BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

slm :) ben arada bakıyorum uğruyorum yani:) bu sabah 7.30da 3 kayısı ve bir kaç yudum poğaça yedim öğlen bir tabak taze fasulye 150gr yoğurt ve 100 grda ekmek yedim az öncede 3 tane küçük kuru incir yedim açkende midem bulanıyor bazen tokkende bulanıyor kilom aynı sabit 100 gr oynamalar devam ediyor çok şükür kilo almıyorum...
Gayet iyi gidiyorsun bence hamileyken kili almamak bile bence cok buyuk avantaj baska biseye gerek kalmiyor cnm ;) insallah son ayina kadar boyle guzel gidersin suan ne kadar lik bilmiyorum ama biraz daha sabret 3 aydan sonra bulanti filan kalmiyormus cnm

Gayet iyi gidiyorsun bence hamileyken kili almamak bile bence cok buyuk avantaj baska biseye gerek kalmiyor cnm ;) insallah son ayina kadar boyle guzel gidersin suan ne kadar lik bilmiyorum ama biraz daha sabret 3 aydan sonra bulanti filan kalmiyormus cnm

bebek 7. haftasında 3 aydan sonra iştah açılıyormuş o zaman baya itadeli olmam gerekicek şimdilik yiyorum ama iştahlı değilim hamile olduğumu öğrendiğimden beri 600gr verdim ama almaktan daha ii bir önceki hamileliğimde bebek 3 ay dolmadan düşmüştü ve ben 5 kilo felan almıştım:)) çok feci yiyordum ama..

Aksam yemeyimdede 2 lahmacun yedim kizlar bugunlerde sanirim abartiyorum ya :(

bu tarz yemekleri gündüz öğünlerinde tercih et çok canın istediğinde ve çok yediğini düşünüyorsan ertesi gün hafif beslenerek dengeyi koruyabilirsin ... kilo vermen ne durumda peki..

bu tarz yemekleri gündüz öğünlerinde tercih et çok canın istediğinde ve çok yediğini düşünüyorsan ertesi gün hafif beslenerek dengeyi koruyabilirsin ... kilo vermen ne durumda peki..

Daha tartilmadim tartm bozuktu bugun tartilcam ama acikcasi cekiniyorumde tartilmaya bakalim ne olacak

Nasil gidiyor diyet ne kadar kilo verdin aynı kaderi paylaşıyoruz bende 27 yaşındayım kilolu hamile kalmıştım bide ustune hamileyken 27 kilo alıp 110 kiloyla dogum yaptım kızım 19 aylik oldu troid problemim de var ama ben hala 90 kiloyum cok zor veriyorum akupunktura başladım dört haftadır akupunktura gidiyorum sadece 3 kilo verebildim ideal kilom 62 Yağsız vücut ağırlığım 58 mis nasil incem ideal kiloma hic bilmiyorum uyguladığınız faydasını gördüğünüz ozel bı diyetiniz varmı bende yapsam :((

Herkeze kocaman selam arkadaslar sanki diyeti salladim gibi ya bunu yapmak istemiyorum ya 2 haftadir hic kilo vermedim kizlar ya berbat durumdayim acil toparlanmam lazim bana bi tokat lazim evettt desteginize gercekten ihtiyacim var yeniden ayaklanmayaaaaa

Back
X