- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.741
selam kızlar...napıyorsunuz?pek giremedigim için uzak kaldım sizlerden...bugün iş için bursaya gidiyorum... :-( inş yazabilirim size...
sare canım doktora gittinmi
3 te gidicem canım..pasim bi akıl ver bugün internetin hesaplamasına göre tam 5.0 haftalık keseyi görürmüyüz acaba :18::18:
hadi bakalım hayırlısı canım..
eğer geç döllenme vs değilse vajinal ultrasonda görülebilir canım...
geç döllenme değildir heralde canım çünkü bat ın ertesi sabah idrarda baktım çift çizgiyi gördüm
canım 5 haftalıksa karından bile görünebilir
ama göremezse de stres olma sakın vajinal baktır ordan kesin görürsünüz
bugün ben de doktora gidicem tekrardan
umarım herşey yolundadır
heyyy kızlarr ne kaynatıyorsunuzzz
nazcım hayırlı yolculuklar
sarecim hadi hayırlı haberlerle dön bize
pasimmm nasılsınız deniz bebek ve senn
mysea canım yeni döngün hayırlı olsun inşallah beklemezsin çok fazla
mahrum sende durumlar nasıl hiç sesin çıkmıyor amaa
hoşbuldum canımm ben iyiyim asıl siz nasılsınızz.pıtırcığını görürsün inşallah bugünn.baharımmm hoşgeldin canımm nasılsınn
baharım biz iyiyiz sen nasılsın....
merhaba arkadaşlar;;;
ben 1.ay başarısızlıkla sona eren denememizden sonra şu an kırmızılarla mücadele ediyorum;adet bitince ikinci deneme ayım başlayacak.İnşallah hayırlısıyla 2.ay o mertebeye ulaşırım
merhaba arkadaşlar;;;
ben 1.ay başarısızlıkla sona eren denememizden sonra şu an kırmızılarla mücadele ediyorum;adet bitince ikinci deneme ayım başlayacak.İnşallah hayırlısıyla 2.ay o mertebeye ulaşırım
hoşbuldum canımm ben iyiyim asıl siz nasılsınızz.pıtırcığını görürsün inşallah bugünn.
bende iiyim pasimmmm
ayy inşallah baharım öyle heycanlıyım ki anlatamam..Rabbim sana da nasip edicek inşallah..herzaman hep duamdasın canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?