Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Merhaba kizlarr nasil koptuk birbirimzden..birbaskaydi burdaki samimiyet melis bahar tondora pasiflora vs.aklima gelmedi nickler

kızlar okuyan eden olur belki
oğlumun dişi çıktı sonunda ama çok zor geçiyor günlerimiz diş ve hastalık karıştı birbirine Allah beterınden korusun
Sonnur oğlun maşlallah pek tatlı bahtı da güzel olsun
melisssssss kuzular nasıl da büyüdü dimi öpüyorum sizi
herkese kocaman sevgiler

geçmiş olsun
ne kadar çabuk geçti zaman kocaman olmuş maşaallah
ilk dişi mi

kızlarrrr nerelerdesinizzz kimsecikler yokmuu
hep aklımdasınız cok özledim sizleriii
kuzucuklarım ve ben öpüyoruz siziiii

Merhaba kizlarr nasil koptuk birbirimzden..birbaskaydi burdaki samimiyet melis bahar tondora pasiflora vs.aklima gelmedi nickler

evet eveett bende sizi çok özledim ve güzel sohbetlerimizi.... şöyle sihirli bir değnek olsa yeniden bir araya gelsek keşkeee

melis sen nasılsın sayfamızın baş lideri yoksun hiç uğramıyorsun ?

Derya sağol cnm dişiniz hayırlı olsun :) bir daha yürüyecek olduğu zaman mı gelcen kız :)

hadi gelin yine ben buralardayım görüşürüz elbet

kızlarrr selam ne var ne yok ??? kimsecikler uğramazz olmuş artık.. biz de bebişimle büydük baya gün sayıyoruz artık.dua edin bizeeee

canım şimdilik normal doğumu beklemeye karar verdim.. sezeryan videosu izledim daha çok korkuyorum şuan ondan...tırstım yani...

bende izlemiştim sezeryanı ne cesaretse.. ama yine sezeryan istedim ne cesaretse biliyorsun bende son günlere kadar bekledim yinede ama belirti yoktu normale son anda sezeryan oldu gelişi güzel .. senin için hayırlısı seni bekliyor canım eninde sonunda o bebek ordan çıkacak elbet

Çok ozledım sizi bebiş üçüzlrr nasıl foto at lütfen benım pc yok cepten buraya bağlanamıyorum hepberaber hayal birsel sonnur siz nasılsınıZ naz çım dogum ne zaman
Bizi sorarsanız 9 aylık yaramaz Oglumla uğraşıyorum :) soğuk algınlığı bızı de vurdu geçecek inş
Çok öpüyorum hepınızı
Bu arada bahar ve oli aklıma geliyor bebişleri varmı acaba

Selam kızlar ara ara bakıyorum ve canım çok sıkılıyor üzülüyorum çıkıyorum.
NAZCIm sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Nİlay geçmiş olsun bebişine ,zor, umarım ateşi yoktur
Tunam yaşına girecek 12 gün sonra Allah'a şükür
ne diyim hepinizi öpüyorum Pasi bahar oli merak etmekteyim sizi duamdasınız

slm kızlar hepinizi çok özledim 5. ayımız bitmek üzere bizimde minnoş kızım şimdilerde 5600 gr
şükür o kotü günleri bi nebze olsa atlattık.
herkes koybolmuş kimsecikler yok ama ben hepinizi çok özledim ve seviyorm

..............................

Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler

pasii inanmıyorum zaman gerçektende çok hızlı geçiyor... gözün aydın hoşgelmiş Emir ulaş

inşallah bahar ve olide böyle güzel heyecanlar gelip paylaşır bizide haberdar ederler..

Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler

PasiiiiiMmm inanmıyorum ya zaman nasıl geçmiş.çok sevindim sağlıcakla büyüt bebişini.
Rabbim isteyn herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…