Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm çok şükür çok sevindim maşallah sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...

cok sukur bebisim haadi bakalim actigin topic ugurlu geldi teker teker dokuluyoruz

evet canım yaa topiğim uğurlu geldi maşallah tek tek hamişlerimiz çıkınca çok mutlu oluyorum darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah...

dün ve 9 gün sabah çalışma oldu .....yükselerek devam edip artık beklenen şahıs yola çıksın bi zahmet yaa ....sinir etti beni bebe

iyilikk tatlımmm senden naber.durumlar ne bi anlat bakalım kaçıncı günün neler yapıyorsun doktor takibine devam mıııı?

ayy nerden baslasam kı anlatmaya..bayramdan once doktorum yumurtan guzel gelısmıs catlar demıstı.oylede oldu 12.gunde catlatı sımdı 18.gunum beklemedeyım.ılk kez tedavıye cevap verdım sanırım sogan suyundansadece 6 gun ıctım ıse yaradı:)sende ne var ne yok?

Son düzenleme:
dün ve 9 gün sabah çalışma oldu .....yükselerek devam edip artık beklenen şahıs yola çıksın bi zahmet yaa ....sinir etti beni bebe

mahrumcum geçen ayki tablona baktımda 26günde regl olmuşsun.sen yine de bu aralar çalışmaya devam et belki yeniden düşüp yükselme olur.tabloya göre çatlamışsın ama ne olur ne olmaz 1 2 gün daha devam et çalışmaya kaçırmamak açısından.

aaa çok güzel canım yaaa süper haber buu.8 gün daha bekliycezz senin için demekki.hadi güzel haberler verirsin inşallah bize.soğan da gerçekten işe yarıyor demekki bende yaptığım ay güzel çatlamıştım bende senin gibi az yani 7 gün falan yapmıştım.yeterli geliyor demek ki.
ben bu ay dinleniyorum canım ama yinede tedbiri elden bırakmadım 3 4 kez çalışma oldu.ateşime göre pek parlak değil durum ama bakalım az kaldı.

3 gün üst üste olacak ama olsun bende öyle düşünmüştüm geçen ay klomen iğne tedavisi vardı ondan erken regl oldum...
hayırlısı senin tablonada bkalım mı? nazar değdirmeyiz korkma

tatlım nıye 8 gun beklıyoruz benım adetıme cok var :44::44::44:27 kasımda 8 gun sonra bellı olrmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…