bu sebeplerden nişan atilir mi ?

Daha 21 yaşındasın. Yolun başındasın. Daha tanışalı 5 ay olmuş. Nolur sana değer vermeyen birine kendini mecbur hissetme. Yol yakınken ayrıl. Gerçek yüzünü göstermiş. Ailene bile saygısı yok.

evlenmeden boyle davraniyosa bu tip insanlar evlendikten sonra siddet de olur kesinlikle evlenme derim kendini yakma sana saygi duyan birini bulursun insallah daha yasin kucuk canim

Seviyorsun belliki, ama şunu dikkate al . Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir diye sakın düşünme, belki bazı şeyleri gerçekten düzeltebilirsin. Ama yıllar alır bu. Yaşadığın durum çok zor ama bundan sonra duygusal değil mantıklı karar vermen gerekiyor.

Eğer ağlıyorsan evlendiğinde de bir şey değişmeyecek. Yine ağladığın kadar ağlayacak, mutlu olduğun kadar mutlu olacaksın. ona göre kararını kendin vermelisin ve verdiğin kararda acaba hatamı yapıyorum diye düşünme, kararını ver ve sonuna kadar arkasında dur.

Dini nikahin acelesi neydi daha 5 ay olmus kac kurtar kendini o adamdan hayir gelmez bak burda sayfalar dolusu yorumlar yapilmis kac kisi bisey olmaz evlen demis?? Nisanliyim bende haftaya dugunum var stresin alasini yasiyorum 5 kilo verdim ama nisanlimla hicbir sorunum yok benim aileme benden daha cok deger veriyor bir gun olsun hakaretini duymadim bisey istesem olabilcekse yapar alir hic ustelemem. Normal olan bu zaten adam sana yapmadigini birakmamis bunun da kilifi evlilik stresi ne stresi ayoll. Kac kizim bitir yemisim gelinligi dugunu esyalarini hayrina dagit gelinligini de ver ihtiyac sahibi birine. Gerekirse hic evlenme boyle eziyet iskence goreceksen omur boyu bekar kal daha iyi

adam ailene değer vermiyor
sana da değer vermiyor
adam kendinden başka hiç birşeye değer vermiyor
evlenmek istemiyor

sen hala soruyor musun?

Bu kadar erken ne gerek vardi?? Nisan atilir mi demissiniz burdaki cogu kiside bosanilir bile demis. Ailene saygisi yoksa bu basli basina ayrilmak icin bir sebep zaten.

hediyesini, çeyizini, takısını boşverin.
bu adam saygısız.
yol yakınken dönün yaşınız kaç daha yahu.
21 yaş eziyeti kabullenmek için çok erken bir yaş, ömür feda edilmez böylesine.

Bu tavırlar hiç hoş değil..
Sana gerçek anlamda değer veren biri ile evlenmeyi düşün .. Şuan bile böyle bir de evlenince daha rahat daha kırıcı
ve umursamazlığın dozu artmış olacak ..
Can çıkıyor da huy çıkmıyor maalesef ..

beeeennn senin durumunda idim yıllar yıllar önce bana burda yazan KK üyeleri zeki önünü gören ayık kadınların dediklerini anam babam akrabalarım söledi dinlemedim aşıktım hemde kör kütük.evlenince daha beter oldu her şey adam sana değer vermiyorum diyo daha napsın eşimde değerin bu kadar senin demişti hal ve hareketlerşyle.aileme küfür etmişti sebebide şu demiştimki o zaman ailen hiç bişi almıcaksa benim babamda almasın yatak odasını madem onuda biz alalım madem her şeyi biz ödücez dedim ve babam böle düşünü yor demiştim.şerefsiz baban söz verdi sözünü tutsun alsın yata odasını dedi kız isteme onlarda söz vermişti salonu alıcaz diye sonra paramız yok bprç ödeyemeyeceğiz dediler.ben küfür etmedim ama değer veriyorum ya nişanlıma edemedim edilmiyor.evlenince aileside küfür etmeye başladı şiddet aldatma oldu daha saymıyorum ...illa evlenecem diyorsan buyrun muezzanın cenaze namazına çünkü canlı cenaze olacaksın.birde nişanlın fazla akıllı seni çözmüş pasifize ediyor seni ilerdeki evlilik yaşantınız için tüm bunlar .aslında ezik ezik ezecek seni. sorun bu anlattıkların değil aslında bunlar senin pasifize olman için ayarlanan basit konular.evlenince gör sen birde

Şuan ayrılın diye yalvarasım geldi..

Terbiyesiz, hadsiz, saygısız bir adamla evlenmek istiyorsanız hiç durmayın.

Aranızdaki yaş farkından bile olsa size iki kat nezaketle yaklaşması lazımdı.

Neden bu kadar erken nikah yapıyor bu gençler anlayamıyorum..

Terbiyesize bakın; baban , abin birer koli alıp gelsin , araba tutamam !!! Samimiyetle söylüyorum, havadan atmıyorum, böyle bir cümle için bile sadece nikah masasından kalkarım.

Arkana bile bakma kos uzaklas o adamdan..
Sonra ziraa kocamdan siddet gorüyorm ailemle görüstürmüyor aileme saygi duymuyor diye konu acabilirsnz yol yakinken dön derm

Konu sahibi sadece ilk mesaji yazip arazi olmuş. Sonra neden yeni uyelere guvenmiyorum? Al sana sebep işte. Arazi
Ee M muezza1694 ?

Bence arkana bile bakamdan ayrıl..Sorumsuzun tekii.Gençliğini yaşlı kurtla çürütme..Bu ne be adamın ömrünü eskitir off

Öncelikle yaşadıkların üzücü.
Aslında dürüst olmak gerekirse biraz acele şekilde karar vermişsiniz. Gerçi bu işler belli olmuyor bende 9 yıl ilişkiden sonra nişanlanmıştım. Senin yaşadıklarınla benzer şeyler yaşadım. Belki yazıma denk gelmişsindir.
Kesinlikle sana tavsiyem şu ki ayrıl..
Fazla uzattıkça ömründen gidiyor, gülmeyi unutuyosun. "Elalem ne der?" diye sakın düşünme. ben 9 yılı sildim bitirdim ve allahıma şükürler olsun ki hergün dua ediyorum bittiği için.
Ayrıl demesi kolay ama onu yaşayacak olan sensin bu yüzden zor biliyorum.
Bak bende sana o dönemimi özetleyeyim.

Neler yaşadım? belki azıcık gerçekleri görmeni sağlar.
Söz gününden itibaren HERGÜN ağlıyodum. nişandan sonra belki değişir dedim. değişmedi.

Elbiseyi ararken ilk showroom'a gittiğimde oda benimle gelmişti bende gelinlik denemiştim.
Kabinden çıktığımda gözlerim ışıl ışıl mutlulukla "nasıl olmuşum?" dedim.Kafasını kaldırıp bakmadı bile.
İnsan düşmanına bile bakar ya!
Hayatımda ilk defa gelinlik giydim ve eşim olcak insan 1 kere bile bakmadı. Elinde telefon instagramda fotoğraflara bakan insan bana 1 saniye bile bakmadı.
Küs olsak tamam, Kötü kavga etsek anlarım ama böyle bi günde insan hiç mi umursamaz?
Okadar kalbim acıdı ki.. Sanırım ölene kadar unutamayacağım acısını.
O gelinliği onayladım. Nişan kıyafeti olarak pembe renkte dikildi ve ben onu giydim.
Nişan elbisesi provalarına hep gözlerim ağlamaktan şiş halde , tek başıma gittim.
Gelmedi benimle.

Nişan arabasında çekime giderken "camdan bakıyorum" diye bağırıp küfür etti abisi ve yengesinin yanında hıçkıra hıçkıra ağlattı beni. Nişan gerginliğidir dedim gene sustum.
sürekli aradı nerdesin? napıyosun? yanında kim var? diye.. gene sustum. Merak ediyodur dedim.
Otobüste, iş yerinde, dışarda aradı "bana yüksek sesle beni sevdiğini söyle" dedi. İlgi bekliyodur dedim.
En son beni takip ettiğini, Telefon konuşmalarımı kaydettiğini öğrendim. aylarca hemde. İşte bu nokta benim kırmızı çizgimdi.
Birşey bulamayınca daha da hırs yapmış. şu lafı hiç unutma " insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş"..
Evet, Kıskançlık biraz olmalı. Sebepli olmalı ve hiçbizaman sevginin önünü kesmemeli.

Yani insan yaşamadan bilemiyor. Şimdi ki aklım olsa daha söz gününün akşamında ayrılmıştım.
Kesinlikle sana tavsiyem iyi düşün.
Evlenince hiç bişey düzelmiyor. O peri masalları, Güzel hikayeler yalan. %1 bile şansı yok değişmez.
Kendine inan, Kendine Güven.
Elinde çocuğun, Boşanmış, hakarete uğramış biri için çok daha zorlu olur yaşayacakların.
o yüzden Allah sana bazı olaylar yaşatıyor geleceğinin nasıl olacağını gör diye.
Doğru yol, Doğru insanla; yanlışa çıkmaz
Bunu aklından çıkarma.

şaka mısın çocuğum sen

Daha 21 yasinda genceciksin. Hicbir seye mecbur hissetme kendini. Birak inceldiyse kopsun. Sonra daha cok uzulursun. Al aileni karsina ve guzelce konus. Hakkinda hayirlisi olsun..

ohaaaaa hadi altın bohça onları geçtimde çeyiz çıkarmakta zor geliyor adama, nerdeyse düğün salonunda buluşalım öyle evleniriz dicek size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…