- Konu Sahibi bebisimolsun
- #1.381
bak canım bikere senden ricam bidaha bu sözü duymayayım inan ben ne kişiler grdüm en yakınımda bir arkadaşım hiçbir sorun olmadan 7 ay boyunca olmadı...bunlar örnek değilmi şimdi maşallah nerdeyse 6 aylık hamile kızı olacak bizim forumada umut olsun die yazmıştı bende bu durumda olabilirim bende sizden destek alıcam ama inan dışardan kolay söölemesi deme dedğim gibi çok insan var benm akrabalarımdan bile 2 sene olmadı bir sorun yoktu da ve sonra oldu bence biz güzel düşünelim allahım bilir ne zaman verceğini tatlım olurmu bak ne güzel bir sorun yokmş şükürler olsun bu süper birşey sen stres yapmamaya bak hersey kafada bir sorun yoksa ben buna inanıyorum bidahaki aya hazırla kendini adım gamze bu arada sonnurcum anlaştıkmı???
gamzeciğimm çok teşekkürler.. var sebepsiz dedikleri neden olmadan tabii bu ALLAHIN takdiri biz ne desekte değişmeyecek.dr.eşimin spermiogramınıda gördü onuda tekrarlyın dedi ama oda olabilirmiş nedeni öyle dedi.
bakalım bunu ona nasıl anlatıcam bakalım.eşime ürolog ,muayenesinde bir sorun olmadığını söylemişti çünkü.
yani sen daha hiç denemedin öyle mi ? inş olur ilk seferde ama olmasada sakın kendini şartlama anlaştık mı gamzecim