- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.701
allahım bu listede kendimi gördüğüme inanamıyorummm
tatlım bu ay herhangı bır tedavı veya kur uyguladınmı?
kuşum eşim bu ay spermiogram yaptırdı ve sonuç bizi çok üzmüştü herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu. ben tamamen ümidimi kesmistim anlıcağın. sonucu aldığımız hafta çatlama haftamdı.22 ekimde keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yedirmeye başladım eşime sabah akşam. sperm sayısını arttırmak için. bu ayda hiç ümidim yoktu gebelik aklıma bile gelmedi..anladım ki gerçekten psikolojik takıntım yüzünden gebe kalamıyomuşum.Rabbim izin verdi bize de nasip etti.bu sabah hem ağladım hem de defalarca teste baktım.
canım neler hıssettıgını tahmın edebılıyorum bende cıft cızgı gorsem bende aglarımama bence kürlerinde etkısı olmustur.aslında hersey bahane vaktı gelınce oluyor..yeterkı rabbım ıstesın
aynen öyle canım benim. rabbim istedi.hamd olsun. kürlere başladığımızda çatlama dönemim bitmişti yada başladığımız gün falan son gündü ilk günde faydası olduğunu düşünmüyorum. bu kürler sperm sayısını arttırmada çok etkili ama 2 - 3 ayda falan sonuç farkediliyo..yani dediğin gibi canım. Herşeyin bir vakti var demekki..hepinizden bu müjdeli haberi sırayla alıcaz ben bütün kalbimle hissediyorum inşallah.
aynen öyle canım benim. rabbim istedi.hamd olsun. kürlere başladığımızda çatlama dönemim bitmişti yada başladığımız gün falan son gündü ilk günde faydası olduğunu düşünmüyorum. bu kürler sperm sayısını arttırmada çok etkili ama 2 - 3 ayda falan sonuç farkediliyo..yani dediğin gibi canım. Herşeyin bir vakti var demekki..hepinizden bu müjdeli haberi sırayla alıcaz ben bütün kalbimle hissediyorum inşallah.
canlarımmm bende kaçıyorumm tekrar bayramınızı kutlarım küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.
şeker tadında bir bayram dilerim.çok çikolata et yemeyin kiloları almayın ona göre.bayram sonu hepinizi tartıcam.
hiraaa canım gelmişsin sana rastlayamadım ama lütfen yine gel bizleri unutmamak adına.. bizlerde seni seviyoruz allaha emanet ol,hayırı bayramlar..çıkmam gerekiyorum kızlarr,hepinize hayırlı mutlu bayramlar diliyorum,sizleri Allah için çok seviyorum,kendinize iyi bakın,herşey çoookk güzel olacakkk,çok çok öpüyorum sizleri,hayırlı akşamlar..
kuşum eşim bu ay spermiogram yaptırdı ve sonuç bizi çok üzmüştü herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu. ben tamamen ümidimi kesmistim anlıcağın. sonucu aldığımız hafta çatlama haftamdı.22 ekimde keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yedirmeye başladım eşime sabah akşam. sperm sayısını arttırmak için. bu ayda hiç ümidim yoktu gebelik aklıma bile gelmedi..anladım ki gerçekten psikolojik takıntım yüzünden gebe kalamıyomuşum.Rabbim izin verdi bize de nasip etti.bu sabah hem ağladım hem de defalarca teste baktım.
selam kızlar...hepiniiz çok özledim ve merak ediyorum.ama internette ve pc de sorun var giremedim çok...bu ay bat 15 yada 16 kasım.ama eğer bebiş yoksa umutları 2 ay sonraya kalıyo çünkü 1 ay şehir dışında görevliyim... :-(
ateş tablom 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada herkese iyi bayramlar...
iyi bayramlar baharcım,listeyi düzenleyebilirsen,benide 7 aralık olarak değiştirebilirsin.
neler yapıyosun?
iyi bayramlar tatlım listeyi bebiş düzenliyor.gelince yazar canım.demek sonunda regl oldun.inşallah bu son olsun.hakkında hayırlısı olsun.
ben bayram gezmelerini sevmiyorum genelde evde olmayı tercih ederim.ama bu seferde eve misafir geliyor onları ağırlıyorum.bayram bitsin diye bekliyorum.
hemde baya bi oluyorum ama bırakayımda olsun dimi:))
bende gezmelere bayılıyorum ama eşim sevmiyor
diyorum hadi kalk gidelim bayram bitsin gidersin sen diyor:)
küçük olduğumuzdan kimselerde gelmiyor bize:)
ama havaa çookk güzeeellll bugün kesin gidicem biryerlere ..
diğer kızlar nerelerde neler eder acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?