Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayyyyyyy ne güzelll olur yaaaaaaaaaaaaaa baharrrrrr
rabbim yardım etsinn hepimizee...
bol bol dua edelim kızlar.....
kapıyı çalmadan açılmasını beklemeyelimm....

evet yaaa süper olurr.şu liste bi tamamen gebeyle fullense de adını değiştirirdik.gebeler klubü diye.

ayyy yaşasınnn bu ay 3 gebeş çıkacakk desenizeee hadi kızlar patlatalımm bombalarııı.allahım yardım etsin bizlereeee.

ayyyyyyy ne güzelll olur yaaaaaaaaaaaaaa baharrrrrr
rabbim yardım etsinn hepimizee...
bol bol dua edelim kızlar.....
kapıyı çalmadan açılmasını beklemeyelimm....

dualarımdasınız kızlar ınasllah gelıcek bebegımız..

valla bravo sana canım.ben ilk 8 ay yada daha fazla hiçbirşey bilmiyordum sadece çalışma olacak ve bebek olaacak sanıyordumm.çok sonra öğrendim kii bu işin bi sürü tüyosu varmışş.

evet yaaa hala biçok sey öğrenip burdan, internetteki diğer doktor sitelerinden şaşırıyorum çok tüyosu var bencede:)

süper olurdu işte ozman sonrasındada artık yumurtlama tahminlerinden cinsiyet tahminlerine ordanda normalmi sezeryanmı tahminlerine geçerdik.

sonra da herkes birbiriyle beşik kerterdi başlık parası falan konuşurduk işte.
bu arada pasi oğlu için başlık istiyor duyrulurr.

ben vermem kimseye evlenemez ne kadar iş güç varsa hepsini ona yaptırcam...
istesin valla ..az para dökmedi uğruna

ayy hepimiz döküyoruzz para doktoruna ilacına kürüne testine.üsstüne okadar çaba.
bizim bebeler iyice nazlanıyor gelmemek içinn.
anam senin kız evde kalır yada oğlan.vermezsen kaçar oda. okadar emek boşa.

valla doğru diyosun cnm ...ovulasyon testleri70 ,jeller80,gebelik testleri 100 doktor giderleri300 ilaç giderleri250...bozulan psikoloji paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…