konu sahibi arkadaşım sen eşinin her konuda yanında olduğunu sanıyorsun ama aldanıyorsun.şuan sana öle geliyor galiba yeni evlisin bi,raz zaman geçince o anneye söylediğin bütün kelimeler senin önüne gelicek.şimdi sen eşinin seni savunmasıyla ipler bende sanıyosun.benim tek doğrum herzaman karşımdaki insanın yerine kendimi koyarım söyleyeceğim yapacağım ne varsa ona göre davranırım.şimdi aynı şeyi senin annen eşine yapsa sen eşinin yanında olurmuydun acaba çok merak ediyorum ?.kayınvalideni savunmuyorum sadece anne misin onuda bilmiyorum bir annenin en zoruna gidicek şey çocuğu tarafından yargılanmak ,laf sokulması vs o kadın oğlunu bu yaşa çocuğundan hakaret duyması için büyütmedi benim görüşüm anne ve oğul arasına girmemen
eşimin beni savunduğu falan yok canım merak etme anası bana laf söyler eşim dinler sadece :) buarada anne oğul arasına girmicem tek derdim kendimi ezdirmicem ezdirdim iyi bilinirim belki sevilirim dedim ama salak insanı kimse sevmiyor üzerine çıkarak biyerlere gelinmeye çalışıyor 2+2 daha 4 bu böyle malesef burda okuduklarımdan çıkardım kadın kendini ezdirirse gerisi geliyor vur abalıya hesabı :)