Bu sefer ben seni deli edecem kaynanak :)

herkes kendı yaşadığını bılır elebtte yasadım bi çok şey bende fakat ben iyilikle halledebıldım
50 sınde olan bı ınsan cokta saglam bı psikolojıde deıldır artık cocuklasmaya başlıyorlar. 51 inde kendı annem oda başladı çocukca davranmaya mesela öz annem napabılırım?
kendı annenız hiç birsey takmamış olsaydı napardınız? takamasaydı ?
başındada sorunlar yaşattıysa demekkı istememış sizi kusura bakmayın istenmeye gelinmişsiniz bugunde boyle davranıyor olması elbette onu haklı cıkarmaz ama sız mutlu olmak için bı yol bulmalısınız.
cocuklarıyla ıyı deıl arası madem eşiniz neden doldurusa gelıyo dinlesin geçsın neden size yansıtıyor? bunu eşinizle aşmalısınız kayınvalıdenızede hasta gıbı bakmalısınızkı hasta gercektende
bence mesafe koyun gıtmeyın eşinizlede sık gıttıgınızdede duymayın polyana olun kocanızı dolduruyormu sarılın öpün cilve yapın mutlu gorunun ve mutlu olun onu takmayarak alt edeceksınız
umarım gönlunuzce olur hersey

istenmeyen gelinsin demişsiniz istenipte alanlarıda bolca okuyorum burada mesele isteyip istemem değil mesele üzerimizde hakimiyet kurma çabaları burda çokça okuyorum oğluşlarını başka biriyle paylaşamıyorlar sonra olan bizlere oluyor ben zaten görüşmüyorum kestim görüşmeyi ama eşim tek gitmek istemiyor ailesine neden bilmem sanırım onların sapıtmalarına kendiside tahammül edemiyor :) bakalım gidecez haftaya neler olacak eşim nasıl istersen öyle davran dedi ama ....

Benim ısrarım üzerine eşim geleceğimizi haber verdi ve kaynanamın tlfda tek söylediği uçak biletleri nakadar :) şaka gibi nezaman geliyorsunuz nasl geleceksiniz hayırlısıyla gelin demek yok bilet fiyatlarını sordu :) sanki kendi ödeyecek parasını gerçekten şoklardayım söyleyecek söz bile bulamıyorum bazı insanlara (( keşke bunun yerine hayırlısıyla gel oğlum deseydi ama kadın bunu bile çok gördü !!! gidince bakalım neler olacak tahminlerimde yanılırım inşaallah!!!!

Herkes yasadigini bilir.
Hepimiz isteriz hersey iyilikle cozulsun ama olmuyor iste.
Keske olsa.
O zaman neymis ,
Herkesle anladigi dilden konusacaksin.
Bunu sadece kv ler icin soylemiyorum.
Herkes icin bu boyle.
esra bence kendini kurup gitme.
Neyle karsilasirsan ona gore davranirsin.
Herkese hayatta hakettigini vereceksin, ama once istesin.:)))

söylediklerinizi yaptım ve kurmadan gittim ama olmadı olmadı gittiğimiz gün başladı herşey 2 gün öncesinden haber verdik ama bir yatacak yer dahi hazırlanmamıştı. Akşam oldu dediler hep birlikte aynı oda da yatalım neye uğradığımı bilemedim kusura bakmayın ben kalamam aynı oda da dedim kaynanam bir baktı şöyle iyi napalım o zaman dedi hey yarabbi dedim neyse gittik akrabalardan birine kaynanam aynı oda da yatmadık hep birlikte diye bozuldu ! buarada aynı oda da eşim, ben , kaynanam, görümcem kalacak mışız ! kalamdım neyseeee yeni gelin hanımla tanıştık ne dediler bilinmez yeni gelin hanımla bir olup çocuğumun ismini ne koyacağım soruldu kendimce bişey söyledim yooooooooo niye kayınbabamın ismi koyulmuyormuş bunun hesabı soruldu ! sinir harbi burda devam etti ! sonrasında tekrar bize bişey yapılmadığı davası açıldı yani düğünde size bişey yapmayız demişlerdi kaynıma herşey yapılmış buarada neyse bişey söylemedim ama kaynanam inatla açtı bu konuyu ve bişey yapmak zorunda değiliz dedi ! tamam dedim haklısın yapma zaten ihtiyacımızda yok dedim. Sonra kaynanam görümcesinden dert yandı bize hiç destek olmadılar dedi maddi anlamda görümcelerim yardım etmedi etmek zorundalar dedi bende dayanamadım doğru siz eşime yardım etmek zorunda değilsiniz ama görümceniz size yardım etmek zorunda dedim yine dayanamadım maşaallah sizde işinizi biliyorsunuz dedim çok sinirlendim. gerisini anlatırım ama artık benim içim daralıyor bu kadından insan olmaz ben anladım kendi haline bıraktım ............!

bence bu kadar takma kafana olan sana olur hep kendinden gider rahatına bak o ne söylerse söylesin takmıyormuş gibi yap bu sinir eder zaten onu. sükretmelisinki aynı evde yaşamıyorsun bikaç günlüğüne dediklerine heee de gitsin

aynı benim kaynanaaaaaa sevmiyorum onu sevmek zorunda da değiliiim sende değilsin kafana takma laf sokmak için uğraşma değmez bence... Benimki de doğru düzgün hiç bişe yapmadı düğüne yakın bize alacağına kendine eşya aldı biz de hala eşya borcu ödüyoruz... Ve evimi de babam yaptırdı hertürlü yardımı da kendi ailemden gördüm davetiyeyi bile biz bastırdık düşün artık :) o yüzden sallamıcaksın takmıcaksın ama saygını da koruyacaksın ki sonuçta oğluyla evlisin

Komik. :)
''Allahım Sana geliyorum'' bu ne demek ya? Ben böyle konuşan bi insanı ciddiye almam kusura bakmayın..
Size herşeyi yapmış olabilir ama bu, bu kadar kötü olmanız anlamına gelmiyo.
En azından o kişiye sırf ''eşinizin annesi'' olduğu için saygı duymalısınız. Sevin yada sevmeyin, hiçbirşeye mecbur değilsiniz ama tavırlarınız çok saçma gerçekten
Üniversite mezunu olmanız hiçbirşeyi değiştirmez, insanın karakterini statüsü belirlemiyor sonuçta
Kaynanıza lakaplar takmanız, arkasından sinsice planlar kurmanız, arkasından hakaret etmeniz tek sorunun kaynananızda olmadığını gösterdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…