Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi iki taraflı bakalım senin annen de ousa bir ara hayatı zindan etmişti be carrie. İlla hep beraber mi yaşamak zorundasınız. Yani boşanmaktan ziyade baska cözümler de bulunabilir.
günün aydın olsun inşallah
yukarıda arkadaş demiş ya ' sal gitsin ipini'
allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Biraz sakin kafayla düşün kerî.
OUs Trabzon a niye gitmedi:44:
eee sen napıcan sonra dedi
sanane dedim
yurtdışınamı gidicen bence git dedi
SANANE DEDİM
ister giderim ister gitmemm o benim bileceğim bir iş
sen kendini düşün olum sen benim gibisini bulamazsın ben mükemmel bi insanım![]()
evet öyle zindan etmişti ama o benim annem onu bırakmam ben
sordum nie gitmedin dediki senin karar vermeni bekledim, sonra başıma iş açarsın bi daha gelmek zorunda kalmiyim dedi![]()
Anneni niye bırakasın zaten kanka bırakma. Abin destek cıksın, sen de calısıyorsun, yanınızdan bir ev blun, gül gibi yaşayıp gidin. Ousa da hak vermek lazım.
Sakin ol.
en son konuştuğumuzda herşey iyi diyordun hatta farklı kararlar almıştın konunun sana ait olduğunu görünce şaşırdım açıkçası.
eğer ikinizde kesin karar verdiyseniz birbirinizi yıpratmadan bir an önce sonuca ulaşır İnşallah.
peki sen nasılsın :26:
O yine geri adım atarda ,sende sevgi bitti galiba.
kandırmış beni işte, tamam demiş ama tamam değilmiş
şimdi çıktı foyası ortaya işte
ben iyiyim iyi
zaten aklıma geliyodu öle bişey yapacağı, hazırlıklıydım yani![]()
abim anneme destek olamaz, babama oluyor çünkü yetişemez.
ayrıca annemin emeklisine kesinti geldi, hayatta geçinemez.
ous haksızz
ne biliyim ya sabah sabah şaşkınlıktan bişeyde yazamıyorum.senin için iyi olan ne ise o olsun ki eğer sevgi bittiyse bugün olmazsa yarın kopar ipler zaten.
bi yaştan sonra aile daha önemli oluyor sankiAnneni niye bırakasın zaten kanka bırakma. Abin destek cıksın, sen de calısıyorsun, yanınızdan bir ev blun, gül gibi yaşayıp gidin. Ousa da hak vermek lazım.
Sakin ol.
biliyoz beea
şaka maka değil haaa ben süper biriyim![]()
he ben de dedim 656543 aldatılıp 4554654 kere dayak yemiş biri gene ağlanmaya açıyor dedim ben de şaştım şaştım kaldımen son konuştuğumuzda herşey iyi diyordun hatta farklı kararlar almıştın konunun sana ait olduğunu görünce şaşırdım açıkçası.
eğer ikinizde kesin karar verdiyseniz birbirinizi yıpratmadan bir an önce sonuca ulaşır İnşallah.
peki sen nasılsın :26:
atmaz, atsada ben buz kesildim zaten.
ayrıca başka birinden hoşlanıyorum ben
şaka şaka![]()