Bu sefer durum cidden farklı?

İstemiyorlar ki gitmemizi olmaz diyorlar

Annen sen yan gelip yattığın için kaldıramıyor olabilir mi? Soruyorum sadece. Bir ihtimal.

Yahu şaka gibi bir insansınız anladık onu da bu olayı niye bu kadar dramatikleştiriyorsunuz. Sanki kocaya kaçıyor gibi halleriniz tavırlarınız var.
Anne yorgun yorgun bitmiş kadın. Babacım evimi özledim, temizlik yapmam lazım vs vs. Sanki söv çık diyoruz.
Sinir bastı ya şaka gibi.

Ben de geleyim mi?

Rahatsiz olduğunuz için gidin madem diyorum, sizin burda "anne yoruluyorsan gidelim" diyeceğiniz bir durum değil ki bu.. Siz rahat edemediğiniz için gideceksiniz. Ayrıca annenizin ne demesini bekliyorsunuz, kadın "rahatsız oluyorum,gidin"' mi diyecek? İki çocuğuna da. birşey diyemez. Ancak siz veya eşiniz gerginlik yaratıyor iseniz, küskünlük oluşmaması adına uzaklaşın derim. Seneye de iki kardeş farklı zamanlarda gidin, hem kimse rahatsız olmaz hem anneniz üzülüp, yorulmaz..

Allah akıl fikir versin. Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl yaşadın? Hiç mi lazım olmadı?

Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Ya evet evimize dönmek istiyoruz, evli evine diyemiyor musunuz, sizi tutan ne?

Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Ya evet evimize dönmek istiyoruz, evli evine diyemiyor musunuz, sizi tutan ne?

Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Ya kapıyı niye çarpacaksınïz, sarılıp güzelce vedalaşıp evinize döneceksiniz. Ne bu drama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…