Bu sefer ben seni deli edecem kaynanak :)

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelim kaynanak genelde şunu söyler niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)

Kendinizi kurup giderseniz siz zararlı çıkarsınız.Ayrıca bu cevabı vermeniz sizi gülünç duruma düşürürki zaten bu cevabınızdan eşinizde hoşlanmıyacaktır.Taktik yanlış bana göre

ben pek anlayamadım bu tepkini doğrusu? yani söylediğin sözü

şey canım kısacası dalga geçecem çünkü anlamadığı zaman cevabı deli oluyor orda sadece misal verdim mesela bikeresinde çok klişe konuşuyorsunuz dedim o nedemekmiş bakalım diye çıldırdı ha ha bende sinir oluyordum şimdi daha çok anlayamacağı söz söylicem

Son düzenleme:
Tepkine yorum yapmayacagim da, univ mezunu olmak her zaman bir ise yaramiyormus ki,
ne kadar kotude olsa kayinvalideniz icin MOLOZ lafini kullanabiliyorsunuz ...

açtığınız konulardan yola çıkarak bu şekilde devam ederseniz 5 seneye kalmaz sizde psikoloji denen şey kalmaz

biraz olurunu bırakmayı , görmezden gelmeyi denemeniz gerekiyor

başka kimse için değil kendi sağlınız için yapın bunu

Kendinizi kurup giderseniz siz zararlı çıkarsınız.Ayrıca bu cevabı vermeniz sizi gülünç duruma düşürürki zaten bu cevabınızdan eşinizde hoşlanmıyacaktır.Taktik yanlış bana göre

canım ben biliyorum söyleyeceği şeyleri kadın resmen papağan gibi hep aynı ttepkiyi veriyor bende anlayamacağı şeyler söyleyim ama kendimi sinir etmeden diyorum hem ağız kavgasına girmemiş olurum hemde o sinir olduğuyla kalır

evet o konuda haklısın ama kadın kaçık benide kendine benzetecek bu gidişle

Tepkine yorum yapmayacagim da, univ mezunu olmak her zaman bir ise yaramiyormus ki,
ne kadar kotude olsa kayinvalideniz icin MOLOZ lafini kullanabiliyorsunuz ...

daha fazlasını söylerdim canım ama terbiyem müsade etmiyor bana yaşattıklarından sonra ne desem az ona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAYNANAK ne ya?

evet bu taktikler çok işe yarar,gayet mutsuz ve huzursuz bir evliliğiniz olur çünkü ufak çaplı hakaret ettiğiniz kişi eşinizin annesi..

ve kaynanakınızla ilgiil daha çok konu açarsınız..

Yanılıyorsunuz örnek olarak verdiğiniz cevap direk ağız dalaşının başlangıcı..Siz oluruna bırakın..İlla laf sokacaksanız doğaçlama olsun bari..

KAYNANAK ne ya?

evet bu taktikler çok işe yarar,gayet mutsuz ve huzursuz bir evliliğiniz olur çünkü ufak çaplı hakaret ettiğiniz kişi eşinizin annesi..

ve kaynanakınızla ilgiil daha çok konu açarsınız..

canım o bana hakaret edince susayım mı hep sustum ama işe yaramadı birde bu taktği denicem kaynanak deme sebebimde çok kaynatıyor fitne kazanını ondan öyle söyledim

Yanılıyorsunuz örnek olarak verdiğiniz cevap direk ağız dalaşının başlangıcı..Siz oluruna bırakın..İlla laf sokacaksanız doğaçlama olsun bari..

ben dolambaçlı kıvıra kıvıra laf sokamam ki içim dışım bir neysem oyum yani laf sokarsa bende tiye alacam kötü bişey yapmıcam ki

ben dolambaçlı kıvıra kıvıra laf sokamam ki içim dışım bir neysem oyum yani laf sokarsa bende tiye alacam kötü bişey yapmıcam ki

niye aramadan geldiniz derse mesela cevabınız ne yani anne gelmesemiydik dersin gülerek mesela..Kıvırmaya gerek yokki

taktiğiniz alaycı ve rahatsız edici olabilir ve ilişkinizi dahada kötüleştirir diye düşünmekteyim.
ben herzaman saygı çerçevesi içerisinde sabırlarımda taşmadan mantıklı ve bana göre olumlu olmadığını hissettirir şekilde cevap verirdim.
hoşlanmadıgınız birşey söylediğinde yada laf soktugunda size en mantıklı gelen cevabınızı sıkılmadan çekinmeden söylemelisiniz ama alaycı tavırlar hoş olmayacaktır vede etkili hiç.
herkez herkezi sevicek yada iletişim kuracak diye birşey yok onun tarzı sizi yıpratıyorsa duymayın geçin birde öyle deneyin onu umursamadıgınızı anladıgında elbet bezecektir.

Evet ünv okumak bazen işe yaramıyor,şelik 1 a siz

benim anlatmak istediğim okumam falan değil canım anlatsam neler yaptığını emin ol hak verirsin en basit bişey anlatmak istiyorum düğün oldu neyse dedi eşim annemde kalalım tamam dedim saf gibi neyse gittik annesigile düğünden sonra ilk gecemizi orda geçirecez :) gece 2 ye kadar temizlik yaptı kaynanam ve görümcem evi kirlenmiş neyse dedim boşver ses çıkarmadım sonrasında ne yatak ne bişey hazırlanmış bize bende bilmiyor yataklar nerde yastık nerde neyse bunlar gidecek bizi yalnız bırakacak derken kaynanam eşime gelip BİŞEY YAPACAKMISINIZ YATAK YORGAN VEREYİM Mİ DEMİŞ gel sen bunu yaşa ve iyi düşün bu kişi hakkında bu ilk golüydü kaynanamın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…