- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi muezza1694
-
Bu şartlarda evlenilmez zaten.
Daha yaşın kaç canım senin? Neye mecbursun böyle adamla evlenşlir mi?
Anan baban seni bu yaşına kadar adamın birinin kahrını çek diye mi getirdiler?
İnsan mutlu olmak için evlenir. Şimdiden mutsuzsan bile bile lades deme.
Ben 14 yaşındayken internetten bulmuştum nişanlımı. 12 yıl beraberdik ve geçen sene nişanı attım. Gerçekten internetten tanışılan erkekten hayır gelmez güzelim. Dini nikah, resmi nikahtan hemen önce veya sonra kıyılır neden 5 aydır tanıdığın adama dini nikah kıydın? Nişan atma sebebi değil boşanma sebebi hemen hatandan geri dön yol yakınken.
Aileler uyuşmadı, hiç katlanamadığımız huylarımızı değiştiremedik. Kafa birliğimiz pek uyuşmadı bir yerden sonra toleransımız kalmadı.Siz neden ayrildiniz 12 sene beraberlik yasadiginiz kisiden?
Herkese iyi geceler foruma biraz once uye oldum..sizlerle dertlesmek paylasmak istedim belki yardim eder aydinlatirsiniz.. Nisanliyim 21 nasindayim sosyoloji mezunuyum ekimde dugunum olacak nisanlim 30 yasinda muhendis..
Hersey cok guzel baslamisti asik olduk birbirimize 5 ay once sosyal medya hesabindan tanistik iki ay icinde soz yaptik. Ailem dugun tarihi cok yakin olacak diye nisan istemedi. Onlarda ne bohca getirdiler ne de nisan alisverisine goturduler beni. Sade bir soz oldu hic taki vs takilmadi. Haziran da dini nikah yapildi .. Gelelim derdime.. Oncelikle kendimi cocuklu 40 yasinda dul bir kadin gibi hissediyorum cunku hic bir istegim yerine getirilmiyor yani soyle soyliyim sanki nisaimin pesinden kosuyorum ona mecburum o beni istemiyor da zoraki yapiyor birseyleri gibi.. En ufak birseyde sorun cikartiyor aileme zerre saygisi yok gerci banada yok hakaret dahi ediyor bana tartistimiz zamanlarda.. En ufak tartismamizi soylesem gulersiniz.. Bu hafta ceyiz sarilacak eve bende evdeki esyalarimin cikmasi icin bir arac bulmasini istedim. O da baban abin bir koli kucaklasin gelsin ben araba tutamam getirecegin bi bulasik bi firin eger birseyler isteyeceksek birbirimizden sende buzdolabi getir dedi cok uzuldum cok agladim iki gun konusmadik . Zaten umrunda da degil yine ben mesaj attim damatlik almaya gidelim diye cagirdim bakasim yik dedi bende yine cok uzuldum ayeilmak istedigimi soyledim ki o gun de gelinlik provam vardi yinede gittim yani hersey olmus bitmisken bunlar yasaniyor dusunun.. Nisanlandigim gunden beri agliyorum beni aglatmaj icin bir sebep buluyor devamli zaten gun icinde hic aramaZ mesaj atar o da cok fazla degil gittigi yerlri dahi soylemez nedensoylemiyorsun dedigimde herseyi soyleyecegizmi rapor mu vericez diyor aramizda 10 yas var ve ben evin kucuk kizi oldugum icin fazla ilgiyle buyudum simdi kocam tarafindan boyle davranilmasi beni endise ettiriyor sordugum zaman yeminler ediyor sevdigine asik olduguna dair ama bilmiyorum... Kafam cok karisik benim durumumda olan var mi.. Simdiden tesekkurler biraz uzun oldu..
Bence 1 lira büyük bir hedef ben olsam 5 kuruş koyardım :)Ben o adamın başının üzerine madeni 1 lira koyar ona nişan alırım!
5 kuruş tamamen parçalanır, ortasını delmek için 1 lira gerek tatlım ama haklısın 5 kuruş bile etmez.Bence 1 lira büyük bir hedef ben olsam 5 kuruş koyardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?