Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebeğim çatladıktan sonra ateş yükseliyor.bana da geçen ay öle oldu çatlamadan sonra yanaklarım yandı.demekki sende çatladın.çatlayacağı gün düşük oluyor.sonra birden yükseliyor.bence yanma da birden yükselmesinin sonucu diye düşünüyorumm.ya sende ateş ölçsene çok zevkliiii.hem de çatladın mı çatlamadın mı biliriz.

canım hiram merak ettim seni ya nasılsın inşallah iyisindir olsun boşver be canım 2 tane yavrun var maşallah onların sana ihtiyacı var sağlık herşeyden önemli kendine dikkat et listede seni göremeyeceğim için üzgünüm bayramın kutlu olsun canım benim öpüyorum

derecem yokkı bahar olcıyım:)bence daha catlamadım 11.gunum cok erken.az kaldı bence catlamsına bıraz daha buyumesı lazım sankı daha cok bır agrı hıssetmıyroum kasıklarımda.demek catlıycagı gun dusuyor ates sonra yukselıyor ben daha duşuse gecmedım hıc.

git al eczaneden bee 5 tl.ben aldım öle dandik değil hemde digital aa evet senin daha erken çatlaması içinn.

yaptırmadım canım bayramdan sonra doktora gidicxem direk 3 defa idrarda baktım veee hepsi pozitifffff bir gün geçti daha bat ım hala inanamıyorum.

maşallahh canımm testler yanılmıyor.ama sen bayramdan sonra hemen git ki doktorun vitamin faalan verir.folikasiti de içmeyi unutmaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…