- 21 Ocak 2020
- 34
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi Quennofsky
-
E bakın kendiniz yazmışsınız işte, aynı şeyleri yaşayıp hayatınıza devam edebilmişsiniz, yine aynısı olacak. Acıların da skt si vardır, bu kadar melankolik olmayın.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından
E bakın kendiniz yazmışsınız işte, aynı şeyleri yaşayıp hayatınıza devam edebilmişsiniz, yine aynısı olacak. Acıların da skt si vardır, bu kadar melankolik olmayın.
Çocukken çok mu sevgisiz ortamda büyüdün acaba?Erkek arkadaşımla çok uyumsuzduk.Birbirimize çok zıt karakterde insanlardık.İlk zamanlar çok aşık olduğum içim gözüm hiçbir şeyi görmemişti.Zamanla gözüme batmaya başladı.Onu hem çok seviyordum hem de çok mutsuzdum.O beni değiştirmeye çalıştı ben de onu...
Bu gece bitirirken benden beni üzdüğü için özür diledi...Defalarca hem de...Onu tamamen unutabilmem için telefon numarasını sileceğimi söyledim.Buna kırılmam gücenmem dedi.Ne zaman yanında olmanı istersen yine olurum dedi.Bana böyle deyince ben de silemedim numarasını
Kızlar şimdi ayrılamazsam ileride evlenince baba evine bebeğimle dönmek istemiyorum
Çünkü olmayacağı o kadar belli ki...Ama bir yandan da kalbim...Seviyor muyum yoksa alışkanlık mı onu da bilmiyorum
Tek bildiğim bu gece onu unutmam gerektiği.Çok acı çekiyorum çok canım yanıyor.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından.Bağlanma problemim mi var aşırı mı duygusalım bilmiyorum
Çocukken çok mu sevgisiz ortamda büyüdün acaba?
Genelde burdan kaynaklanıyor sorunların büyük bir kısmı. O boşluğu sevgilinle doldurmak istiyorsun. Burda cozmen gereken sevgilin yada aşk acısı değil. Önce bunu çöz sonra zaten ilişkilerin düzene girecektirEvet annem babam çok yoğun çalıştığı için yalnız büyüdüm denilebilir
Genelde burdan kaynaklanıyor sorunların büyük bir kısmı. O boşluğu sevgilinle doldurmak istiyorsun. Burda cozmen gereken sevgilin yada aşk acısı değil. Önce bunu çöz sonra zaten ilişkilerin düzene girecektir
Evlilikte aşk çok önemli benim için.Ama anlasmakta bir o kadar önemli.Herseyden önce iki arkadaş olunca daha farklı oluyor.Esinle oturup sohbet etmek,kavga ederek oyun oynamak,dedikodu yapmak,birlikte aynı düşünce yapısıyla gelecek planı yapmak çok önemli.Simdi acı çekiyorsun ama daha fazla uzatarak birbirinizi yipratmayin.Olmayacagini sizde anlamışsınız.GececekErkek arkadaşımla çok uyumsuzduk.Birbirimize çok zıt karakterde insanlardık.İlk zamanlar çok aşık olduğum içim gözüm hiçbir şeyi görmemişti.Zamanla gözüme batmaya başladı.Onu hem çok seviyordum hem de çok mutsuzdum.O beni değiştirmeye çalıştı ben de onu...
Bu gece bitirirken benden beni üzdüğü için özür diledi...Defalarca hem de...Onu tamamen unutabilmem için telefon numarasını sileceğimi söyledim.Buna kırılmam gücenmem dedi.Ne zaman yanında olmanı istersen yine olurum dedi.Bana böyle deyince ben de silemedim numarasını
Kızlar şimdi ayrılamazsam ileride evlenince baba evine bebeğimle dönmek istemiyorum
Çünkü olmayacağı o kadar belli ki...Ama bir yandan da kalbim...Seviyor muyum yoksa alışkanlık mı onu da bilmiyorum
Tek bildiğim bu gece onu unutmam gerektiği.Çok acı çekiyorum çok canım yanıyor.Bundan önce 3 sevgilim daha olmuştu onlardan ayrıldığımda da böyle olmuştu yere yapışmıştım ardından.Bağlanma problemim mi var aşırı mı duygusalım bilmiyorum
Kendi kendine uğraşırsan eğer temelde başka sıkıntılar varsa birbirini tetikler. Ben hep uzman birinden yardım alma taraftariyim. Psikologla görüş seni kırmadan dökmeden nasıl yapman gerektiğini anlatacaktirNasıl çözebilirim bana bir öneride bulunur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?