O ne demek ya :S Sen çalış para kazan ben bakayım ne ?Aynen öyle.Az önce eve gittim.İşim evime yakın.K.v ve K p. rahatsız birlikte oturuyoruz.Oğluma bakıyor Allah razı olsun.Kp hasta diyalize gitti.Görümce bize gelmiş,kp yi hastaneden alcakzaten servis bırakıyor.Kapıyı actı bana direk sunu söyledi- ooo sen çalış para kazan ben bunlara bakayım.Dayanamadım söyledim vala ben 4 senedir bakıyorum dedim.O da diyoki ben 30 senedir bakıyorum.Dedim annen baban bakacaksın.Sanki ne yapmış oturuyordu.10 dakıka uzaklıktakı hastaneye gidecek o kadar.Yazın babası yatalaktı kendı tatilde.Kv yanımızdaydı dedim anneme soyluyorum cağırma kızını bak soyleniyor.Napayım taş çatladı.Sürekli laf sokar.Kv sessiz sessiz halleder ama görümcem illahlah.Korka korka soyledim onla yarışılmıyor cünkü zaten ben de polemiğe girmiyorum
Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelimkaynanak genelde şunu söyler niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)
zaten uzakmışssınız neden bu kadar dert edındiniz. kadın cahilse siz okumuşbiri olarak siz olgun olun. o kötülük yapıyorsa siz iyilikle yaklaşın 3 5 kez iyilikle gider alttan alırsanız zaten oda birdaha yapamaz.bezen insalar evlatlarına kıyamadıklarını sevdıklerını yanlış dilde anlatırlar.
kaynana demek bile hoş deilken kaynanak cidden olmamış. daha gencecik yaşınızda hem kendınızı hem eşinizi hemde kadıncagızı üzmeyın boşverın. çunku evlılıgınız suresınce hayatınızda olacak bu insan gelecege saklayın kusurlarını onlar gittikce cocuklasıyorlar artık. üstelık eşinizin aynını annenıze yaptıgını düşünün lütfen.
Ben 6 yıl uğraştım olmadı. Annecim dedim alışverişini yaptım ona misafir geldi ben ağırladım. 3 kızı 2 oğlu var ve en küçük bizdik buna rağmen hep aradım sordum koşturdum ona çocuklarına kardeşlerine ama olmadı sonra döndüm bu sefer de hakettiği gibi davrandım yine olmadı. Görüşmeyi kestim yine olmadı sonunda oğlunu boşadım bir de evine kına yolladım. Pişman değilim :)))))))))
Allah kurtarmış ne diyeyim canım rabbim aynı durumda olanlarında yardımcısı olsun çok zor ne desem boş ne yapsam boş kadının dilinin kemiği yok söylüyor sonrada eğer tepki gösterirsen altında kalmamak için ya tlfnu kapatıyor ya ağlıyor gittiğimde bakalım nelerle karşılacam ama eğer annem duyarsa benim sonunda boşanmak olur çünkü evlendiğim gün dedi eğer ezmeye kalkarlarsa boşatırım seni dedi benim bitane kızım var ayak altına vermem dedi bakalım mevlam neylerse güzel eyler
Allah korusun. Allah kimsenin yuvasını yıkmasın. Ama öyle bir yer geliyor ki hep ailesi hem kendisi ezmeye kalkınca biz de insanız. Ama gerçekten seni sevmiyorsa ve istemiyorsa canım cicim de desen değişmez kötü de konuşsan değişmez görüşmesen de değişmez. Ya onunla yaşamaya alışacaksın ya da boşvereceksin. Ne demiş atalarımız ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
bu tarz bir soruya sizin yanıtınız saçma olacaktır..bence en iyi yaklaşım bu tarz bir cümleye karşılık " annecim haber verip seni yormak istemedik..sizi görmemizin yazı,kışımı olur.iznimiz bu zamana uydu ve biz sizi görmeye hasret gidermeye geldik..gezmeye dolaşmaya değil.." bu şekilde ki ılımlı,karşınızdakinin istediği cümleleri kurarsanız aranızın ısınması dahada çabuklaşacaktır..yoksa atışmalarınız ömür boyu sürer rahatsızlığını siz çekersiniz..
O ne demek ya :S Sen çalış para kazan ben bakayım ne ?
İşin en derinine gidecek olursak eğer sizin hiç bir hizmette bulunma gibi bir durumunuz yok ! Yaparsanız ne güzel kimse neden bakmıyorsun diyemez ki.
Tamam siz çalışmayın oda anasına babasına baksın ...Sizin göreviniz değil arkadaşım ana babaya bakmak eşinizin görevi.
Görümceye gel sen.
O öyle işte ben de daha yeni başladım çalışmaya 3 ay olmadı 4senedir koşuyorum ne derlerse yapıyorum yaranılmıyor.Yaranmak için yapmadım gerçi hiçbir şeyi ama görümce işte her şeye bir laf sokar bizimki.Her şeyden soğuttukları için yaptığın iyilikte bir işe yaramıyor söyleniyorum çünkü içten içe.
Boş ver arkadaşım kalbini bozma sen .Cidden bazen yaranılmıyor insanlara.
Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelimkaynanak genelde şunu söyler niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?