Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelimkaynanak genelde şunu söyler niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)
ben pek anlayamadım bu tepkini doğrusu? yani söylediğin sözü
Kendinizi kurup giderseniz siz zararlı çıkarsınız.Ayrıca bu cevabı vermeniz sizi gülünç duruma düşürürki zaten bu cevabınızdan eşinizde hoşlanmıyacaktır.Taktik yanlış bana göre
açtığınız konulardan yola çıkarak bu şekilde devam ederseniz 5 seneye kalmaz sizde psikoloji denen şey kalmaz
biraz olurunu bırakmayı , görmezden gelmeyi denemeniz gerekiyor
başka kimse için değil kendi sağlınız için yapın bunu
Tepkine yorum yapmayacagim da, univ mezunu olmak her zaman bir ise yaramiyormus ki,
ne kadar kotude olsa kayinvalideniz icin MOLOZ lafini kullanabiliyorsunuz ...
canım ben biliyorum söyleyeceği şeyleri kadın resmen papağan gibi hep aynı ttepkiyi veriyorbende anlayamacağı şeyler söyleyim ama kendimi sinir etmeden diyorum hem ağız kavgasına girmemiş olurum hemde o sinir olduğuyla kalır
KAYNANAK ne ya?
evet bu taktikler çok işe yarar,gayet mutsuz ve huzursuz bir evliliğiniz olur çünkü ufak çaplı hakaret ettiğiniz kişi eşinizin annesi..
ve kaynanakınızla ilgiil daha çok konu açarsınız..
Yanılıyorsunuz örnek olarak verdiğiniz cevap direk ağız dalaşının başlangıcı..Siz oluruna bırakın..İlla laf sokacaksanız doğaçlama olsun bari..
Düellonun da bi adabı var yahu ! Sizinki cık.... cık...
ben dolambaçlı kıvıra kıvıra laf sokamam ki içim dışım bir neysem oyum yani laf sokarsa bende tiye alacam kötü bişey yapmıcam ki
Evet ünv okumak bazen işe yaramıyor,şelik 1 a siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?