Bu saygısız herife ne yapmalı? Çok sinirliyim!!

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.277
15.300
448
Merhaba kızlar, sinirden elim ayağım tutuldu şu an inanın zor yazıyorum.
Sabah gayet neşeli şekilde uyandım. Balkonda oturuyorum bi yandan kitap okuyorum az önce.
Aşağıdan sesler geliyor adamın teki oturmuş arka bahçede bi kadınla konuşuyor ama nasıl bağırıyor anlatamam size. Hani sadece bağırsa insanlık hali derim bizim evde de olur ara sıra gürültü. Adamın konuşması aynen şu şekilde

- O o....pu yok mu, a... k.... si...ğimin ş...sizi... Allah belasını versin o a...cık ş..siz o..punun!!!!

Nasıl bağırıyor ama anlatamam. Ben sakin bir şekilde dedim ki;

- Beyefendi konuşmalarınıza dikkat eder misiniz? Burası bir aile apartmanı, dedim.

Adam bana aynı bağırtısıyla ne cevap verdi biliyor musunuz?

- Kes sesini o...pu!! Rahatsız oluyorsan içeri gir!!

Ben de dedim

- Bu sıcakta kapı pencere açık oturuyoruz bu nasıl bir konuşma tarzı kendinize gelin diyerek bağırdım.

Sonra adam kes sesini falan dedi içeri girdi. Ben de içeri girdim annem anlattı. Kızım bu adam deli, gelir camımızı penceremizi indirir, daha önce çok yaşandı bunlar dedi
Bu adam ben çocukken burda kalıyormuş şimdi kiracısını çıkarmış sanırım 15 günlüğüne falan geri dönmüş. Ki annem öyle asla pısırık bi kadın değildir yani hakkını savunur. Ama bu adam cidden dediği kadar tehlikeli ki böyle konuştu.

Ablasını öyle bir dövmüş ki evin kapıları falan kırılmış. Annem polisi aramış o zaman ama polise bile diklenmiş adam

Hala bağırıyor aşağıda. Anlaşılan yapacak bir şey yok. İnanılmaz sinirim bozuldu resmen huzurum kaçtı 15 gün buna katlanıcak mıyız biz ya. Benim evde 94 yaşında anneannem var, üst komşumla çok samimiyiz minicik çocuğu var. Herkes duyuyor bu rezillikleri. Umarım kapımıza gelip bir şey demez. Manyağın tekiymiş çünkü. Offf bi bu eksikti yani

Isterse zırdeli olsun. Sana ne hakla o iğrenç kelimeyi kullanıyor? Tövbe yarabbim tövbe daha neler duyuyacağız? Ben olsam ne yapacağımı kestiremiyorum o an ki sinirle.

Diyetle ilgili konunuza o kadar yazdım, bir cevap bile vermediniz. Ben de size sinirlendim.

Son düzenleme:
Isterse zırdeli olsun. Sana ne hakla o iğrenç kelimeyi kullanıyor? Tövbe yarabbim tövbe daha neler duyuyacağız? Ben olsam ne yapacağımı kestiremiyorum o an ki sinirle.
Polisi aramayı düşünüyorum şikayetçi olmak istiyorum. Ama adamı üstüme salmak da istemiyorum iğrenç terbiyesizin teki Allah korusun taciz bile eder rezil herif. Ahhh abim burda olsaydı ah.

Komşularınızla anlaşıp imza toplayıp attırabilirsiniz.Ev sahibi bile olsa apartmanın huzurunu bozuyorsa artık apartmandan atılır.

Terbiyesiz adam.
Polis bir şey yapmıyor mu ya.
Konuştuğu kelimeye bak hadsiz.
Bence bir şey daha olursa direk arayın polisi illa ki bir şey yapılır

Dietle ilgili konunuza o kadar yazdım, bir cevap bile vermediniz. Ben de size sinirlendim.
Şimdi o konumdan alıntılar yapıyorum baya uzun bir cevap gelicek kuzum, nolur kusura bakma hiç giremedim nete son günlerde

Bu ne yaa bir araya gelip iyi bir dövmek, kafasını yarmak lazım bence.
Ne hakkı var küfür etmeye? Dayanamam ben dalarım sopa, tava ne bulursam.

Komşularınızla anlaşıp imza toplayıp attırabilirsiniz.Ev sahibi bile olsa apartmanın huzurunu bozuyorsa artık apartmandan atılır.
Ay Allahım annem şimdi anlatıyor adam daha önce bir komşumuz var adam 60 yaşında, ona bıçak çekmiş. Hem sinirden hem gerginlikten ölmek üzereyim bi de duyduğum kadarıyla "o..." diye bahsettiği kişi de kendi kız kardeşiymiş!!!

1- Bunun gibi tehlikeli akli dengesi bozuk insanlar
2- Caddede, parkta, durakta, trafik ışıklarında sürekli yol kesip ablaaaa 1 lira versene beee yol param yooookk diyen ve her halinden madde bağımlısı olduğu belli olan kişilerden nasıl tırsıyorum anlatamam.

Rabbim onlara sağlık versin ıslah etsin. Bizleri de onların tehlike saçabilecek kıvamdaki hareketlerinden korusun.
Gerçekten artık kendi hanemizde bile hzuur bulamayacaksak... vay bizim geleceğimize

Ben olsam hiiiiç sus demem direkt polisi arardım.Şimdi deliyse gercekten mecbur susacaksınız zarar verebilir akıl dengesi yerinde değil çünkü.Gerçi eskiden polisler bir şey yapamıyordu şimdi Allah yarattı demeden jopluyorlar o yüzden çağırırsanız belki bir faydası dokunur.Can güvenliğimiz yok küfrediyor ablasına önceden yaptığını anlatın.Ya da hiiiiç muhattap olmayın o nasılsa bağırır yine hemen arayın polisi sesinizi çıkarmadan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle deme abin iyi ki yok. Allah korusun katil bile olur insan anlık sinirle.
Abim bunun gibi manyaklara bulaşmaz canım yani küçük abim olsa cidden ağzını burnunu kırardı ama büyük abim avukat. Anında gerekeni yapardı ben resmen çaresiz hissediyorum napıcağımı şaşırdım. Bir saat oldu benden sonra bir yaşlı kadın daha uyardı adamı az önce, ama nuh diyor peygamber demiyor küfüre devam!!

Hiç sorma canım insanın eli ayağı kesiliyor. Ben de korktum ki normalde hakkımı sonuna kadar arayan biriyimdir ama ortada normal bir insan yok ki kimden hak arayayım? Allah ıslah etsin terbiyesiz yaratık...

Bir iki gün sonrasını bekliyorum. Nasılsa devamlı bağırıyor. Hem de ara vermeden küfür ederek. Allah vere de gecenin körü bağırmasa. Zor uyuyan biriyim zaten. Çattık valla ya... Bir iki gün sonra polisi arayacağım o zamana çoook uyaran olur daha bunu. Benim olduğumu anlayamaz, bulaşamaz bana..

Bağırsa da sakın çıkma balkona senden olduğunu anlamasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…