Bu sebepten boşanılır mı?

Merkur deniz

Ama gün gelecek, ışıl ışıl bir gürültü koparacağım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
403
349
53
31
Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum

Merhaba 7 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var. Tesettürlüyüm evlenmeden önce pantolon giyiyordum eşim dini sebeplerden dolayı pantolon giymemi istemiyor etek ve elbise giyiyorum çevremde böyle giyinen yok kendimi çok garip hissediyorum. Eşimle daha önce konuştum kesinlikle kabul etmedi. Boşamayı düşünüyorum
Konuştum kabul etmedi meselesi nasıl oluyor ben çok merak ediyorum. Mesela benim eşim şu an arabayla yakındaki bir ile gitmemi istemiyor ama ben anahtarı alıp basıp gideceğim ne yapacak kolumdan mı tutacak beni dövecek mi kapıyı mı kitleyecek hele bir yapsın iş boşanmaya kadar gider. Pantolonunu giy eşin ne diyorsa desin gelmiyor mu gelmesin sevmiyor mu sevmesin bosuyor mu boşasın.

Eşin o zaman pantolon giymeyen biriyle evlenecekti. Görmedi mi senin pantolon giydiğini. Bu evlendikten sonra istediğim kalıba sokarım insanları kadar bencil tipler yok. Ama siz de bunu idrak etmek için 7 yıl geç kalmışsınız.

Pantolon giyince ne oluyor? Üzerine uzun bir şey giyiyorsunuzdur zaten. Ne farkı var etekten? Bunun için değil ama bu kafada olduğu için boşanılır. Hatta böyle bir adamla nasıl evlenir bir kadın o da hayret verici.

Bugün ciddi bir konuşma yapıcam bakalım
Zaten tesettürlü bir kadınsınız bu kadar baskı yapması hata, üstelik pantolon kadınlar için büyük rahatlık ve güvenli,düşsen ,rüzgar çıksa açılma derdi yok.üstüne zaten uzun bir şey gidiyorsunuz....

Pantolon giyince ne oluyor? Üzerine uzun bir şey giyiyorsunuzdur zaten. Ne farkı var etekten? Bunun için değil ama bu kafada olduğu için boşanılır. Hatta böyle bir adamla nasıl evlenir bir kadın o da hayret verici.
Bir tarafı görüneceğinden değil, kadınların erkek gibi giyinmesi mevzusu sebebiyle sanıyorum. Daha detay yazamıyorum forum kuralları gereği😆

Bu sebepten boşanmazdm 7 yıl geçmiş yeni değilsiniz ki ama bildiğimi de yapardım

Bir tarafı görüneceğinden değil, kadınların erkek gibi giyinmesi mevzusu sebebiyle sanıyorum. Daha detay yazamıyorum forum kuralları gereği😆
Erkek gibi giyinmiyor ki. Hangi erkek başörtüsü takıp tunik giyiyor? 😑

Kızlar merhaba 6 yıllık evliyim ama eşimden romantik bir şey göremiyorum istediğim her şeyi alır yapar ama bi kere de o düşünmüyor hep ben diyorum oraya gidelim bunu al diye ama artık onun düşünmesini istiyorum bunu söyledim içinden gelerek bana bir hediye ya da çiçek almıyorsun diye ben böyleyim evlenmeden önce biliyordun diyor haklı ama ben de şımartılmak istiyorum başkalarının eşleri çiçek felan alınca özeniyorum başka bir sorun yok aramızda sırf bu yüzden boşanmak istiyorum beni sevmediğini unursamadığını düşünüyorum napmalıyım üçüncü bir göze ihtiyacım var
Daha önce de böyle bir başlık açmışsın.

Belli ki genel olarak mutlu değilsin. Hayat böyle geçmez. Sen eşini sevmiyorsun. Kalbinin sesini dinle.

Back
X