Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlarrrumarım herkes iidir biraz göz attım gecmişe ama bugün cmrtesi ve benm yoğun olduğum gün arada bakıcam artık...he bide benm regli bitti bizde başladık ayıptır söölemesi dün itibariyle 2 günde bir artık deneyeceğiz yumurtlama günlerinde değilim ama boş gecrmek istememdim bööle devam artık yumurtlama bitene kadar...doğru yapıyorum sanırım varsa tavsiyesi fikri olan her konuda acığım canlarım..öpüyorum tekrar hepinizi

a.selam canımm hadi bakalım kolay gelsin zor bir süreç gerçekten beklemek.umarım sen beklemezsin.kaç günde bir regl oluyorsun onu söle de ona göre verelim tüyoları.

canım 12.gün çatladım dedin sen 12+14=26 gün oluyor döngün ve sen bugün 18,gündesin aradan 6 gün geçmiş 8 gün kalmışş.

ne bılıyım bahar ben duzenlı adet olmuyorum kı o yuzden boyle seylerden haberım yok 8 gun sonra test yapabılırım o zman tabı adet olmazsam.belım agrıyor 4 gundur.bıde akıntım cok baska da bır belırtı yok zaten btun belırtıler hep aynı

MERHABAAAA...HAYIRLI OLSUN ..
bence 3 ay hiçbişeysiz dene sonrasında ateş ölçme ovulasyon takibi fln yaparsın... herhangi bir şeye takılmadan 3 ay

tatlımm çatladığın gün belli olduğu için düzensizlik söz konusu olamaz bu ay için.belinin ağrıması akıntın güzel işaretler.sen de çok çektin inşallah bu ay ödülünü alırsınn.bende eğer regl olmazsam 21 kasımda test yapıcam hadi birlikte yapalımm.

a.selam canımm hadi bakalım kolay gelsin zor bir süreç gerçekten beklemek.umarım sen beklemezsin.kaç günde bir regl oluyorsun onu söle de ona göre verelim tüyoları.

sağol canımumarım hiçkimse beklemez...28 günde bir oluyorum düzenli dakik denecek kadar maşallah15-20 si arası ovulasyonum internete göre baktım...6 kasımda adet olmştum bu ay...

MERHABAAAA...HAYIRLI OLSUN ..
bence 3 ay hiçbişeysiz dene sonrasında ateş ölçme ovulasyon takibi fln yaparsın... herhangi bir şeye takılmadan 3 ay

aynen ööle canm vallahi umarım takılmam...ama insan da şu duygu oluşuyomş yaptığım gibi acaba dedim dün bismillah tutarmı yani... düşünmeden olmaz ama stresim yok şükür şuan daha yeni olunca, sadece heyecan cok bende

sağol canımumarım hiçkimse beklemez...28 günde bir oluyorum düzenli dakik denecek kadar maşallah15-20 si arası ovulasyonum internete göre baktım...6 kasımda adet olmştum bu ay...

ozman seninn baharın deyimiyle gebişş kalmançok kolay maşallahh

Son düzenleme:

ooo sen baya araştırmışsın canımm bize sölenecek bişey kalmamış kii.evet 19 20 gibi çatlarsın özellikle o günleri kaçırma.hadi bakalım kolay gelsinn sanaa.

ınşallah canım rabbım ısteyen herkese en kısa zamnda nasıb etsın..tamam yaparız beraber 21 kasımda testıgerı sayım başaladı artık..

ooo sen baya araştırmışsın canımm bize sölenecek bişey kalmamış kii.evet 19 20 gibi çatlarsın özellikle o günleri kaçırma.hadi bakalım kolay gelsinn sanaa.

ne sandın yaaaaçaktırmıyanlardanım ayrıca her türlü fikre açığım ondan sordumsağol canm hepimize kolay gelsin inşallahhhhh dolsun göbişler

bahar bende test yapacam senin yaptığın günnnnnnnn

ınşallah canım rabbım ısteyen herkese en kısa zamnda nasıb etsın..tamam yaparız beraber 21 kasımda testıgerı sayım başaladı artık..

ayyy yaşasınnn bu ay 3 gebeş çıkacakk desenizeee hadi kızlar patlatalımm bombalarııı.allahım yardım etsin bizlereeee.

ne sandın yaaaaçaktırmıyanlardanım ayrıca her türlü fikre açığım ondan sordumsağol canm hepimize kolay gelsin inşallahhhhh dolsun göbişler

valla bravo sana canım.ben ilk 8 ay yada daha fazla hiçbirşey bilmiyordum sadece çalışma olacak ve bebek olaacak sanıyordumm.çok sonra öğrendim kii bu işin bi sürü tüyosu varmışş.

ayyy yaşasınnn bu ay 3 gebeş çıkacakk desenizeee hadi kızlar patlatalımm bombalarııı.allahım yardım etsin bizlereeee.

ayyyyyyy ne güzelll olur yaaaaaaaaaaaaaa baharrrrrr
rabbim yardım etsinn hepimizee...
bol bol dua edelim kızlar.....
kapıyı çalmadan açılmasını beklemeyelimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…