offfffffffff.esra ya çok kötü oldum.eve şimdi geldm heyecanla açtım neti.sana belirti sorcaktım ki sen anlaşmayı bozmuşsun.hep hayırlısını diledik sen de ben de.sölenecek fazla da bişi yok teselli yetmez.yıkıldım şu an.yarın benim de olacağım bu .biliyorum hissedyorum.hiç bi belirti kalmadı karın ağrısı dışında.adet olcakmışım gibi hissedyorum.zaten 10.gün idrarda da çıkmadı.ben dün çok ağladım idrarda negattifi görnce.güya kaptırmamıştım kendmi bu sefer ama demekki bilinçaltında pozitif olcak düşüncesi varmış.yarın öğlen vercem kanı.akşam üzeri belli olur ama bence sonuç belli.benim durumum daha zor.son şansımdı.ameliyat olmak zorunda kalıcam hem de çok zor bi ameliyat.hiç istemyorum ameliyatı....bu arada annemler bugün en azından kardeşim için sevindi.askerliği belli oldu.ankara polatlı kısa dönem....
canım ya off noolcak bizim bu halimiz..offfffofffffff
endolu hastalarda dondurulmuşlarla pek şans olmuyomuş öle söledi sarp bey.zaten neyi dondurcak 1 tane döllendi bu sefer.çok zaman kaybı hem de şansım da az.ameliyatım açık olcak.5gün öncessinden bağırsaklarımı boşaltacakmış.bağırsaklarımda bile yapışıklık var.idrar torbama yapışık bi miyomum var...rahmi aldırmak sorun olmaz olur mu esra erkenden menopoza giriosun.ben menopoz iğnesi de oldum 6 ay .mahvoldum.çok yan etkisi var.o ateş basmaları terlemeler üşümeler psikolojin bozuluyo hep ağlıyosun.allahım yaşatmasın bidaha..ne yapcam bilmyorum.aslında gen arta devam etsem mi yoksa memorial hastanesine mi gitsem karar veremedm
Negatİf....................................kocaman bİr hİÇ......................Çok kÖtÜyÜm.kendİme gelemedİm hala.sİnİr krİzİ geÇİrdİm sarp bey hemen amelİyat dedİ.yaza kadar bekleyemezsİn dedİ.bİttİm ya ben....hayatım karardı............ne kadar kÖtÜymÜŞÜm ben ya.bunları mı hakettm ben???????????????
Bende 3.evre endometriozis,adenomyozis,bir sürü myom nüvesi var.Ayrıca yumurtalık rezervim de çok az..Fsh 16 ya çıktı..Her an tedavimin iptali söz konusuydu..Sadece 4 yumurtam olmuştu.3 ü döllendi ve 2 si iyi kalite döllendi..Şu an ikizlere hamileyim..Dr um fazla şans tanımıyordu..Ayrıca tüp bebekle 2. kez ikizlere hamile kalışım...Bir açık myom ameliyatı ardından 3 aylık lucrin tedavisi ile geçici menapoz.ardından histeroskopi ameliyatı sonrası ilk denememde ikizlere hamile kaldım..geçen sene 2009 temmuz annelerindendim..ancak dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliğinden bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..iki meleğim de mezarda..Şu an yine temmuz annesiyim.meleklerimin kardeşlerini taşıyorum...Yaşım da genç değil....
Benden durumun çok daha iyi...Moralini boşuna bozma........Ve inancını kaybetme..
sevgili arkadaşım bende endometriozis hastasıyım allahhın izniyle bende bu ay başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine bende çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum benimde kistlerim varken dr tedaviyue başlayalım diyor seni okuyunca okadar çok sevindimki umut oldun sanki bana seninde kistlerin varmıydı büyüklermiydi bana durumunu yazabilirmisin tedaviye başlarken nasıl başladın ve benim neler yapmam lazım nolur canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?