- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.781
bende bi değişiklik yok aynı cnm...sen nasılsın ?
gebe arkadaşları tebrik ederim bu arada...
selam canımm naber napıyorsun adet olmuşsun sende bende bu arada
45.günde günde adet gördüm yaa
iyi diyelim cnm evet pek giremedim şehir dışındaydım ....hayırlısı olsun kist yok ama demi???
bildiğim kadarıyla yok dr.öle dedi ama..
şimdi adet olduğum için şükrediyorum gerisini hayırla versin rabbim.
senin kaçıncı günün?
günaydın kızlar.....
sare bakale ferdat rabbim miniklerinizi korusun sizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.....
sonnur mahrum mysea melis bahar kızlar sizinde yeni sezonunuz hayırlı olsun rabbim meleklerinize kavuştursun tez zamanda inşallah.....
hoşgeldin pasi....rabbimde sana minik erkeğini bağışlasınnnn...
hoşgeldin pasi....rabbimde sana minik erkeğini bağışlasınnnn...
amin canım saol..
şuan 11 11 2011 saat 11 11
bende bi değişiklik yok aynı cnm...sen nasılsın ?
gebe arkadaşları tebrik ederim bu arada...
ve senin o tarihi ana ait msjın var topikte
günaydın kızlar.....
sare bakale ferdat rabbim miniklerinizi korusun sizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.....
sonnur mahrum mysea melis bahar kızlar sizinde yeni sezonunuz hayırlı olsun rabbim meleklerinize kavuştursun tez zamanda inşallah.....
bende beklemedeyim mahrumcum.bu ay kendime tatil verdim 3 kez ilişki oldu başka da olmadı.
aralık sonuna kadar bekliycem birşey yapmıycam.şimdilik ateş ölçüyorum.
sen de devammı ateşe.
evet oyle oldu imza attım o zamana...
ve dua ettim
bende son kez kullanmayı düşündüğüm klomen + prengly tedavimi bıraktım ...sadece ateş ölçüyorum bi 3 ay herhangi bişi yapmıycam agnucaston (hayıt ilacı) kullanıyorum birde belime yakı yaptım yine bide arada adaçayı içiyorum...hiçbişey yapmadığım halim bu
senin msjını görünce bende malum dileğimi diledim ama 11..11.11 11.12 idi artık bi kaç sn farkla kaçırdım bişi olmaz heralde.....:26:
tatlım bir ayı boş geçirme lüksümüz yokki birşey yapmasakta en azından çalışmaya devam ediyoruz işte.bende güya bu ay çalışma dahi yapmayacaktım ama programlandık bi kere bişey yapmadan duramıyoruz.ben sadece 3 kere çalıştım başka da bişey yapmadım
bu hayıt hapını eczaneden mi alıyorsun.ve tam olarak ne için.ferdatta bahsetmişti prolaktini de düzenliyor demişti.
olur olur canım bende hepimiz için dua ettim
cnm prolaktini düzenliyor evet hatta sanada demiştim kullan diye ama o ay senin prolaktinin normal seyrediyordu...eczanaden alınıyor mens dönemini düzenliyor prolaktini düşürmüyor! dengeliyor...bence denemelisin doktor hiçbir yan etkisi yok kullan dedi bana bende ikinci kutumdayım ....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda ateş tablom çok yoğum koyu kıvamlı akıntım oldu ..yarın yüksek olrsa çatladı diyebilirmiyiz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?