ya esra sorma ben de çok kötüyüm bu sabah test yaptım negatif.10.günde çıkması lazım.o beyaz tortu jelden kaynaklanıyo korkma bende de oldu.jel içerde birikiyo dışarı atyo kendni.o sorun deil.idrar testinden sonra benim de içime acı çöktü sanırm yine olmayacak.bu kadar kötü birimiym ben ya??bunu hakedyomuyum??sanki belirtiler de kayboldu bendeki.kasıklarım belim ağrıyodu şimdi sıfır belirti.hiçbişey yok.cuma günü okula gidicem vazgeçtm sabah vermicem kanı.nasılsa sonuç belli öğlen vericem kanı.akşama alırım sonucu.allahım aklıma sahip ol.annem babam ve eşim yıkılcak.kolları boş kalcak yine.......
Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın sadece bol bol dua edin bende tedavi ile hamileyim şu anda ama ben bunu dualarıma borçluyum diye düşünüyorum, güzel Allahımın ol demesi yeter, kendinizi dinlemeyin tabi vakit geçmiyor biliyorum, insanın umutsuzluğa kapıldığı anlarda oluyor bu normal süreç zaten. Allah gönlünüzdekini versin İnşallah.
Canim belirtilere hic takilma. Ben hamileyken hicbir belirtim olmamisti. Sadece testi yaptiracagim gün adet agrisina benzer agrim olmustu, sonra o da gecmisti. Ne gögüslerde bir büyüme, hassasiyet, bulanti, kusma, hic birsey. Test sonrasi sadece o da ara ara yine regl agrisi gibi fakat hafif bir agri olmustu o kadar. Ben de test gününe dek buradan herkesin bulgularini takip ediyordum. Kasiklarda cekilme, batma gibi bulgulardan sürekli bahsediyorlardi ve bende yok diye cok umutsuzluga kapilmistim. Belirti filan olmuyor... Bebeginin güzel sonucunu alman dilegiyle.
benim de 9 ve 10. gün çok şiddetli adet sancım oldu tam 3 gün sürdü,sonuç pozitif,test yaptırsana yani kan testi.inşallah yüzün güler.ben doktoru aradım,hastalanıyorum diye,bir test yaptır dedi,ve çıktı.
ya esra sorma ben de çok kötüyüm bu sabah test yaptım negatif.10.günde çıkması lazım.o beyaz tortu jelden kaynaklanıyo korkma bende de oldu.jel içerde birikiyo dışarı atyo kendni.o sorun deil.idrar testinden sonra benim de içime acı çöktü sanırm yine olmayacak.bu kadar kötü birimiym ben ya??bunu hakedyomuyum??sanki belirtiler de kayboldu bendeki.kasıklarım belim ağrıyodu şimdi sıfır belirti.hiçbişey yok.cuma günü okula gidicem vazgeçtm sabah vermicem kanı.nasılsa sonuç belli öğlen vericem kanı.akşama alırım sonucu.allahım aklıma sahip ol.annem babam ve eşim yıkılcak.kolları boş kalcak yine.......
bu arada bu gün güzel bi haber aldım..bi arkadaşın 3 tüp bebek tedavisi olumsuzdu..eşinde sıfır sperm..kendiliğğnden hamile kalmış yeni öğrenmiş 9 haftalıkmış..ne güsel yaaaaaa....offf darısı başımıza...
bugün 10.gün ve idrar testi negatif.sadece tek çizgi var.belirti de kalmadı hiç.belim ağrıyodu kasıklarım ağrıyodu bugün o da yok sadece karnım ağrımaya başladı adet sancısı gibi.sabah eşim de ağladı ben de.annemler koştu geldi evde sanki biri ölmüş gibi yas vardı.eşim öğlen eve geldi iiçinde hala umut var ilaçlarına devam et dedi cumaya kadar hala umut var dedi.o hala umutlu ama bende umut yok.rüyasında görmüş negatif olduğunu eşim bana sölememiş.rüyanda gördğün halde neden hala umutlusun dyorum bişey sölemiyo.yine de çok sağol güzel sözlerin için.az da olsa içime su serptin.zaten beni bi siz anlıyosunuz
Canim Bhcg 10. gün düsük degerde oldugu icin kan testinde cikar ama idrar testinde cikmama olasiligi cok yüksek. Bosuna kendinizi o kadar üzüyorsunuz! O kadar üzeceginize yarin 11. gün kan testi yaptirin, hicdegilse bu kadar yipratacaginiza kendinizi kesin sonucu ögrenmis olursunuz ve deger 20 nin üstü bir deger gibiyse 2 gün sonra da tekrar edip herseyin iyi gidip gitmediginden emin olursunuz. Rüyalar hepimizin bilincalti korkularini gösteriyor, esinin rüyasi sadece korkulari... Benim test yaptirdigim gün sadece adet agrisi gibi bir agrim vardi. Baska hicbir agri, belirti yoktu test pozitif ciktiginda. Ben hicbir zaman idrar testi yapip moralimi bozmam. Cünkü idrar testinin pozitif cikmasi icin BHCG nin cok yüksek bir deger olmasi gerek. Cogul gebeliklerde bu yüzden erkenden idrarda cikmis olabilir ama aslinda normalde idrarda pozitif olmasi beklenmez. Hadi bebegini böyle seylerle üzme...
kızlar belirti aramayın belirtisizde hamile olabilirsiniz benimde hiç belirtim yoktu çogu kezde agladım yine olmadı diye ama Allahıma şükürler olsunki hamileyim belirti olsa bile erken belirtiler test yaptırdıkdan 10 veye 15 gün sonra ortaya çıkıyor yani hamileligin 6 veye 7 haftalarında yani ondan önce belirti olmuyor ama inasanın vücudu beyni kandıyor belirti var gibi geliyor insana şimdiki belirtiler olsa bile yalancı inşallah hamile olursun da canım nedemek istediğimi anlarsın[/QUOTteşekkür
teşekkür ederim ya iyi dileklerin için.allah ne muradın varsa verir inşallah senin de..ne güzel bi duygu tanımadığın insanlar tek yürek...beraber ağlıyoruz beraber seviniyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?