- 25 Şubat 2024
- 514
- 1.593
- 33
- 34
Arkadaşım 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum. Şu an 34 yaşındayım. Her gidişimde dönüş biletimi de almış olarak gittim ailemin yanına (ve evet öğrenciyken bile tüm yazı evde geçirmedim). Hala her seferinde ben dönerken annem babam üzülür, keşke biraz daha kalsaydın der, ben de sarılır öperim yolumuza bakarız. Hem de şimdi toeunları da var, baya gözler yaşlı ayrılırız. Aman babam üzülüyor diye vaz mı geçeyim dönmekten? Anne baba elbette kalın der, ne diyecek? Misafirliğin dozunu ayarlması gereken sizsiniz.Ĺ
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Olabilir mi boyle bi sey? Lutfen olsun cunkuAslında konu sahibinde inanılmaz mahinur vibeı var.
Aynı takıntılılık, her yoruma aynı cevapları verme, tamamen kendisini haklı görüp haksız olduğunu asla kabullenmeme, gelen en ağır yorumlara bile kızmadan yanıt verme, çevredeki herkes hatalı olurken kendisinin hatasız olduğunu düşünme, dönüp dönüp aynı şeyleri tekrarlama.
Mahinur'un kuzeni falan mı acaba ya
Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Sen halâ evine dönmedin miHerkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Kocası zaten kadınla bir kayınvalde evinde değil mi?Önce "gelmek istersen biletini alayım" diyordu, sonra konu sahibi gerçekten dönmek isteyince "annenlere ayıp olur gelme" diye küstü hahshfs kadın evine dönmek istedi diye kocasının küsmesini hala aşamıyorum. Adam kayınpeder aşkından karısına küstü ya
Konu sahibi 2-3 hafta önden gitti çocuğu alıp.Kocası zaten kadınla bir kayınvalde evinde değil mi?
kızım üniversiteden geldi üç hafta olduYorum yapmadan okuyacaktim ama gercekten eziyet birisiniz. Yok bizi istemiyor yok kaldiramiyorsun biz gidelim diye konuşuyorsunuz insanlara, onlar da kirgin gitmeyin diye yok olur mu oyle sey filan diyor haliyle ne demelerini bekliyorsunuz? Zaten gitmeyin desinler diye ugrasiyorsunuz resmen baski kuruyorsunuz insanlarin ustunde. Dogru durust sekilde vedalasip normalce evinize dönseniz kimse sizi zorla tutmaz.
Ne var bu annenizin evinde ben de merak ettim tatil bolgesinde filan diye mi bu insanlara bu kadar eziyet oluyorsunuz?
Anasi haric herkes hakli vay anasini yaEşime hak verdim tamam odayı kullanamadık ama dedim oda kardeşim birşey demek doğru olmaz bize yakışmaz ki dedim kendisine sonra kardeşimle de kötü oluruz falan dedim.. aslında anneme söyledim ki bunu söylemek sana yakışır ben söyleyemem o benim kardeşim dedim sonuçta oda misafir gibi bizde misafir gibiyiz geldik kalıyoruz dedim o da dediki tamam da idare edin ben ne yapabilirim eğer ben söylersem kardeşin de yanlış anlar alır valizini gider dedi... yaa yok öyle olmaz zaten dedim.. yani durum bu şekilde
Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Niye işedinKfkfkjf şu mesaja işedim başka bi konusunda
Anne babalar hep derler onu, gitmeyin biraz daha kalın v.sEvet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Yiaaa hayırlı olsun kuzumNiye işedingebe kaldığımda beri olayları idrak etmekte zorlanıyorum da
Hiç merak etmiyorumYa ben asıl kadının kendi evini merak ediyorum.
Sen gitmek istediğini söylemiyosun sen sana gitme kal desinler diye duygu sömürüsü yapıyorsunBizimde suçumuz yok göndermiyorlarki ben gitmek istediğimi söyledim zaten ama onlar olmaz falan dediler nasıl ben suçlu oluyorum ne yapabilirim yani anne babama kapıyı çarpıp eve dönmek mantıklı olan bu mu diyorsunuz?
Niye kedi lavaboya kusup elinde kekle dolanıyo muymuş?Hiç merak etmiyorumkedili eve pis diyor haberin olsun bide
Hiç sanmıyorum sıçsa üstünü kapatır kediler bunlarda o meziyet yokNiye kedi lavaboya kusup elinde kekle dolanıyo muymuş?
Amiiin inşallah balımYiaaa hayırlı olsun kuzumsağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?