Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Hoşbulduk canım iyiyim hamdolsun
Deniz'de iyi çok şükür uyuyor sen nasılsın nasıl gidiyor yumoş takibi

yaa yeni foto varsa koyar mısın yine yaa

çok özledimm

yarında yeğenimin bebeğini görmeye gidicez bebek sevmeye koklucam onu bal o balll

iyi gidiyor yaa pazartesi tekrar bakıcak işte umarım çatlayıp patlamış olurlar :)

öpüyorum sizii allaha emanet olunn..

yaa yeni foto varsa koyar mısın yine yaa

çok özledimm

yarında yeğenimin bebeğini görmeye gidicez bebek sevmeye koklucam onu bal o balll

iyi gidiyor yaa pazartesi tekrar bakıcak işte umarım çatlayıp patlamış olurlar :)

öpüyorum sizii allaha emanet olunn..
İnsallah son tedavin olur canım bebeğin sana gelir
Telden yazıyorum canım pc den açınca eklerim foto
Sende Allah'a emanet ol yeğeninde uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah :16:

İnsallah son tedavin olur canım bebeğin sana gelir
Telden yazıyorum canım pc den açınca eklerim foto
Sende Allah'a emanet ol yeğeninde uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah :16:

heyecanla bakarım bende canım bekliyorum..

kayınvalidemde öyle diyor içimden öyle geçiyor dedi bana bugün umarım öyle olur..

çok teşekkür ediyorummm canımm ben senin yüreğine inanıyorum Allah'ımda seni,bizi,hiç birimizi darda koymasın utandırmasın inşallah:nazar:

yatıyorum ben şimdi tatlım allah a emanet olun .. baharla konuştum kızlar iyiymiş biraz yoğunmuş bu ara girememiş..

naz merak etmiştin yazayım dedim

:8::8::8::8::8::8::8::8:
sabahları artık serin yaa üşüyorum vallaa
gidip kahvaltı hazırlayım
yarına okul hazırlıklarımı da yapayım sonra gelirim
ama kimse olmaz tabiii
öptüm sizi

aynen ya.ben de artık üşümeye başladım.pike yetmiyo.ince yorganımı çıkartmayı düşünüyorum.bende kahvaltı hazırlayıp geleyim belki karşılaşırız cicimmmm...bu arada hamilelik takviminden gördügüm kadarı ile mehmet tuna bey büyümüş yaw...geçrekten o bebege benziyhor mu acaba?

aynen ya.ben de artık üşümeye başladım.pike yetmiyo.ince yorganımı çıkartmayı düşünüyorum.bende kahvaltı hazırlayıp geleyim belki karşılaşırız cicimmmm...bu arada hamilelik takviminden gördügüm kadarı ile mehmet tuna bey büyümüş yaw...geçrekten o bebege benziyhor mu acaba?

valla nazcım ben de battaniyeye geçeyim diyorum artık ama bana belli olmaz
Tuna bey büyüdü valla ALlah'a şükür .
Cumaya kontrol var ben de merak ediyorum nasıl oldu
perşembe de tetanoz aşısı olcan tırsıyom hep korkmuşumdur iğnelerden
ben de gideyi,m acık temizlik yapayım kendime:9:
öptüm seni

Son düzenleme:
valla nazcım ben de battaniyeye geçeyim diyorum artık ama bana belli olmaz
Tuna bey büyüdü valla ALlah'a şükür .
Cumaya kontrol var ben de merak ediyorum nasıl oldu
perşembe de tetanoz aşısı olcan tırsıyom hep korkmuşumdur iğnelerden
ben de gideyi,m acık temizlik yapayım kendime:9:
öptüm seni

gecmiş olsun şimdiden...hadi kolay gelsin sana.bugün kimsecikler yok gibi zatiii.pazar ya herkes gezmelere dalmış.melisle baharı merak ediyorum yawwne yaptılar acaba?cızlaaaar bi ses verin yahu..

gecmiş olsun şimdiden...hadi kolay gelsin sana.bugün kimsecikler yok gibi zatiii.pazar ya herkes gezmelere dalmış.melisle baharı merak ediyorum yawwne yaptılar acaba?cızlaaaar bi ses verin yahu..

ben burdayım nazcım az önce geldim sabah kpss sınavında görevliydim 11.30 da bitti sınav
sonra eşimle dışarda gezdik falan derken akşam oldu
tabii ev temizliği kaldı ya ev leş gibi yapmam lazımdı ama hiç yapasım yok kasıklarımda çok ağrıyo ya büyüyo benim yumoşlar inşallah:1:
sen nasılsın bat ne zaman kız senin

hepınızı cok ozluyorum son zamanlarda pek gıremıyorum acayıp halsızlık var ve 7/24 uyuyorum nolucak boyle bılmıyorum uyandıktan sonra sersem gıbı oluyorum basım kalkmıyor.pc de vakıt gecıremıyorum eskısı kadar hakkınızı helal edın arada gırıyorum bakınıp cıkıyorum

ben burdayım nazcım az önce geldim sabah kpss sınavında görevliydim 11.30 da bitti sınav
sonra eşimle dışarda gezdik falan derken akşam oldu
tabii ev temizliği kaldı ya ev leş gibi yapmam lazımdı ama hiç yapasım yok kasıklarımda çok ağrıyo ya büyüyo benim yumoşlar inşallah:1:
sen nasılsın bat ne zaman kız senin

valla bat ne zaman bilmiyorum ki...bu aydan hiç bişey anlamadım.her an adet olabilirim:36:

............................................................................................

Son düzenleme:
tabloya 25 yazmışım da 2 gün var diye
inşallah olmazsın be tatlım
ateş ölçüyomusun peki

valla o yazılan yalan oldu galiba melisim.çatlatma iğnesini olduktan 2 gün sonra yani 17. günümde 3 tane daha gelişen yumoşum vardı.bu durumda çatlatma iğnesine göre mi adet olacam yoksa diğer yumoşlara göre mi adet olacam bilemiyorum.bu ay bebek beklentim yok zaten.ateşi düzenli ölçmedim.toplamda aralarda 4 kez falan ölçtüm.36, 36,2 36,4 gibi dereceller gördüm.yani bu ay hiç yumoş çatlamadı.ateşim hiç yükselmedi.bir an önce adet olsam da tahlillerimi versem :31:

valla o yazılan yalan oldu galiba melisim.çatlatma iğnesini olduktan 2 gün sonra yani 17. günümde 3 tane daha gelişen yumoşum vardı.bu durumda çatlatma iğnesine göre mi adet olacam yoksa diğer yumoşlara göre mi adet olacam bilemiyorum.bu ay bebek beklentim yok zaten.ateşi düzenli ölçmedim.toplamda aralarda 4 kez falan ölçtüm.36, 36,2 36,4 gibi dereceller gördüm.yani bu ay hiç yumoş çatlamadı.ateşim hiç yükselmedi.bir an önce adet olsam da tahlillerimi versem :31:

dur bakalım tatlım ya belli olmaz belkide çatlamıştır az daha bekle bakalım inşallah bebişin sana süprizzzz yapar

Back
X