saol ama ben üzülmüyorum ki
ama gıcık oldum, herşey sonuçlanana kadar burda duracam diyor. ben durmasını istemiyorum, gitsin burdan
yazdım yukarda kankaaaa
annem maddi sıkıntılar çekiyo bi süredir, beyefendide anneni istemiyorum diyor. ya ben ya o dedi
bende tabiki o dedim
ulan elim ayağım tutuyor, çalışıyorum sen olmasanda ben anneme gül gibi bakarım
kimseye muhtaç değilim ki ben
sal gitsin o zaman ipini
kendi anası olsa başına oturturdu
kadınlar zaten köprü altından gelme
anama çocuğuma aileme burun kıvıracak erkek gitsin ötede kıvırsın
Şimdi iki taraflı bakalım senin annen de ousa bir ara hayatı zindan etmişti be carrie. İlla hep beraber mi yaşamak zorundasınız. Yani boşanmaktan ziyade baska cözümler de bulunabilir.
Bu konu başlığında yorum yapan herkesi bir deney grubu olarak alırsak bizim toplumumuzda %99.5 gibi bir oranla annesine öf pöf yapan kocayı boşayan kadınlara sahibiz.Çok çok az kişi yapma etme bir daha düşün demiş.Bunda boşanacak ne var diyen hiç olmamış.Dersem gurursuz, annesine laf söyleten kadın imajı edinirim korkusu mu yoksa gerçekten herkes kendi evliliğinde de bunu mu yapar ben çözemedim.Anneye hakaret var da ben kaçırmış olabilirim.Sordum ama yanıt alamadım.Konuyu anneyle de ilgilenilmesinden eşin sıkıntı duyması olarak algıladım fakat bazı yorumlarda ya annen ya ben demiş gibi sonuç çıkıyor.Gerçekte olan ne yorumsal eklentiler ne ben çözemedim.
Bu konu başlığında yorum yapan herkesi bir deney grubu olarak alırsak bizim toplumumuzda %99.5 gibi bir oranla annesine öf pöf yapan kocayı boşayan kadınlara sahibiz.Çok çok az kişi yapma etme bir daha düşün demiş.Bunda boşanacak ne var diyen hiç olmamış.Dersem gurursuz, annesine laf söyleten kadın imajı edinirim korkusu mu yoksa gerçekten herkes kendi evliliğinde de bunu mu yapar ben çözemedim.Anneye hakaret var da ben kaçırmış olabilirim.Sordum ama yanıt alamadım.Konuyu anneyle de ilgilenilmesinden eşin sıkıntı duyması olarak algıladım fakat bazı yorumlarda ya annen ya ben demiş gibi sonuç çıkıyor.Gerçekte olan ne yorumsal eklentiler ne ben çözemedim.
annesını ıstemıyormus
kocası memelkete gıdecekmıs carrie almak ıstıyormus orada babasından kalan ısı devam ettırecekmıs
annesınınde baska kımsesı yok
kocasından ayrılmıs
babasınada abısı bakıyormus yırt dısında
anneısnın emeklı aylıgına el koyulmus kesıntısı varmıs 400 tl olarak alacakmıs
kız dıyorkı ne yapabılırım sımdı annesını kıraya cıkaramıyormus zaten kocası maddı yardım yapmasınıda ıstemıyormus
carrie ben bosanıcam bıle dememıs adam ya annen ya ben dıye zaten dosdogru sormus
ıyı madem bosanıcaz demıs bu yanı konu
ben olsam bende bu sekılde davranırdım ımajdan oturu degıl
benım annem bu duruma dusmez alalh genede saglık versın evlerı fılan var ama oglum dusebılır bır gun kocam x ıstemıyorum artık derse oglumu degıl kocayı gonderırım et tırnaktan ayrılırmı hıc
Bu durum cok uzun zamandır devam ediyor Schatzicim.
Eş kesinlikle anneyi istemiyor. Annenin maddi gücü yok, cok az maaşı var ve onunla gecinemez. Eş anneye maddi olarak yardım edilmesini de istemiyor. Ya annen ya ben kıvamına getiriyor.
Bu arada eş de işsiz.
Nerde yazdı bilmiyorum ama bu yüzden demiştir.
Densizliğin lüzumu yok.
Kerî hakkında hayırlısı olsun canım inşallah.
kocam beni bırakmıyoki ben onu bırakıyorum
bu arada gittik kızlar.
yürüme götürdü beni salak onca yol. normalde götünü kaldırmaz ama bu sefer yürüyelim dedi.
neyse gittik verdik dilekçeleri, tebligat gelicekmiş
mahkeme gününü o zaman öğrenicez.
kendisi banyoda ağlıyo şimdi
Hakkınızda hayırlısı olsun.
anne problemi çözülemez mi bir şekilde?
bu nedenle değil de başka nedenlerle ayrılsaydınız keşke.
kocam beni bırakmıyoki ben onu bırakıyorum
bu arada gittik kızlar.
yürüme götürdü beni salak onca yol. normalde götünü kaldırmaz ama bu sefer yürüyelim dedi.
neyse gittik verdik dilekçeleri, tebligat gelicekmiş
mahkeme gününü o zaman öğrenicez.
kendisi banyoda ağlıyo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?