bu sebeplerden nişan atilir mi ?

Siz neden ayrildiniz 12 sene beraberlik yasadiginiz kisiden?

Bu adam insanı illet eder hakaret varsa sana saygısı yok demektir ki bu bence sevgiden daha önemli bir husus ikinci olarak daha evlenmeden mal Mülk peşindeyse mide bulandırıcı dışarıdan bakınca çok itici bir tip Hayırlısı olsun aile büyüklerinizlede istişare etmekte fayda var

Başlığı görünce sudan bir sebep sandım ama şok şu an. 21 yaşındasın yazık etme kendine sakın sakın evlenme. Hayatını yasa kendi yaşlarında, seni seven değer veren biriyle evlen. Yapma bu kötülüğü kendine. Evlenirsen ya bosanacaksin ya da dertten Öleceksin.

Ben de basligi gorunce eften puften alisveris konulari falan sandim.canim benim yasin cok kucuk, bu sebepler ayrilik degil arkaya bakmadan kacis sebebidir

İnternetten seni bulan 5 ayda daha kaç tane senden bulmuştur birde sanki adamın koynuna gireceksin gibi dini nikahta yapmışsın ne alakaysa.
Damatlık bile bakmaya gelmek istemiyor daha ne aklı istiyorsun, ailen nasıl müsade etti bu duruma.
Kesin internet olayını bile bilmiyorlardır okuldan tanıştık vs gibi bişeyle onlarıda kandırdın.
Yada biz şuan sosyal bir deneyin içindeyiz yine sanırsam
Yoksa bir günde bu kadar mı benzer konu okunulur.

Dini nikahı çok erken yapmışsınız. Şimdilerde yeni yeni görüyorum çok önce yapılan dini nikahı. Eskiden Resmi nikahtan az bi zaman önce dini nikah yapılırdı. Nişan olayını da ailen hiç nişan yapmayalım mı dedi, hiç nişan olmayacakasa kız tarafı nişan yaptığından onlar da nişan bile yapmadılar diye bişey yapmayıp bişey almadılar diyebilirler. Nişanlının huyunu dini nikah olmadan anlamış olsaydın ayrılması kolay olurdu. Şimdi sana ayrılsanız bile boşol demesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bayanlar da 3 boşanma hakkından birini alabiliyorlarmış bunu da ekleyim. Şİmdiden böyle olduysa sonunuz hayrolsun diyorum..

Herşeyi çok hızlı yaşamışsınz,daha birbirinizi tanimadan aileler tanismis. Hemen söz,dini nikah... yangindan mal kaçırır gibi. Evet,bu sebepten nişan atılır. Size saygısı sevgisi bile yok,bir ömür nasıl gecer böyle?

Farkında mısın adamda falso çok

Sen onları fazla fark etmeden kapağı atmış sana

O da kurnaz tabi, kim ne yapsın onun bu huysuz halini sen gözünü açmadan kendisini çekecek birine çevirecek seni

5 ay önce tanıştınız, 2 ayda nişanlandınız, şimdi hiçbir şeye elini sürmüyor ve size kaba, sorumsuz davranıp hakaret ediyor siz de nişan atılır mı diye soruyorsunuz? Yazdıklarım sizin özetiniz, bir okuyun ve karar verin atılır mı atılmaz mı? Ayrıca ne bu acele, daha 21 yaşındasınız 2 ay tanıdığınız biriyle evleneceğiz diyorsunuz. Büyük cesaret doğrusu.

Yha gercekten cok erken karar vermisiniz biraz tanimaliydiniz huyu husu karakteri ortaya cikardi neyin nesi bu acelelik neden sana baska kocami yoktu evde kalmazdin korkma zaten siz bastan kendinizi basite indirgemissiniz nisan yapilmamis en azindan evde tertip ettirebilirdiniz taki falan alisverisde cabasi siz harbi harbi bedavaya gitmissiniz simdi okumamis horgorup begenmedigimiz ev kizlari derlrr yha onlara bile gumbur gumbur nisan dugun yapiliyo bu neyin nesidir birde muh adam garip dogrusu yol yakinken bas tekmeyi gitsin bundan sana hayir gelmez guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…