- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.841
tatlım nıye 8 gun beklıyoruz benım adetıme cok var :44::44::44:27 kasımda 8 gun sonra bellı olrmu?
TÜTÜTÜTÜDAHA NE OLSUN KIZ GAYET İSTİKRARLI GÜZEL Bİ TABLO BENCE ....BAK KENDİ TABLOMU YORUMLATIRIM AMA BAŞKA TABLOLARDAN ANLARIM TERZİ SÖKÜK MEVZUU
selam kızlarrrumarım herkes iidir biraz göz attım gecmişe ama bugün cmrtesi ve benm yoğun olduğum gün arada bakıcam artık...he bide benm regli bitti bizde başladık ayıptır söölemesi dün itibariyle 2 günde bir artık deneyeceğiz yumurtlama günlerinde değilim ama boş gecrmek istememdim bööle devam artık yumurtlama bitene kadar...doğru yapıyorum sanırım varsa tavsiyesi fikri olan her konuda acığım canlarım..öpüyorum tekrar hepinizi
canım 12.gün çatladım dedin sen 12+14=26 gün oluyor döngün ve sen bugün 18,gündesin aradan 6 gün geçmiş 8 gün kalmışş.
selam kızlarrrumarım herkes iidir biraz göz attım gecmişe ama bugün cmrtesi ve benm yoğun olduğum gün arada bakıcam artık...he bide benm regli bitti bizde başladık ayıptır söölemesi dün itibariyle 2 günde bir artık deneyeceğiz yumurtlama günlerinde değilim ama boş gecrmek istememdim bööle devam artık yumurtlama bitene kadar...doğru yapıyorum sanırım varsa tavsiyesi fikri olan her konuda acığım canlarım..öpüyorum tekrar hepinizi
ne bılıyım bahar ben duzenlı adet olmuyorum kı o yuzden boyle seylerden haberım yok8 gun sonra test yapabılırım o zman tabı adet olmazsam. belım agrıyor 4 gundur.bıde akıntım cok baska da bır belırtı yok zaten btun belırtıler hep aynı
a.selam canımm hadi bakalım kolay gelsin zor bir süreç gerçekten beklemek.umarım sen beklemezsin.kaç günde bir regl oluyorsun onu söle de ona göre verelim tüyoları.
MERHABAAAA...HAYIRLI OLSUN ..
bence 3 ay hiçbişeysiz dene sonrasında ateş ölçme ovulasyon takibi fln yaparsın... herhangi bir şeye takılmadan 3 ay
sağol canımumarım hiçkimse beklemez...28 günde bir oluyorum düzenli dakik denecek kadar maşallah15-20 si arası ovulasyonum internete göre baktım...6 kasımda adet olmştum bu ay...
sağol canımumarım hiçkimse beklemez...28 günde bir oluyorum düzenli dakik denecek kadar maşallah15-20 si arası ovulasyonum internete göre baktım...6 kasımda adet olmştum bu ay...
ozman seninn baharın deyimiyle gebişşkalmançok kolay maşallahh
ozman seninn baharın deyimiyle gebişşkalmançok kolay maşallahh
tatlımm çatladığın gün belli olduğu için düzensizlik söz konusu olamaz bu ay için.belinin ağrıması akıntın güzel işaretler.sen de çok çektin inşallah bu ay ödülünü alırsınn.bende eğer regl olmazsam 21 kasımda test yapıcam hadi birlikte yapalımm.
ooo sen baya araştırmışsın canımm bize sölenecek bişey kalmamış kii.evet 19 20 gibi çatlarsın özellikle o günleri kaçırma.hadi bakalım kolay gelsinn sanaa.
bahar bende test yapacam senin yaptığın günnnnnnnn
ınşallah canım rabbım ısteyen herkese en kısa zamnda nasıb etsın..tamam yaparız beraber 21 kasımda testıgerı sayım başaladı artık..
ne sandın yaaaaçaktırmıyanlardanım ayrıca her türlü fikre açığım ondan sordum sağol canm hepimize kolay gelsin inşallahhhhh dolsun göbişler
ayyy yaşasınnn bu ay 3 gebeş çıkacakk desenizeee hadi kızlar patlatalımm bombalarııı.allahım yardım etsin bizlereeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?