• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer kesin bitti.

günün aydın olsun inşallah

yukarıda arkadaş demiş ya ' sal gitsin ipini'

allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Şimdi iki taraflı bakalım senin annen de ousa bir ara hayatı zindan etmişti be carrie. İlla hep beraber mi yaşamak zorundasınız. Yani boşanmaktan ziyade baska cözümler de bulunabilir.

evet öyle zindan etmişti ama o benim annem onu bırakmam ben

Biraz sakin kafayla düşün kerî.
OUs Trabzon a niye gitmedi:44:

eee sen napıcan sonra dedi
sanane dedim
yurtdışınamı gidicen bence git dedi
SANANE DEDİM
ister giderim ister gitmemm o benim bileceğim bir iş :10:

sen kendini düşün olum sen benim gibisini bulamazsın ben mükemmel bi insanım :23:

biliyoz onu:9::9:

:46::46::46::46::46:

evet öyle zindan etmişti ama o benim annem onu bırakmam ben

Anneni niye bırakasın zaten kanka bırakma. Abin destek cıksın, sen de calısıyorsun, yanınızdan bir ev blun, gül gibi yaşayıp gidin. Ousa da hak vermek lazım.

Sakin ol.

en son konuştuğumuzda herşey iyi diyordun hatta farklı kararlar almıştın konunun sana ait olduğunu görünce şaşırdım açıkçası.

eğer ikinizde kesin karar verdiyseniz birbirinizi yıpratmadan bir an önce sonuca ulaşır İnşallah.

peki sen nasılsın :26:

Anneni niye bırakasın zaten kanka bırakma. Abin destek cıksın, sen de calısıyorsun, yanınızdan bir ev blun, gül gibi yaşayıp gidin. Ousa da hak vermek lazım.

Sakin ol.

abim anneme destek olamaz, babama oluyor çünkü yetişemez.
ayrıca annemin emeklisine kesinti geldi, hayatta geçinemez.
ous haksızz

en son konuştuğumuzda herşey iyi diyordun hatta farklı kararlar almıştın konunun sana ait olduğunu görünce şaşırdım açıkçası.

eğer ikinizde kesin karar verdiyseniz birbirinizi yıpratmadan bir an önce sonuca ulaşır İnşallah.

kandırmış beni işte, tamam demiş ama tamam değilmiş :20:
şimdi çıktı foyası ortaya işte
ben iyiyim iyi
zaten aklıma geliyodu öle bişey yapacağı, hazırlıklıydım yani :ssz:

kandırmış beni işte, tamam demiş ama tamam değilmiş :20:
şimdi çıktı foyası ortaya işte
ben iyiyim iyi
zaten aklıma geliyodu öle bişey yapacağı, hazırlıklıydım yani :ssz:

ne biliyim ya sabah sabah şaşkınlıktan bişeyde yazamıyorum.senin için iyi olan ne ise o olsun ki eğer sevgi bittiyse bugün olmazsa yarın kopar ipler zaten.

abim anneme destek olamaz, babama oluyor çünkü yetişemez.
ayrıca annemin emeklisine kesinti geldi, hayatta geçinemez.
ous haksızz

Kafa göz dalıcam valla, sabah sabah.

Tamam biz türk milletine böyle sessiz sakin boşanmak abes gelir. İşin icinde illa dayak aldatma vs olmalıdır cünkü.

Ama yapma be keri. Valla canım sıkıldı. Ousa da üzüldüm.

ne biliyim ya sabah sabah şaşkınlıktan bişeyde yazamıyorum.senin için iyi olan ne ise o olsun ki eğer sevgi bittiyse bugün olmazsa yarın kopar ipler zaten.

sevgiden daha değerli, kıymetli şeyler vardır hayatta
annemde bunlardan biri

Sakin ol.
bi yaştan sonra aile daha önemli oluyor sanki
anam babam kızım her şeyden herkesten önemli
kocanın anası babası olsa batar belki ama anam hep yanımda olsun istiyorum
işten geleyim evde olsun falan fişman
gerçi carrie benim kadar yaşlı değil ama:27:
zor işler
bi kere bunu öne sürmesi hata
:9::9::9::9:

şaka maka değil haaa ben süper biriyim :27:
biliyoz beea

he ben de dedim 656543 aldatılıp 4554654 kere dayak yemiş biri gene ağlanmaya açıyor dedim ben de şaştım şaştım kaldım

Eşler birbirlerinin anne babalarına daha anlayışlı davranabilse keşke.....
Neticede hepimiz birer ana-babanın evladıyız ve yarın bizim de evladımıza ihtiyaç duyacağımız zamanlar gelebilir..o zaman aynı muameleyi onlardan görmek acıtmayacak mı içimizi ?
Böyle bir mevzu yüzünden bitiyor olması çok üzdü beni, umarım hatasını anlar eşiniz ve Annenizi şahsi olarak sevmese dahi büyüğü olarak eşinin annesi olarak saygı göstermeyi, ona karşı daha ılımlı olmayı başarabilir....

Son düzenleme:
Back
X