Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm çok şükür çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...

cok sukur bebisim haadi bakalim actigin topic ugurlu geldi teker teker dokuluyoruz

günaydın kızlar.....
sare bakale ferdat rabbim miniklerinizi korusun sizlere bağışlasın sağlıkla inşallah.....
sonnur mahrum mysea melis bahar kızlar sizinde yeni sezonunuz hayırlı olsun rabbim meleklerinize kavuştursun tez zamanda inşallah.....

bildiğim kadarıyla yok dr.öle dedi ama..
şimdi adet olduğum için şükrediyorum gerisini hayırla versin rabbim.
senin kaçıncı günün?

benim aralık 1 bugün 11.günüm..
haklısın olması nasıl bize dert oluyorsa, gebelik olmadığını bile bile regl beklemekte ayrı bi zor bilirim o duyguyu çok iyi...

hoşgeldin pasi....rabbimde sana minik erkeğini bağışlasınnnn...

bende bi değişiklik yok aynı cnm...sen nasılsın ?
gebe arkadaşları tebrik ederim bu arada...

bende beklemedeyim mahrumcum.bu ay kendime tatil verdim 3 kez ilişki oldu başka da olmadı.
aralık sonuna kadar bekliycem birşey yapmıycam.şimdilik ateş ölçüyorum.
sen de devammı ateşe.

günaydın pasimm.çokk sağolll desteğin ve güzel dileklerin için.

bende beklemedeyim mahrumcum.bu ay kendime tatil verdim 3 kez ilişki oldu başka da olmadı.
aralık sonuna kadar bekliycem birşey yapmıycam.şimdilik ateş ölçüyorum.
sen de devammı ateşe.

bende son kez kullanmayı düşündüğüm klomen + prengly tedavimi bıraktım ...sadece ateş ölçüyorum bi 3 ay herhangi bişi yapmıycam agnucaston (hayıt ilacı) kullanıyorum birde belime yakı yaptım yine bide arada adaçayı içiyorum...hiçbişey yapmadığım halim bu

tatlım bir ayı boş geçirme lüksümüz yokki birşey yapmasakta en azından çalışmaya devam ediyoruz işte.bende güya bu ay çalışma dahi yapmayacaktım ama programlandık bi kere bişey yapmadan duramıyoruz.ben sadece 3 kere çalıştım başka da bişey yapmadım
bu hayıt hapını eczaneden mi alıyorsun.ve tam olarak ne için.ferdatta bahsetmişti prolaktini de düzenliyor demişti.

cnm prolaktini düzenliyor evet hatta sanada demiştim kullan diye ama o ay senin prolaktinin normal seyrediyordu...eczanaden alınıyor mens dönemini düzenliyor prolaktini düşürmüyor! dengeliyor...bence denemelisin doktor hiçbir yan etkisi yok kullan dedi bana bende ikinci kutumdayım ....

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda ateş tablom çok yoğum koyu kıvamlı akıntım oldu ..yarın yüksek olrsa çatladı diyebilirmiyiz acaba???

evet canım söylemiştin ama ben kür yada ilaç konusunda çok tembelim.
ama diğer ay bende alayım ozaman bi yan etkisi yada zararı yoksa doktorda tavsiye ederse.
tablona gelince canım evet dünden bugüne baya artış olmuş eğer yarında yüksek çıkarsa çatlamışsın deriz.
ama sen akıntıları da girmeyi unutma ff ona göre çekiyor çizgisini.
geçen ayda zaten 12.gün olmuş.her ay ovulasyon 1 gün geri yada 1 gün ileri gidiyor.
değerlendirmişsindir umarım o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…