Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bak canım bikere senden ricam bidaha bu sözü duymayayım inan ben ne kişiler grdüm en yakınımda bir arkadaşım hiçbir sorun olmadan 7 ay boyunca olmadı...bunlar örnek değilmi şimdi maşallah nerdeyse 6 aylık hamile kızı olacak bizim forumada umut olsun die yazmıştı bende bu durumda olabilirim bende sizden destek alıcam ama inan dışardan kolay söölemesi deme dedğim gibi çok insan var benm akrabalarımdan bile 2 sene olmadı bir sorun yoktu da ve sonra oldu bence biz güzel düşünelim allahım bilir ne zaman verceğini tatlım olurmu bak ne güzel bir sorun yokmş şükürler olsun bu süper birşey sen stres yapmamaya bak hersey kafada bir sorun yoksa ben buna inanıyorum bidahaki aya hazırla kendini adım gamze bu arada sonnurcum anlaştıkmı???

gamzeciğimm çok teşekkürler.. var sebepsiz dedikleri neden olmadan tabii bu ALLAHIN takdiri biz ne desekte değişmeyecek.dr.eşimin spermiogramınıda gördü onuda tekrarlyın dedi ama oda olabilirmiş nedeni öyle dedi.
bakalım bunu ona nasıl anlatıcam bakalım.eşime ürolog ,muayenesinde bir sorun olmadığını söylemişti çünkü.
yani sen daha hiç denemedin öyle mi ? inş olur ilk seferde ama olmasada sakın kendini şartlama anlaştık mı gamzecim :34:

selam hanımlarrr uzun uzun zamandır topiğe giremiyordum bi de baktım taşınmışsınız
yeni topik hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah..:49:

hoşgeldin sevinç nasılsın? evet biz yani isteyenler bu topikten devam etmeye karar verdik. sende hoşgeldin tekrar :34:

sonnurcum nasıl becerdiysem iki kere yazmş oldum canım benim mesaim bitmek üzere yazarsan okuycam iyi akşamlar tatlım aklından çıkarma arkadaşım olurmu hepimiz beraberiz burda desteğiz birbirimize öpüyorum:16:

kesinlikle canım sanada iyi dinlenmeler.. :54:

hoşbulduk kuşummmm..bende sizi çokk özledimmm sende belirti var mı canım benim göğüslerim patlıcak gibi anlaşılan bu ay da bişey yokk

öldüm meraktan kuzum gelmemişsin daha hemen yaz sonucu..Rabbim yüzünü güldürür inşallah..

aynen tatlım ya benimde göğüsler felaket sızlıyo acıyoo sanırım umutlar diğer aya kaldıı....

sonnur canım hayırlısı olsun tatlım umutla yine devam edicez bak ne güzel pko kist yokmuş kafan rahat olur en azından canımm peki neden adetin gelemiyo dr bişi söyledimi ilaç falan vermesi gerek sanırım...

selamlar kızlar nasılsınız?
son durumlar nedir pek takip edemedim
zaten son zamanlarda sürekli uyuyorum

baharı merak ettim
rahim filmi nasılmış geldi mi?

iyi akşamlar kızçeler:79::79::79::79::79::79::79:

baharı merak ettim

selam güzel anneler hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım
ferdatcım evet bahar film çekildi tüpler açık sorun yok yani çok şükür

selam güzel anneler hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım
ferdatcım evet bahar film çekildi tüpler açık sorun yok yani çok şükür

teşekkürler tatlım
çok uykucu olmam dışında bugün iyi gibiyim ben çok şükür

bahara çok sevindim canım
çok canı yanmış mı peki bişey dedi mi?
senin de bata az kalmış bekleme moduna girmişsin
hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız

teşekkürler tatlım
çok uykucu olmam dışında bugün iyi gibiyim ben çok şükür

bahara çok sevindim canım
çok canı yanmış mı peki bişey dedi mi?
senin de bata az kalmış bekleme moduna girmişsin
hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız

uyku normal canm olur artıkk
sadece spekulumu takarken acımış sonrasında hiç acı hissetmedim dedi
evet canım az kaldı beklemedeyim inşallah hayırlısı olur...

bu arada burdanda soyleyeyim baharcım çok sevindim tüpcüklerinin açık olmasına..
hadi artık streside attınmı bebişin yola çıkacak allahın izniyle...

sonnurcum senin içinde hayırlsı boyleymiş demekki..
ama ben çok ümitliydim senden..
rabbim herşeyin en iyisini bilir en hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz inşallah...

iyi akşamlar kızçeler:79::79::79::79::79::79::79:

baharı merak ettim

heyoooo
ben geldim kızlarrr.ferdatcım canımbenim sağol düşünüp sormuşsun unutmamışsın
dün sabah çektirdim canım sadece spekulum canımı yaktı sonrasında hiç ama hiçbir şey hissetmedim.
tüpler açıkmış.
sen nasılsın bebişin nasıll tatlım

pasimmmm hoşgeldinn bende uykudan kalktım günaydın:32:

sonnurcumm tatlım hayırlısı olsun bir gün o muayeneye bebek için de gittiğin olacak canım
.biran önce gelsin de reglin ateş ölçmeye başla

heyoooo
dün sabah çektirdim canım sadece spekulum canımı yaktı sonrasında hiç ama hiçbir şey hissetmedim.
tüpler açıkmış.

sonnurcumm tatlım hayırlısı olsun bir gün o muayeneye bebek için de gittiğin olacak canım

kız bu ne uykusu birazdan biz yatcaz:9::9::9::9:
gece nasıl uyuyacaksın.... bu gece uzun olacak besbelli biliyorum:24::24::24::24::27::27::27::27:

heyoooo
tüpler açıkmış.

inan çok sevindim tatlım
tüplerinin açık olduğundan emindim de canının yanmamasına da çok sevindim inan
hadi sonraki ay gelsin artık bebiş
filmden sonra bebişin de gelecek

ben de iyiyim bugün şükür
2 gündür mide bulantısı fenaydı bugün çok şükür yok
bebek de iyidir heralde, gelişmekle meşgul olduğunu umuyorum :1:

ay sevindim yaa
korkuyodu baya
merak ettim ama uyumaktan giremedim hiç fırsat olmadı
inşallah canım
oyy canımbenim yaa:71: çok korkuyordum evet ferdatcım
ama doktor beni çok rahatlattı.ilk başta o lanet aleti taktırmadım falan baya zorlandım o takılırken
gerisi zaten hiç duymadım bi ara kastım kendimi ilaç gitmedi sonra olan oldu rahatla dedim rahat bıraktım
ilaç hemen geçti gitti.bu işte burda bittiiii.
bu arada burdanda soyleyeyim baharcım çok sevindim tüpcüklerinin açık olmasına..
hadi artık streside attınmı bebişin yola çıkacak allahın izniyle...

sonnurcum senin içinde hayırlsı boyleymiş demekki..
ama ben çok ümitliydim senden..
rabbim herşeyin en iyisini bilir en hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz inşallah...

pasimmmm sağol bitannemmm.piknik tüplerim benim canım tüplerim açıkmış bana yamuk yapmadılar.:21:
sende 4 kasımda muayeneye gitceksin çok güzel haberlerle gel bize bayram öncesi tatlımm.

kız bu ne uykusu birazdan biz yatcaz:9::9::9::9:
gece nasıl uyuyacaksın.... bu gece uzun olacak besbelli biliyorum:24::24::24::24::27::27::27::27:
ağırlık çöktü pasim yaa azcıkta hastayım.siz yatın gece benim nasılolsa.:32:
inan çok sevindim tatlım
tüplerinin açık olduğundan emindim de canının yanmamasına da çok sevindim inan
hadi sonraki ay gelsin artık bebiş
filmden sonra bebişin de gelecek

ben de iyiyim bugün şükür
2 gündür mide bulantısı fenaydı bugün çok şükür yok
bebek de iyidir heralde, gelişmekle meşgul olduğunu umuyorum :1:

sağol canım bakalım ben en azından hepsini kafamdan atmış oldum bütün her şeyimiz yapıldı
sonuç olarak bi sorun yok.zaten bundan sonrası allaha kalmış.tabi bende elimden geleni yapıcam.

senin bebe azcık rahatına düşkün bak önce kesesini büyütmüş orda rahat rahat gelişir sıpa.:emir_bebek::nazar:

Back
X