canım ben son kitabını d&r da inceledim bana çok farklı gelmedi diğerlerinden ondan almadım. Dediğin gibi çeşit çok ve seni sıkmıyo. Benim karatayda bunaldığım tek nokta tatlı

biliyorsun artık tatlı aklıma düşünce beni hiç bir şey durduramıyor.
Ben hala salık durumdayım veeee 1 ayda verdiğim kilolarımı bir anda geri alıyorum. şunu anladım hayatımın sonuna kadar dikkat etmediğim sürece hep kilo alıcam. Bu da bana küçük kaçamak şansı bile vermiyor. Tek tesellim geçen yıla göre kilon biraz daha az oluyor. Ama tabiki bir daha başlamayacağım demiyorum. En kısa zamanda ( hatta bu yarın bile olabilir) tekrar bir düzene oturtacağım. Temmuz başına kadar 80 olma hedefim vardı. Malum memlekete gideceğim ya. Ama ondan bile vaz geçtim. 85 olsam o da yeter diyorum. Aldığım kilolarla 5 kilo var 85 olmaya. Bakalım bir başlıyım hele yeni aldıklarımı çabuk veririm inşallah diyorum. Bu hafta sonu eşimle beraber şu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum. çok yorucu birşeye benzemiyor.
Bu arada ben hep burdayım seni yanlız bırakmam. Ben diyet yapmasamda destek ekip olarak sana yazmaya devammmm.