Bu sefer kaptrmayacam kendimi!!!

Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın sadece bol bol dua edin bende tedavi ile hamileyim şu anda ama ben bunu dualarıma borçluyum diye düşünüyorum, güzel Allahımın ol demesi yeter, kendinizi dinlemeyin tabi vakit geçmiyor biliyorum, insanın umutsuzluğa kapıldığı anlarda oluyor bu normal süreç zaten. Allah gönlünüzdekini versin ınşallah.

Canim belirtilere hic takilma. Ben hamileyken hicbir belirtim olmamisti. Sadece testi yaptiracagim gün adet agrisina benzer agrim olmustu, sonra o da gecmisti. Ne gögüslerde bir büyüme, hassasiyet, bulanti, kusma, hic birsey. Test sonrasi sadece o da ara ara yine regl agrisi gibi fakat hafif bir agri olmustu o kadar. Ben de test gününe dek buradan herkesin bulgularini takip ediyordum. Kasiklarda cekilme, batma gibi bulgulardan sürekli bahsediyorlardi ve bende yok diye cok umutsuzluga kapilmistim. Belirti filan olmuyor... Bebeginin güzel sonucunu alman dilegiyle.

çok sağol güzel temennilerin için.isyan etmemem gerekiyor ama bu çok zor.sabır gerekiyo.hayat ne kadar zor.herkesin bi sınavı var benim de sınavım bu.....

bugün 10.gün ve idrar testi negatif.sadece tek çizgi var.belirti de kalmadı hiç.belim ağrıyodu kasıklarım ağrıyodu bugün o da yok sadece karnım ağrımaya başladı adet sancısı gibi.sabah eşim de ağladı ben de.annemler koştu geldi evde sanki biri ölmüş gibi yas vardı.eşim öğlen eve geldi iiçinde hala umut var ilaçlarına devam et dedi cumaya kadar hala umut var dedi.o hala umutlu ama bende umut yok.rüyasında görmüş negatif olduğunu eşim bana sölememiş.rüyanda gördğün halde neden hala umutlusun dyorum bişey sölemiyo.yine de çok sağol güzel sözlerin için.az da olsa içime su serptin.zaten beni bi siz anlıyosunuz

benim de 9 ve 10. gün çok şiddetli adet sancım oldu tam 3 gün sürdü,sonuç pozitif,test yaptırsana yani kan testi.inşallah yüzün güler.ben doktoru aradım,hastalanıyorum diye,bir test yaptır dedi,ve çıktı.

idrar testi yaptın mı peki 10.gün??benim çok sancım yok.hele de idrar negatif çıkınca kesildi demekki psikolojikmiş dedim.kanama falan olmadı henüz bişi yok.akıntım var renksiz.

kötüler hamile kalamasaydı insan nesli azalırdı güzelim be..alaah sevdiği kulları zorlarmış sınavda tek tesellim bu..sınav işte sabır sınavı ama bende olmayan şey sabır..

göğüslerinde var mı azıcık ağrı falan benim dokunursam biraz var ama adet yaklaşınca olurdu her ay..ben bu gün idrar testi yapamıycam moralim bozuluyo..1 gün kaldı zaten ben de cuma akşam biraz erken çıkıp 4 gibi vercem.bir saatte çıkıyomuş..cuma hiç geçmiycek vakit..adak adasam mı dedim..o da günah falan dediler bilmiyorum ya..şaşırdım..cuma mübarek gün boş kaldığım her an dua etcem..senin için de etcem..öğlen internete girmeye çalışırım fırsat olursa ama okulun interneti bu siteyi açmaz galiba..kendi sonucumu öğrendiğim sıralarda seninkini de öğrenmiş olcam muhtemelen...

bu arada bu gün güzel bi haber aldım..bi arkadaşın 3 tüp bebek tedavisi olumsuzdu..eşinde sıfır sperm..kendiliğğnden hamile kalmış yeni öğrenmiş 9 haftalıkmış..ne güsel yaaaaaa....offf darısı başımıza...

ne güzel bi haber.allah tamamına erdirsin.benim eşim adamış adak ama iyileşmem için.ancak hamile kalabilirsem iyileşicem zaten.ben de öğlen veririm 4te öğrenirim.buraya kesin yazarım sonucu. ama umudum pek yok bugün 2 kere yaptım ben idrarı.mutlaka silik de olsa çıakrdı.karnım öle şiş ki hamile gibi.

en azından silik olurdu.genelde ikiz gebeliklerde çıkıyomuş kesin olarak ama tek olanlarda da çıkan var.göğsümde hiç belirti yok şiş deil ama kabarıklık var üstünde ve koyu renk.ama geçen sefer de öleydi negatif sonuç aldığımda.ya bence vucut kendi yapıyo bunları.benim açımdan öle çünkü geçen denememde resmen hamilelik belirtileri yaşadım midem bile bulandı ama ....

Canim Bhcg 10. gün düsük degerde oldugu icin kan testinde cikar ama idrar testinde cikmama olasiligi cok yüksek. Bosuna kendinizi o kadar üzüyorsunuz! O kadar üzeceginize yarin 11. gün kan testi yaptirin, hicdegilse bu kadar yipratacaginiza kendinizi kesin sonucu ögrenmis olursunuz ve deger 20 nin üstü bir deger gibiyse 2 gün sonra da tekrar edip herseyin iyi gidip gitmediginden emin olursunuz. Rüyalar hepimizin bilincalti korkularini gösteriyor, esinin rüyasi sadece korkulari... Benim test yaptirdigim gün sadece adet agrisi gibi bir agrim vardi. Baska hicbir agri, belirti yoktu test pozitif ciktiginda. Ben hicbir zaman idrar testi yapip moralimi bozmam. Cünkü idrar testinin pozitif cikmasi icin BHCG nin cok yüksek bir deger olmasi gerek. Cogul gebeliklerde bu yüzden erkenden idrarda cikmis olabilir ama aslinda normalde idrarda pozitif olmasi beklenmez. Hadi bebegini böyle seylerle üzme...

kızlar belirti aramayın belirtisizde hamile olabilirsiniz benimde hiç belirtim yoktu çogu kezde agladım yine olmadı diye ama Allahıma şükürler olsunki hamileyim belirti olsa bile erken belirtiler test yaptırdıkdan 10 veye 15 gün sonra ortaya çıkıyor yani hamileligin 6 veye 7 haftalarında yani ondan önce belirti olmuyor ama inasanın vücudu beyni kandıyor belirti var gibi geliyor insana şimdiki belirtiler olsa bile yalancı inşallah hamile olursun da canım nedemek istediğimi anlarsın

inşallah öledir.bi sürpriz yaşarız esra da ben de cuma günü.allah ol dese olur.ne mucizeler duydum burda.hep şuna inanmıştım bugüne kadar;hangi doktora gittysem ameliyat dedi hemen olman lazım dedi ama beni daha önce ameliyat eden doktorum 1kere daha deneyelim dedi.acaba diyorum allah tarafından mı herşeyde bi hayır vardır ya ....sizlerin moral vermesi çok iyi oldu ya içimde biraz umut ışığı doğdu.HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ LÜTFEN BİZİM İÇİN DUA EDİN.KİMİN DUASI TUTAR BELLİ OLMAZ.....

rica ederim canım Allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah canım hepimiz aynı duyguları yaşadık aynı üzüntüleri yaşadık inşallah sevinçlerimizde bir olacak

esra cuma günü gen artı arayacakmısn?ben direkt sarp beyi cepten arıcam.sonuç ne olursa olsun.aslında onların arayıp ilgilenmesi lazım ama beni geçen sefer aramadılar hiç.ben aradım

Canim ben de tedavi asamasindayim su an... Fakat 3- 4 ay önce tüp bebek sonrasi hamile kalmistim fakat sonra kalp atislarini duyamadik ve gebelik sonlandi. Fakat hamile ögrendigimi ögrendigim gün hafif bir karin agrisi disinda hic bir bulgum olmamisti ve BHCG 270 , gayet iyi bir degerdi.
Insallah burada hepimiz bebeklerimize saglikla kavusmanin sevincini beraber paylasiriz.

sevgili pozitif benimde umudum yok kendim için kaç aydır gidip geliyorum dr 5 ay önce başlıycaktım tüp bebek tedavisine ama kistler olduğu için hep kararsız kaldım ama dr her gittiğimde ameliyat etmem diyor ilk önce böyle deneyelim diyor benim dr da ameliyatta zorlanmıştı kesin benimde az yumurta çıkar seninle durumumuz aynı senin kısa protokolmüydü uzunmu kistlerin kaç cm di canım yazabilirmisin birde her iki taraftamıydı.allah hayırlısını versin hepimize dua etmekten başka yapçak bişeyimiz yok:Saruboceq:

bendede hiç belirti olmadı 10.günkü trestim negatiftti idrarda ağlaya ağlaya kendimi harap ettim ama 12. gün kantestimde hamiştim canım rabbim sanada inşallah meleğini göbişine kondurur canımcım hiç stres yapma canım rabbim yeterki ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…