Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettik seni. ama eğlenmene sevindim. ben birkaç gündür kaçamak yapmıyorum ama çokta hareketli geçmiyor günlerim. spor falan hak getire yani. birde havalardanmıdır nedir kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum. doğal olarak bu beni kaçamaktan uzak tutuyor. canım sıkkınken hiç bişey yemek istemem de benama öyle aman aman bi kilo azalmasıda yok. 89.7 yi bu sabah gördüm anca. artık çokta takmıyorum. sadece olması gerektiği gibi beslen geç diyorum kendime. ne de olsa gider o kilolar yavaş yavaş.
kaçamak yapsamda dengelemeye çalışıyrum şimdilik kilom sabit yerinde sayıyor geceleri çok mide bulantım var sabah 7de az meyva yedim şimdide karnım aç ama canım çok bişey istemiyor bişeyler yerim birazdan...
Sanırım içinde bulunduğum depresyonu tatlı ile atlatabileceğimi düşündüm ve sütlü böğürtlenli irmik tatlısı yaptım küçük bir tepside ve oturdum yarısını tek başıma yedim. Sonrada halime güldüm. Sonra durdum bu gülen halime ağladım. Bana bişeyler oluyo yaa. Ben böyle durumlarda hiç yemek yemem aslındadurmak ned,r bilemedim
Sanırım içinde bulunduğum depresyonu tatlı ile atlatabileceğimi düşündüm ve sütlü böğürtlenli irmik tatlısı yaptım küçük bir tepside ve oturdum yarısını tek başıma yedim. Sonrada halime güldüm. Sonra durdum bu gülen halime ağladım. Bana bişeyler oluyo yaa. Ben böyle durumlarda hiç yemek yemem aslındadurmak ned,r bilemedim
Bu gün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Sanırım tatil yaklaşıyor ve ben memlekete gitmeyi hiç istemiyorum ondan bunalıma girdim. Durmadan orda ki sorunları (muhtemel oluşabilecek ) düşünüp duruyorum![]()
dua edin de bana tahmin ettiğim gibi kötü bir tatil geçirmeyeyim. Herşeyi içime ata ata hasta olucam ya.
Merhabaaa arkadaslar bugun butun gun disardaydim ve suan pertim cikmis durumda yani cok yorgunum yatip uyumak istiyorum sabak kahvaltiya gitdik klasik kahvalti seklinde yaptim yine ama yaninda biraz simit vardi aksam yemeyinde tavuk salata yedim ve artik sanirim dinlenme vakti sizler neler yaptniz bu arada b8de dondurma yedim bu aralar dondurma yemeye basladim zararlimiki acaba
Ya sorma ben dondurmayı cok seviyorum ozaman su meyveli buzlulardan yemek lazimbenimde bursadan annemle babam misafir bende çok fazla giremiyorum nete bende dondurma çok seviyorum çok abartılmadığı sürece dondurma güzel bir diyet tatlısıdır ama üzerinde çikolata felan olmassa daha iyi olur bende dün yedim dondurma:)