bu sebeplerden nişan atilir mi ?

Kusura bakmayın ama en fazla bir yıl evli kalrsnz siz sıkıntı bence saygı herseyden önemli..

2 ay evlilik kararı almak için çok erken bir zaman değil mi? Birbirinizi daha tam anlamıyla tanımıyorken böyle sorunlar çıkması çok normal. Bence yol yakınken vazgeçmelisin. Adam belli ki evlenmek istemiyor ya da pişmanlık yaşıyor. Şimdi böyleyse evlenince neler olur bir düşün

Ben 14 yaşındayken internetten bulmuştum nişanlımı. 12 yıl beraberdik ve geçen sene nişanı attım. Gerçekten internetten tanışılan erkekten hayır gelmez güzelim. Dini nikah, resmi nikahtan hemen önce veya sonra kıyılır neden 5 aydır tanıdığın adama dini nikah kıydın? Nişan atma sebebi değil boşanma sebebi hemen hatandan geri dön yol yakınken.

sevildiğini hissetmiyorsan sevmiyordur. zaten bu kadar ilgisizlik umursamazlık sevmediğini gösteriyor. bence sevebileceğin mutlu olabileceğin başkasını bulabilirsin. ben insanların kaderiyle oynamamak için net konuşmam ama ayrılmazsan sana yazık olacak gibi geliyor. istersen özelden detaylıda dinleyip neden böyle düşündüğümü açıklayabilirim ama göz göre göre mutsuz olma.

Oraları ben geçtim zaten yorum yapma gereği bile duymadım.

21 yaşında kız+ 10 yaş büyük adam +internetten tanışma + 5 ayda nişan 4lemesini kafam almıyor. Bu kız yürek yemiş cidden.

Ben sadece evlenirsen bu konudan devam et de akibetini bilelim diyecektim. En azından gençlere ibret olursun .
He aklını başına alırsan da kurtuldukdan sonra ki mutluluğunu yaz. Örnek olursun hayatındaki Öküzlere tekmeyi vuramayanlara

Keşke daha önce keşfetseymişsin siteyi. Bende 21 yaşındayım yani aklım almadı 5 aydır tanıştığım biriyle evlenmeyi. Ben korkarım valla iyi cesaret

Mehirden vazgeçerek dini nikahı geçersiz kılma durumunuzun var olması lazım, bu konularda çok bilgim yok.. Lütfen konuyla ilgili birine danışın ve 21 yaşındasınız daha.. Yönlendirmek istemiyorum fakat hem yaş farkı çok ciddi hem de bilemiyorum, siz gerçekten hazır hissediyor musunuz evliliğe.. Karşınızda ki kişinin problemli bir insan oluşuna hiç değinmeyeceğim.. Problemsiz bir insan olsaydı dahi, bir eve girince yaşanacak bazı karakter çekişmeleri olacaktır.. Bu yaş farkıyla nasıl olacak bilemiyorum..
Siz bilirsiniz

5 ay tanısmak için cok az bi süre acele karar vermişsiniz geç olmadan bir kez daha düşünün

5 ay içinde birbirinizi ne kadar tanıyıp da evlenme kararı verebiliyorsunuz anlamıyorum. Anlattıklarınıza bakıp da evliliğinizi 5 ay sürdürebilirseniz tebrik edeceğim sizi. Ailenize ve size değer vermeyip bu kadar umursamaz bir adamla gerçekten birlikte olmak istiyor musunuz? Bu sebepler tam nişan atılacak sebepler.

Evlendiktem bir ay sonra bosanmak istiyorum ne yapmam lazim diye konu acarsin ben sana soyliyim. Bu erkekler yuzuk takildiktan sonra artik seni tapulu maliymissin gibi goruyo. Bu kadar kisa surede nisanlandiginiza gore gercekten iyi davranip cok ilgi gostermis seni ikna etmis olmalo, yuzukten sonra da degismis gercek yuzu ortaya cikmistir. Annen baban senin bir damla goz yasina kiyamazken bu adamin seni aglatmasina neden izin veriyosun? Sen onun esyasi misin?

Işte bu yüzden nişanlıyken dini nikah kiymayınız diye basbas bağırıyoruz. Nişan evresi diye bir sey var birbirinizi tanıyın diye. Olan olmuş.
Bir gün değil iki gün değil ömür boyu çekeceksin bu adamı. Bence konunu kendin bi oku. Bak bakalım ne kadar itici gelecek. Daha yaşın genç bence acele etme. Nişani at diyemem ama çok iyi değerlendir ömür geçer mi böyle ?

Sana ve ailene hakaret etmesi işte ayrılmak için geçerli tek sebep.Ailesi de pek istekli gelmedi bana.daha çok küçüksün çalış ekmeğini eline al,karşına daha iyi ve sana layık biri mutlaka çıkacaktır.

cok uzuldum sana canim yaa
neden katlaniyorsun ki bu kisiye
mutlu olman gereken zamanlari aglayarak geciriyorsun onun yuzunden
simdiden boyle yapan evlenince neler yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…