• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

bende bu gün gezmelerdeydim börek kek felan yedim sabah meyva yiyip çıkmıştım akşamda haliyle denge için yemek yemedim az bişey ananas yedim kilom aynı yerlerde şu an almamaya çalışıyorum...

Buralardayım geldimm ;) ya bugu okadar kosusturmalı bi gunduki saat gece 3 ben daha yeni baka biliyorum ;) bugun icin hemen talimat veremmm ;) sabah ogleden sonra kuzenler bulusacaz diye sade 4 5 tane ceviz biraz fistik yedim oglende salata ve merciimek koftesi yedim aksama kahve ve yaninda cerez he bi dilimde dondurma boylece gunu nihayete erdirdim bu arada gunluk 45 dk yuruyusumude tamamladim bu seyirde devam ediyorum iste bakalim neler olacak ;)

Bu arada beni 1 aydır gormeyenler vardı ayy cok mutlu etdiler beniii benden sevincliler valla kilo vermeme ;)) meger herkez ne kadarda rahatsızmıs kilomdan sevinsemmi uzulsemmi. Bilemedimm ;))

merak ettik seni. ama eğlenmene sevindim. ben birkaç gündür kaçamak yapmıyorum ama çokta hareketli geçmiyor günlerim. spor falan hak getire yani. birde havalardanmıdır nedir kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum. doğal olarak bu beni kaçamaktan uzak tutuyor. canım sıkkınken hiç bişey yemek istemem de ben:( ama öyle aman aman bi kilo azalmasıda yok. 89.7 yi bu sabah gördüm anca. artık çokta takmıyorum. sadece olması gerektiği gibi beslen geç diyorum kendime. ne de olsa gider o kilolar yavaş yavaş.

kaçamak yapsamda dengelemeye çalışıyrum şimdilik kilom sabit yerinde sayıyor geceleri çok mide bulantım var sabah 7de az meyva yedim şimdide karnım aç ama canım çok bişey istemiyor bişeyler yerim birazdan...

merak ettik seni. ama eğlenmene sevindim. ben birkaç gündür kaçamak yapmıyorum ama çokta hareketli geçmiyor günlerim. spor falan hak getire yani. birde havalardanmıdır nedir kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum. doğal olarak bu beni kaçamaktan uzak tutuyor. canım sıkkınken hiç bişey yemek istemem de ben:( ama öyle aman aman bi kilo azalmasıda yok. 89.7 yi bu sabah gördüm anca. artık çokta takmıyorum. sadece olması gerektiği gibi beslen geç diyorum kendime. ne de olsa gider o kilolar yavaş yavaş.

Aynen oyle cnm ben beslenmem gerektigi gibi beslenmeye calisiyorun geriside yavas yavas olur insallah

kaçamak yapsamda dengelemeye çalışıyrum şimdilik kilom sabit yerinde sayıyor geceleri çok mide bulantım var sabah 7de az meyva yedim şimdide karnım aç ama canım çok bişey istemiyor bişeyler yerim birazdan...

Ayy cnm cok kotu o migde bulantisi ya adami bitiriyor valla allah kolay versin sana

Bende kalktim yuruyuse gitdim ardindan guzel bi kahvalti yaptum herzamanki klasik kahvaltim temiz havada ohh simdide ayaklarimizi uzatmis temiz hava dinleniyorum valla ;))

Sanırım içinde bulunduğum depresyonu tatlı ile atlatabileceğimi düşündüm ve sütlü böğürtlenli irmik tatlısı yaptım küçük bir tepside ve oturdum yarısını tek başıma yedim. Sonrada halime güldüm. Sonra durdum bu gülen halime ağladım. Bana bişeyler oluyo yaa. Ben böyle durumlarda hiç yemek yemem aslında:( durmak ned,r bilemedim

Sanırım içinde bulunduğum depresyonu tatlı ile atlatabileceğimi düşündüm ve sütlü böğürtlenli irmik tatlısı yaptım küçük bir tepside ve oturdum yarısını tek başıma yedim. Sonrada halime güldüm. Sonra durdum bu gülen halime ağladım. Bana bişeyler oluyo yaa. Ben böyle durumlarda hiç yemek yemem aslında:( durmak ned,r bilemedim

Yokkkk oha demiyorum tebrikkk edeyim bu gunki biraz degisik olsun ;))) sikma canını ya tatlım hic bisey senden senin mutlulugundan onemli degil kacamak yaptin diye durumuna aglaycak degilsin oooo bu zamana kadar neler yedikki sen yine guzel baslar ve devam edersin arada kacamak olacak tabii ya devam et sen boyle sen mutlu olda kacamaklarda olsun ;))

hiç bişeyi kafana takma canım bende üzülsemde sevinsemde sıkılsamda hep yerdim:) zamanla geçer sen iyi olda kaçamak olsun boşver..

ben dün akşam köfte patates yedim köfte 3 tane ızgara patateste küçük 1.5 tane fırında yanında bir kase çorba ve yarım dilimde ekmek yemiştim .. bu gün sabah 8de az meyve yemiştim daha bişey yemedim sürekli uyumak istiyorum

Bu gün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Sanırım tatil yaklaşıyor ve ben memlekete gitmeyi hiç istemiyorum ondan bunalıma girdim. Durmadan orda ki sorunları (muhtemel oluşabilecek ) düşünüp duruyorum :(
dua edin de bana tahmin ettiğim gibi kötü bir tatil geçirmeyeyim. Herşeyi içime ata ata hasta olucam ya.

Bu gün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Sanırım tatil yaklaşıyor ve ben memlekete gitmeyi hiç istemiyorum ondan bunalıma girdim. Durmadan orda ki sorunları (muhtemel oluşabilecek ) düşünüp duruyorum :(
dua edin de bana tahmin ettiğim gibi kötü bir tatil geçirmeyeyim. Herşeyi içime ata ata hasta olucam ya.

Atmaa guzelim ya hic bisey senden daha onemli degil bunu sakin ama sakin unutma madem okadar moralin bozulcak gitne ozaman bi yere cnm illa gitmenmi gerekiyor

Merhabaaa arkadaslar bugun butun gun disardaydim ve suan pertim cikmis durumda yani cok yorgunum yatip uyumak istiyorum sabak kahvaltiya gitdik klasik kahvalti seklinde yaptim yine ama yaninda biraz simit vardi aksam yemeyinde tavuk salata yedim ve artik sanirim dinlenme vakti sizler neler yaptniz bu arada b8de dondurma yedim bu aralar dondurma yemeye basladim zararlimiki acaba

Merhabaaa arkadaslar bugun butun gun disardaydim ve suan pertim cikmis durumda yani cok yorgunum yatip uyumak istiyorum sabak kahvaltiya gitdik klasik kahvalti seklinde yaptim yine ama yaninda biraz simit vardi aksam yemeyinde tavuk salata yedim ve artik sanirim dinlenme vakti sizler neler yaptniz bu arada b8de dondurma yedim bu aralar dondurma yemeye basladim zararlimiki acaba

benimde bursadan annemle babam misafir bende çok fazla giremiyorum nete bende dondurma çok seviyorum çok abartılmadığı sürece dondurma güzel bir diyet tatlısıdır ama üzerinde çikolata felan olmassa daha iyi olur bende dün yedim dondurma:)

benimde bursadan annemle babam misafir bende çok fazla giremiyorum nete bende dondurma çok seviyorum çok abartılmadığı sürece dondurma güzel bir diyet tatlısıdır ama üzerinde çikolata felan olmassa daha iyi olur bende dün yedim dondurma:)
Ya sorma ben dondurmayı cok seviyorum ozaman su meyveli buzlulardan yemek lazim ;)

Back
X