söylediklerinizi yaptım ve kurmadan gittim ama olmadı olmadı gittiğimiz gün başladı herşey 2 gün öncesinden haber verdik ama bir yatacak yer dahi hazırlanmamıştı. Akşam oldu dediler hep birlikte aynı oda da yatalım neye uğradığımı bilemedim kusura bakmayın ben kalamam aynı oda da dedim kaynanam bir baktı şöyle iyi napalım o zaman dedi hey yarabbi dedim neyse gittik akrabalardan birine kaynanam aynı oda da yatmadık hep birlikte diye bozuldu ! buarada aynı oda da eşim, ben , kaynanam, görümcem kalacak mışız ! kalamdım neyseeee yeni gelin hanımla tanıştık ne dediler bilinmez yeni gelin hanımla bir olup çocuğumun ismini ne koyacağım soruldu kendimce bişey söyledim yooooooooo niye kayınbabamın ismi koyulmuyormuş bunun hesabı soruldu ! sinir harbi burda devam etti ! sonrasında tekrar bize bişey yapılmadığı davası açıldı yani düğünde size bişey yapmayız demişlerdi kaynıma herşey yapılmış buarada neyse bişey söylemedim ama kaynanam inatla açtı bu konuyu ve bişey yapmak zorunda değiliz dedi ! tamam dedim haklısın yapma zaten ihtiyacımızda yok dedim. Sonra kaynanam görümcesinden dert yandı bize hiç destek olmadılar dedi maddi anlamda görümcelerim yardım etmedi etmek zorundalar dedi bende dayanamadım doğru siz eşime yardım etmek zorunda değilsiniz ama görümceniz size yardım etmek zorunda dedim yine dayanamadım maşaallah sizde işinizi biliyorsunuz dedim çok sinirlendim. gerisini anlatırım ama artık benim içim daralıyor bu kadından insan olmaz ben anladım kendi haline bıraktım ............!