Bu Sebeple Boşanılır Mı?

canım nacızane fıkrım, görüşmuyosan onlar hakkında tek kelıme etmeyeceksın konusmayacaksın.. ben görüşmem ama eımın gıtmesıne gelmesıne vs dert etmem kendıme, ay dolduruyolarmı acaba dıye dusunmem, cunku annesının ablasının vs lafıyla dolan adamdan zaten koca olmaz boşanırım dıye dusunurum..
8. seneme gırıcem mutluyum cok sukur allaahıma

geçen pazar yegenının nışanı vardı mesala, bende oglumla parkka gıttım geldım oyun oynadık banyo yaptık arkadasa kahve ıçmeye gıttım, nışan bıtınce benı ordan aldı, tek kelıme konusmadık ben sormadım o söylemedı bısey:24: sormamda banane ben cıkardım onları hayatımdan:1:

oturtmak gerekıyo bazı şeylerı
daha cok yenı evlısın zamanla oturur zamanla hersey yerlı yerınce

ben çok dert ediyordum ilk başlarda..annesi dobrayım diye ağzına geleni söylüyordu,nişanlıydım ilk bişey demedim..ama ikinciyide söyletmedim.saygı bi yere kadar.ben annem dedikçe o benim anneme laf attı ki annem onlar gelince ne yapacağnı şaşırır.kaynanam sürekli küser peşinde koşulsun ister...hep bir naz..ben değilim o gelin. bana bir gün bi kızı istiyomuşta ahınımı aldım deyince kayışım koptu..çok acayip bağırdım.hatta eşimde kızdı annesine. sonra düzelmedi aramız. ben 2 aylıkkende bir gün eşimi doldurmuşlar kızarak geldi yanıma.bende aradım bunları siz nasıl eşimi doldurursnz bana dedim..kayınbabam da eşime demişki bu kız boşanmak istiyor.o zaman annemlerde kaldım ama ben boşancam demedm..çıktm geldm evime .bu ev benim ben hiç biryere gitmem dedim.ama annen babanla ilgili tek laf duymak istemiyorm dedim.ya bunları anlat anlat bitmez...allahtan kocam 15 yaşından bu yana dışarda büyümüş aşırı bir düşkünlüğü yok.hiiç görüşmüyorum o arada bi iş için sadece yao şehire gittiğinde yanlarına uğruyor.hiç sormuyorum bile...ben 27 yaşında bugüne dek tek kişiyle sorun yaşamadım,bunlar 27 yılın acısını çıkarttı....ama ezdirmedim kendimi ezdirmemde...Allah hepimize yardm etsin

canım bana kızma ama baştan hata yapmışsınız alesiyle göüşmücem demekle.Aile her zaman vardır ıyıde olsa kotude olsa onlar hep beraberler yaşamımız boyunca.Tersi olduğu zamanda böyle sorunlar çıkıyor işte.Gençler evlenıcekleri zaman aileyle bütün olmalılar.Kopukluk olmamalı.Ben senı çok seviyorum ama ailenle görüşmem gibi fikirler yanlış.Eşini seven aileyide sevmeli.

Back