuklarım varmı bilmiyorum ama hatırladıkça yazarım.canım arkadaşım inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun.ayrıca bizi unutmadığın ve yalnız bırakmadığın için teşekkürler.
evet bencedesankı bu 2012 tezi tutucak gıbı ne dersın hıra canım hosgeldın
evet bencedesankı bu 2012 tezi tutucak gıbı ne dersın hıra canım hosgeldın
Canım benim çok sağol zahmet verdim,hsg temiz çıkmış hadi gözün aydın tatlım senin adına çok sevindim,kafanda soru işareti kalmamıştır artık,
daha kolay gebe kalırsın inşallah
sarecim,cardelensscim bakalecim gözleriniz aydın çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,pasimm ve canom sizlerde sağlıkla Cennet kokulularınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah
ay bahar tutsun da benı ne ıstersenız ılan edebılırsınız.hersey olabılırım harry potter bıle olurum yeterkı tutsunbencede bu gidişle senin tez tutacak.bizde seni kahin olarak ilan edicezzz.nastradamus hayallll
Hoşbuldum tatlımm sende hoşgeldin nasılsın.?
çıkmam gerekiyorum kızlarr,hepinize hayırlı mutlu bayramlar diliyorum,sizleri Allah için çok seviyorum,kendinize iyi bakın,herşey çoookk güzel olacakkk,çok çok öpüyorum sizleri,hayırlı akşamlar..
ay bahar tutsun da benı ne ıstersenız ılan edebılırsınız.hersey olabılırım harry potter bıle olurum yeterkı tutsun
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________BAT_______DURUM
Beloved11__________19 Ağustos___________HAMİLEEE
Passifflora___________12 Ağustos____________HAMİLEEE
Ferdat85______________11 Ekim___________HAMİLEEEE
Cardelenss____________21Ekim___________HAMİLEEE
Bakale________________21 Ekim__________HAMİLEEE
sare88_______________4 Kasım_____________HAMİLEEE
mysea________________6 Kasım__________Beklemede
Mahrum_______________7 Kasım__________Beklemede
Masumiyet_____________12 Kasım__________Beklemede
Naz034________________15 Kasım_________Beklemede
sewinncc_______________18 Kasım_________Beklemede
Nisbhr_________________26 Kasım_________Beklemede
Bebisimolsun____________1 Aralık__________Beklemede
Tondora_________________?____________Beklemede
Hiranur__________________?_____________Beklemede
kemancı_________________?____________Beklemede
deme öyle deme öylee.bak seni öle bişey ilan ederim kiiiii.delüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?