Bu sefer biraz farklı

Adam tedaviyi kabul etmiyor sorun bu...
Sen git doktora ben deli degilim diyor...aileyi toplayim ikna edecegini saniyor ama o eş buna daha cok ofkelenir
Farkinda degil...
Yanlış anlamışsınız önce doktora gideceğimi nasıl bir yol izlemem gerektiğini olmuyorsa da aileleri toplayıp boşanacağımı söyleyecektim. Ona en az zarar vererek kendime de öyle. Neyse zaten size göre bize yapılan herşey müstehaktır. En iyisiniz siz bilensiniz.

Adam tedaviyi kabul etmiyor sorun bu...
Sen git doktora ben deli degilim diyor...aileyi toplayim ikna edecegini saniyor ama o eş buna daha cok ofkelenir
Farkinda degil...
Bir yorumunda eşi için adam bile öldürür yazıyor. O kadar manyak biriyle hala aynı evde yaşayacak kadar cesur, ama boşanmaya cesareti yok.
Akademisyen ama ben deli değilim diyecek kadar mantıktan uzak birini tedavi ettirecekmiş.
Ne büyük aşk...

Ciddi terbiyesizniz. SANANE benim aşkımdan? Artık çık konumdan.

Adami ne ailesi ne sen tedaviye ikna edemediniz...adam seni uzuyor
Ama sen gelmissin alistim gidemiyorum diyorsun...kaynanaya cemkirme derdindesin(ki haklisin ama daha onemli sorunlarin var cemkirme her sekilde yapilir)
Ben buna dayanamadim ...cunku hayati tehliken var...bence bu adam duzelmiycek
Olan sana olacak....diyecek laf birakmiyorsun insana

Belki doktorla konuşarak ilna etmenin yolunu bulurum diye ümit ediyorum son bi umut. Zaten tüm kapılar kapalı son çarem boşanmak ki düşünüyorum bir bucuk yıl oldu herşeyi yaptım bunıu da deneyeyim diye bu ısrarım. Düzelip düzelmemek onun elinde. Benimle normal bu şekilde konuşan kimseyi ben terslemedim. Şuan da size de ters konuşmuyorum. Ama diğer arkadaş için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim

Bir de diyor ki kadın kadının düşmanı.

Yahu bir ruh hastasının kurbanı olma diye yırtınıyoruz burada.

Sanane elalemin hastalığından. Akademisyen herif istese tedavi olurdu 30 una kadar.

Yok illa 3. Sayfa haberi olacağım diyorsan sen bilirsin.

esin ruh hastasi zaten bu yalan degil ki... tokat yiyip obür yanagini ceviren de hak ediyordur kusura bakma... bunu da dogru soyluyor yani... farkli yol dedigin tedavi ama agir hastalar tedavi gorse de uzun sure duzelmeyebiliyo... yillarca sabirla bekleyecegini sanmiyorum yazik degil mi.. neden 3 5 yilin keske ve acilarla gecsin kimbilir belki daha fazla... ustelik esinin kendi icin hicbir cabasi yokken. Tedavi olsa bile iyilesene kadar bu adama zorla ilac vercen belki. Ustelik canin da tehlikede ki en kotusude bu. . cunku adamin icinde yok iyilesmek... o bu hayatindan memnun belki de... adamin istegi yoksa sen duzeltemezsin... ablamin ilk esi uyisturucu bagimlisiydi en fazla 1 sene dayandi. Ayrildi adam bir sene sonra oldu... ayrilmasaydi belki ablam da onunla beraber olüp gidecekti... bak ölum en iyi ihtimal bence bu durumun icinde... en kotusu ailene birgun yarim donmek zorunda kalabilirsin... ömür boyu baskalarina muhtac bir hayat gecirebilirsin...bence uyusturucu bagimlilariyla bazi(sizofren) agir ruh hastalari ayni davranislari sergiliyorlar halisinasyon baskasina zarar verme filan... ay kendini dusun hayatinin en guzel caglari bunlar... gez toz egken hayatini yasa caglari ..avuclarinin arasindan kayip gidiyor... kiymetini bil bu yaşlarin lutfen... bir daha geri gelmeyecek

Bence bosa ugrasicaksin ve esin ogrendiginde insallah ofkesine maruz kalmazsın...grill arkadasin da kotu niyetli degil emin ol...sonucta senin bosanip bosanmaman kime ne faydasi olacak

Benim anlamadigim surekli eski konulari karistirma diye cemkiriliyor da eski konuyu karistirmayinca evdeki silah yok mu oluyor? Adam senin bogazini aslinda sikmamis mi oluyor?

Yasin kucuk, senin de psikolojin bozulmus, sana uzuluyoruz ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…