Bu sefer durum cidden farklı?

Arkadaşım 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum. Şu an 34 yaşındayım. Her gidişimde dönüş biletimi de almış olarak gittim ailemin yanına (ve evet öğrenciyken bile tüm yazı evde geçirmedim). Hala her seferinde ben dönerken annem babam üzülür, keşke biraz daha kalsaydın der, ben de sarılır öperim yolumuza bakarız. Hem de şimdi toeunları da var, baya gözler yaşlı ayrılırız. Aman babam üzülüyor diye vaz mı geçeyim dönmekten? Anne baba elbette kalın der, ne diyecek? Misafirliğin dozunu ayarlması gereken sizsiniz.

Olabilir mi boyle bi sey? Lutfen olsun cunku

Sen halâ evine dönmedin mi

Kocası zaten kadınla bir kayınvalde evinde değil mi?

Kocası zaten kadınla bir kayınvalde evinde değil mi?
Konu sahibi 2-3 hafta önden gitti çocuğu alıp.
Kocası daha yenilerde gitti yanlarına, 1 aylık yıllık iznini kullanmaya.

Kocası gitmeden önce konu sahibi kocasına "burada rahat edemiyorum, eve dönmek istiyorum, biletimizi al" dedi, kocası "dönme, ben de geleceğim" dedi ve konu sahibi dönmek istediği için küstü

kızım üniversiteden geldi üç hafta oldu
güldük sevdik eğlendik
gözünün içine bakıyorum ne zaman açılacak bu okul

Anasi haric herkes hakli vay anasini ya

Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz

Siz sürekli sanki orada olmak istiyormuşsunuz da, hem kendiniz, hem de onlari rahatsiz ediyormuşsunuz gibi cumleler kurarak, "gitme yavrum, etme yavrum" dedirtiyorsunuz,
Siz öyle konusunca da onlarda gitme diyorlar.

Niye onay ister gibi "gidelim" diyorsunuz?
Kari- koca iki yetişkin olarak
(gerci yazdiklarinizdan ve konularinizdan sonra mentalinizden artik supheliyim)
Şu veya bu sebep demeden biletinizi alın,
biz şu gün gidiyoruz deyin ve gidin artık.

Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Anne babalar hep derler onu, gitmeyin biraz daha kalın v.s
Ne zamana kadar gitmeyeceksiniz?

Sen gitmek istediğini söylemiyosun sen sana gitme kal desinler diye duygu sömürüsü yapıyorsun

K kadn91 bu konu haricinde hayatın nasıl? Hiç film izledin mi mesela? Hiç kitap okudun mu? Çocuğunla neler yapıyorsunuz? Arkadaşlarınla buluşuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…