eş seçiminizi düzgün yaparsanız ne kaybedersiniz ne kazanırsınız hepsi bu.
bazı şeyler insanın elindedir.. adam kötü biri çıkarsa şanssızsınız demektir ama ne kadar iyi tanıdığınıza bağlı evlenmeden önce.
bana küfür bile etmişken kimi neyi savunuyorsunuz ki.. ben hiç üzülmedim.daha kötü olmasını dilerim.
geçen ay bana evliliğimle ilgili bir şeyler demiştin kocan seni boşar falan diye ama bak ben hala yuvamdayım sense boşanıyorsun eee ah alırsan böyle olur
bazı şeyler insanın elindedir.. adam kötü biri çıkarsa şanssızsınız demektir ama ne kadar iyi tanıdığınıza bağlı evlenmeden önce.
bana küfür bile etmişken kimi neyi savunuyorsunuz ki.. ben hiç üzülmedim.daha kötü olmasını dilerim.
geçen ay bana evliliğimle ilgili bir şeyler demiştin kocan seni boşar falan diye ama bak ben hala yuvamdayım sense boşanıyorsun eee ah alırsan böyle olur
Hakkınızda hayırlısı olsun.
anne problemi çözülemez mi bir şekilde?
bu nedenle değil de başka nedenlerle ayrılsaydınız keşke.
evet
aynen %100 öyle
carrie benden boşandı o beni istemedi demek istiyor
vicdanını rahatlatmak istiyor belkide
benim kabul etmeyeceğimi bile bile yapıyor bunu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?