Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

vay be bir kız bir oğlan hee güzel bakalım benimki ne olacak bunu öğrenmek için daha çok var yaa

SARE TEBRİKLER
allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin

ben bugün evime geldim artık kızlar
sizler bayram gezmelerindesiniz heralde

gezmeciiiii kızlarrr nerdesiniz bakalım kimsecikler yok eee gelin artık özledim hepinizii

selam tatlım ya valla şu bayram bıtsede geri dönsek sıkıldım ben bu bayram işinden e tabı delıye her gun bayram derler herkesın bayramı olunca benı pek sarmıyor bu durum:))

selam arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. benide listeye yazar mısınız bat 21 kasım.. bata çok var ama ben çok umutluyum hayırlısıyla hamileyim inşAllah bu ay.. ovula.testinde kırmızıyı yakaladık öncesindede ilişki oldu Allah'ım inşAllah tüm bekleyenlere ve bana bu ay kısmet eder inşAllah yarabbim..

a.selam canım hoşgeldin.maşallah bu umudun hiç bitmesin.güzel düşünelim güzel olsun.bebiş gelince ekler listeye seni.

saol canım seninde...ekliyorum listeye tatlım inşallah isteyen herkese nasip etsin...

Amin yarabbimm.. düşünüyorum da gerçekten de kafaya takmamak gerek diyorum hoş ben gereğinden fazla takıyorum ama Allah inşAllah bu durumda da kısmet eder hep aklım şu an gebe kalabilmekde diyorum ki sperm acaba buluşabildi mi yumurtayla yumurta naaptı çatladı mı?? Belim ağrıyordu bugun yoksa buluştular mı bunlar diyorum :)) sanki canlı yayın.. resmen dön gül dön ağla durumundayım.. kızlar Aralık ayına kadar böyle gebelik olmazsaaa ( doktora gidiceğim ama bu ay kısmetse hayırlısıyla gebeyim diyorum da başka bişey demiyorum..

günaydın kızlarrrr...ben bayram boyunca yoktum ama sizlere bir bayram mesajı iletemedim burdan die aklımda kaldınız vallahi gecmiş bayramınız mübarek olsun canlarım...allahım güzel yazılar yazsın hepimize gönlümüze göre bebişlerimizi versin göbişlerimize...hamişimiz olmş bir tane daha sanırım sare arkadaşımız...hayırlı olsun inşallahhh olmayanlara darısı....öpüyorum sizleriiii

bu arada gercek tablo benim acımdan olşmuş bismillah deyip sööliim tarihimi bat 4 aralık melisciğim soru işaretini kaldırabilirsin tatlımm heyecan dorukta bende ilk denemeler başlayacak şükür o günler geldi:)

sağol canım benim Rabbim sizlerden de bu haberleri duymayı nasip etsin inş. tez zamanda.

selam kızlar...napıyorsunuz?pek giremedigim için uzak kaldım sizlerden...bugün iş için bursaya gidiyorum... :-( inş yazabilirim size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…