- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi sema colak
Saka mi yapiosun :) 6 ay da hala bebek ve elini bol agzina goturur yanibizde 6 aydan büyüklere süreriz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka mi yapiosun :) 6 ay da hala bebek ve elini bol agzina goturur yanibizde 6 aydan büyüklere süreriz zaten
evet bu kadar böyle tepki verilmez dayak manyağı yapması gerekirdi orada.Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Verilir güzel kardeşim. Bence eltsinin elini kirsa iyi olurdu. Kucağında çocuğu varken sigara içen biri. Laf anlatılmaz bunaSizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Eltiyi kovmak olmamış. Abartmışsınız.herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
Ben bu konuya en az 15 tane mesaj attım.Bukadar mesajımın içinden cımbızla bu kısmı değerlendirsenin bu sizin bileceğiniz iş hanımefendi verdiğiniz bilgilerin hepsine vakıfım.Oje sürmeyi destekleyen tek bir cümlem yoktur ayrıca.37 yaşındayım evimde kendime ait tek bir ojem yok.Kalem ve rimel haricinde cildime hiç bir şey sürmem.Yani ben boya meraklısı değilim.Eltinin yaptığınıda hiç bir mesajımda onaylamadım.Yo asla aynı şeyi yazmamışız. Siz konu sahibinin abarttığını yazmışsınız ben az bile yapmış diyorum. Arada bin ton fark var. Biri çocuğunuzu zehirlemeye çalıştığında ne tepki verirsiniz merak ediyorum zira oje de aseton da bildiğiniz zehir. Insanlar bebekleeri mümkün olduğu kadar az kimyasalla temas etsin diye özel deterjan, sabun, şampuan kullanıyor. Kumaşların üzerindeki boya bile zararlı diye bebek kıyafetleri özel üretiliyor. Uzun vadedeki etkisi bir yana ya bebek alerjik birbunyeye sahip olsaydı ve reaksiyon gösterseydi. Ben olsam o eli kırar okeyle beraber gırtlağına sokardım.
Agzina saglik yahu, asil abartmissiniz diyenler abartiyo.. savunmasiz secim hakki bile olmayan bi melek o! Senin oyuncagin degil.. bunu gercekten yaptysa bu elti ruh sagligi yeribde degil net!şu abartmıssınız diyen insanların hepsinin ellerine tuz ruhu ve kezzap sürsek sonra da aman be abartma desek nasıl olur acaba?
bebek yav bebek BEBEK elini ağzına götüren parmak emen minik insan demektir.
asetonu bugun bir kapak için bakalım ne olacak , için abartmayın ama sonuclarını tamam mı? hayıflanmayın. ne olacak.
gerçekten içtiğinizi de düsünüyorum bu kafa baska türlü olmaz
Mahsus yapmış. Elti görsün de olay cıksın diye.aptal mıdır nedir? kendi çocuğuna sürmüş kızmışsınız, bir de kalkmış sizin çocuğunuza sürüyor. şaka gibi. çocuk bile değil bebek! nasıl sorunlu bir insansa artık. bence kovulmayı değil dayağı bile haketmiş!
bir de kucağında çocukla sigara içiyor
böylelerinin çocuklarına çok üzülüyorum. Allah o bebeleri korusun kollasın inşallah.
olay da çıkmış zaten. öyle pişkin ki kovulsa da gitmemiş arsızzzzMahsus yapmış. Elti görsün de olay cıksın diye.
oje ve aseton cok zararlidirbizde 6 aydan büyüklere süreriz zaten
oje sürüyoz dediysek hergün değil 2 dk çıkarıyozoje ve aseton cok zararlidir
bebeklere bildiginiz zehir suruyorsunuz
burda bu kadar anne yorum yapmis , bi googleda arastirin isterseniz neden tepki veriyoruz?
yetiskine bile zararliyken 6 aylik bir bebege verdigi zarari anlamak cok zor olmasa gerek
lutfen komsularinizin bebegine oje surmeyin , yaziktir gunahtir
cikarmak icin kullandiginiz asetonun zararlarioje sürüyoz dediysek hergün değil 2 dk çıkarıyoz
Anlamionuz mu? Anlamak mi istemiyonuz?oje sürüyoz dediysek hergün değil 2 dk çıkarıyoz
böyleleri anne oluyor işteAnlamionuz mu? Anlamak mi istemiyonuz?
Gebeyken cildine surdugun kremin bile bebege etkisi varken.. oje surmek 2 dk ligina.. hmmm