- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.721
[sıze=3]isim_________bat_______durum[/sıze]
[sıze=2]beloved11__________19ağustos___________hamileee(kızımız yolda)
passifflora___________12 ağustos____________hamileee(oğlumuz yolda)
ferdat85______________11 ekim___________hamileeee
Cardelenss____________21ekim___________hamileee
Bakale________________21 ekim__________hamileee
Sare88_______________4 kasım_____________hamileee[/sıze]
[sıze=2]masumiyet_____________12 kasım__________beklemede
naz034________________15 kasım_________beklemede
sewinncc_______________18 kasım_________beklemede
nisbhr_________________26 kasım_________beklemede
hayal114_______________27 kasım_________beklemede
pourqua________________30 kasım________beklemede
bebisimolsun____________1 aralık__________beklemede
mahrum________________1 aralık__________beklemede
tondora________________7 aralık__________beklemede
mysea___________________?______________beklemede
[/sıze]
gezmeciiiii kızlarrr nerdesiniz bakalım kimsecikler yok eee gelin artık özledim hepinizii
selam arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. benide listeye yazar mısınız bat 21 kasım.. bata çok var ama ben çok umutluyum hayırlısıyla hamileyim inşAllah bu ay.. ovula.testinde kırmızıyı yakaladık öncesindede ilişki oldu Allah'ım inşAllah tüm bekleyenlere ve bana bu ay kısmet eder inşAllah yarabbim..
selam arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. benide listeye yazar mısınız bat 21 kasım.. bata çok var ama ben çok umutluyum hayırlısıyla hamileyim inşAllah bu ay.. ovula.testinde kırmızıyı yakaladık öncesindede ilişki oldu Allah'ım inşAllah tüm bekleyenlere ve bana bu ay kısmet eder inşAllah yarabbim..
eee bayramda bitti nerde bu kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada gercek tablo benim acımdan olşmuş bismillah deyip sööliim tarihimi bat 4 aralık melisciğim soru işaretini kaldırabilirsin tatlımm heyecan dorukta bende ilk denemeler başlayacak şükür o günler geldi:)
günaydın kızlarrrr...ben bayram boyunca yoktum ama sizlere bir bayram mesajı iletemedim burdan die aklımda kaldınız vallahi gecmiş bayramınız mübarek olsun canlarım...allahım güzel yazılar yazsın hepimize gönlümüze göre bebişlerimizi versin göbişlerimize...hamişimiz olmş bir tane daha sanırım sare arkadaşımız...hayırlı olsun inşallahhh olmayanlara darısı....öpüyorum sizleriiii
hayırlı olsun...hiç beklemezsin inş....
sağol canım benim Rabbim sizlerden de bu haberleri duymayı nasip etsin inş. tez zamanda.
sağol canım yaaa inşallah hiçbirimiz beklemeyiz arkadaşım benm dualarım hepimize:26:rabbm verecek inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?