havveberciiim ben bugün tüm gün dışardaydım kaç kapı yapmak zorunda kaldım inanamazsın. o yüzden diyet falan kalmadı yine hayır demeyi beceremedim. bütün hafta özenle verdiğim gramlarımı muhtemelen bir gün de aldım. oysa her şeye rağmen bu hafta iyi kilo veriyordum. iyi gidiyordu yani. pazartesi yine 1 kaç yüz gramcık fark edicem herhalde. aaaa olmaz illa yiyeceksin diyen ve azıcık istiyorum dediğinde tabakları dolsuran şahıslara sesleniyorum sizin yüzünüzden şişko kalıcam. zaten iradesi zayıf kendi şişko olmaktan kurtulamıcam 

((
havvber hamile iken şu an yaptığın diyetler uygun olmaz. ama sağlıklı beslenme adına sana verecekleri diyetlerde inan karatay diyetine çok benziyor sadece aralar vaar fazladan. kuzenim şuan hamile ve diyetisyenin verdiği listeye baktım ordan biliyorum. valla bende çocuk için zayıflayacağım ama kilom kesinlikle 6lı rakamlara inmeden yapmayı düşünmüyorum.
wetu'cum hoş geldin. benim de başka topikte de yazıyorum sorun olur mu dediğim topik havvber'in topiği idi. kendisi irade heykeli gibidir. iyi bir zayıflama arkadaşı. gerçi ben pek örnek alamıyorum kimseyi ama sayenizde öğreneceğim