Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hoşgeldin canım.daha yolun çok başındasın.Allah sabrını ve kolaylığını versin , aratmasın inşallah..
hoşbulduk canım;evet yeniyim ve yeni evli de sayılırım fakat eşim de ben de çok istiyoruz.O yüzden heyecanlı ve stresliyim azcık.Kırmızılar biter bitmez denemeye devam.Geçen ay yaptığım yanlışları yapmamaya çalışacağım.

saoll tatlımmmm allah razı olsun sendennn.inan teker teker gebe kalınca mutlu oluyorumm .çok az arkadaşımız kaldı.inşallah onlardan da ve benden de güzel haberler gelince rahatlıycazz.
çok uzak değil o günler inşallah baharım

hadi bakalım şimdiden kolay gelsin tatlım

kızlar selamlar herkesin bayramını kutluyorum,tatil bitti evlere döndük bugün doktora gittik 6+5 olmuş bebiş kalp atışlarını gördük Alllahım sizde nasip etsin bu duyguyu inşallah aminnnn,sare çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah devamını getirsin uğurlu topik oldu burası,hiranur çok geçmiş olsun,baharcım hadi gözün aydın tertemiz çıkmışınız tahlillerde artık bol bereketli günler diliyorumcardelen cinsiyeti bende çok merak ediyorum Allahım tatlı sağlıklı kendigüzel bahtı güzel akıllı bir kız verse bana ne güzel olur dimi

oyy maşallah canım benim.. ben bugün keseyi görebilirmiyim canım. bugün tam 5.0 haftalık. birzadan doktora gidicem 15.10 da randevum var

oyy maşallah canım benim.. ben bugün keseyi görebilirmiyim canım. bugün tam 5.0 haftalık. birzadan doktora gidicem 15.10 da randevum var

sarecim bence görürsün keseyi çünkü 2 hafta önce görmüştük biz,vajinal ultrasondan bakmıştı doktor hadi bakalım güzel haberlerle gel bekliyruz

canımm sağolasın hep beraber uğurlu gecicek bu ay diyorum ben inşallah bende de heyecan dorukta başlayacaz çalışmalara işte yumurtlamayı beklemeden artık bakalım

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm keseyi gördükk mercimek tanesi kadarcık
oyy maşallah canımm inşallah kokusunuda duyacağın zamanlar gelsinn.

canımbenim çok sağol .maşallah senin pıtırcıkta büyümüşş inşallah cinsiyet konusunda kalbine göre olsun

hayırlı ve uğurlu gelsin bebişin canım inşallahhhh ne büyük mutluluk...tebrik ederim

maşalllahçok sevindim Allahım korusun mercimeğini

oyy maşallah canımm inşallah kokusunuda duyacağın zamanlar gelsinn.

canımbenim çok sağol .maşallah senin pıtırcıkta büyümüşş inşallah cinsiyet konusunda kalbine göre olsun

hepinizden Allah razı olsun canlarım..

nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bu aralar pek burda değilsin galiba göremiyorum ben haziran annelerindeyim beklerim..

sarecim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş..

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı tatlım.senin ne kadarlık oldu kalp atışlarını duydunuz mu
evet canım ben 8+1im
kalp atışını 27sinde duymuştuk

gözünüz aydın kızlar
Allah hepimiz için tamamına erdirsin
olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ben de bugün doktora gittim
bebişim gayet iyiymiş
17,3mm olmuş çokşükür

canımbenim çok sağol .maşallah senin pıtırcıkta büyümüşş inşallah cinsiyet konusunda kalbine göre olsun[/QUOTE]

inşallah baharcım ya Allah hepimizin gönlüne göre verir

maşallahh amiinn darısı arkadaşların başına

Son düzenleme:

maşallah canımm çok sevindim darısı kucağına almaya olsun inşallah...

canımm çok şükür çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...

ferda maşallah büyümüş senin pıtırcık sağlıkla kucağına alırsın inşallah ayyy kızlar bu güzel haberlerinize çok sevindim valla darısı bizlere olsunn...

Günaydınnnnn kızlarrrrr:80:hepinize kucak dolusu sevgiler hamişlerimizin gözü aydın toplu olaraksüper haberlerle gelmişler ferdat85 bakale sare dolu dolu yaşamayı nasip etsin rabbim her anını bu yüce duygunun....bizlere bol bol dua edin arkadaşlar hayırlısını versin rabbim umarız en kısa sürede...

günaydııınnnn
hadi şimdi sana nasip etsin tek seferde
ve hemimizeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…