bu sefer kesin bitti.

Ous onun annesini sececeğini düşündüğü icin kendi istediğini yaptırmak icin blöf yapıyor.

Kayınvalidesiyle aynı evde yasayan gelin gibi.

kendı ıstegı ne
bır olup kadını bır yeremı emanet edecekler

han bende kaynanayla yasamaya karsıyım
ama hıc bır sekıdle durumlar yoksa sıfırsa baska ımkan yoksa ne yapıcaksın
bırakıp erkmı edıceksın
darulacezeyı zıyaret eden varmı hıc bılmıyorum mutlaka vardır oradakı yaslılar o kadar yıpranmıs durumdalarkı
ıkı sohbet edecek bırını arıyolar orada onca kısının ıcınde arkadaslarımı var hayır yok aynı odada 10 kısı kalıyor her kez kendı dunyasını yaratmıs hepsı ya camdan bakıyorya radyo dınlıyor ya gazete okuyor ya tv o kdar yalnızlar
ayrıca ben anneyım , benım ona senelerdır baktıgımı yaptıgımı ettıgımı bır baskası ıstemıyor dıye benı ıstemese
bılmıyorum ya dusunsene ege evlenmıs onur olmus
ben egeye ne sartlarda sahıp cıkmısım benı ıstemıyor
yazdık degılmı bır cocuk kolaymı buyuyor bırde ekstra sartlar var sa carrie babasıyla anneıs ayrı dıye dusunuyorum

damacana da kutsal
asansördeki adam meğer çözmüş olayı
kutsal eş yoksa kutsal damacana demiş vermiş çoşkuyu:27::27::27:

:60::60::60:tö be bismillah:1:
Ya sabah sabah arkadaşım boşanıyorum diyo,biz burda gülüyoz.
Kerî şu modunu değiştir biraz yavrucum:ssz:
Boşanın a başka birini bulursa diye düşün, küçük Emrah'a bağla:14:

bende onu anlamadım.
ayrıca şuda var, biz istanbula ilk geldiğimizde ne ben ne ous iş bulamadık kolayına ve bi süre annem baktı bize.
hiç bi zamanda bi eksiğimiz olmadı. gerek bana gerek ona yemeğimizi, kıyafetimizi, ayakkabımızı aldı. annemin maddi durumu iyiydi o zaman.
onun ekmeğini yediğimiz günlerin hatrına sende bi süre katlan dedim ıh ıh istemiyor

ortayolu falan salla arkadaşım.
yukarıdakini yapan adamdan kaçarak uzaklaşacaksın.

kendı ıstegı ne
bır olup kadını bır yeremı emanet edecekler

han bende kaynanayla yasamaya karsıyım
ama hıc bır sekıdle durumlar yoksa sıfırsa baska ımkan yoksa ne yapıcaksın
bırakıp erkmı edıceksın
darulacezeyı zıyaret eden varmı hıc bılmıyorum mutlaka vardır oradakı yaslılar o kadar yıpranmıs durumdalarkı
ıkı sohbet edecek bırını arıyolar orada onca kısının ıcınde arkadaslarımı var hayır yok aynı odada 10 kısı kalıyor her kez kendı dunyasını yaratmıs hepsı ya camdan bakıyorya radyo dınlıyor ya gazete okuyor ya tv o kdar yalnızlar
ayrıca ben anneyım , benım ona senelerdır baktıgımı yaptıgımı ettıgımı bır baskası ıstemıyor dıye benı ıstemese
bılmıyorum ya dusunsene ege evlenmıs onur olmus
ben egeye ne sartlarda sahıp cıkmısım benı ıstemıyor
yazdık degılmı bır cocuk kolaymı buyuyor bırde ekstra sartlar var sa carrie babasıyla anneıs ayrı dıye dusunuyorum

evet ya anemle babam ayrılar.
dün gece dedim ona annemi istemiyosun anladık, annemi göndereyim abimin yanına babamı alayım dedim
banane yaaaa dedi

Carrie ciddimisin seni hep geyikde görmeye alıştık.Neyse hayırlısı olsun napalım

:60::60::60:tö be bismillah:1:
Ya sabah sabah arkadaşım boşanıyorum diyo,biz burda gülüyoz.
Kerî şu modunu değiştir biraz yavrucum:ssz:
Boşanın a başka birini bulursa diye düşün, küçük Emrah'a bağla:14:

uleyn bnm ciddi konularımı bile geyiğe taşımak istiyonuz ya helall :27:

Arkadaşlar yazmayayım diyorum ama duramıyorum.

Boşanmak zannettiğiniz kadar basit bir eylem değil. Ne kadar kararlı olursan ol, ne kadar acı çekmiş olursan ol... İster aldatılmış ol, ister sıkılmış, ister şiddet mağduru, istersen sebepsiz boşan.

Tam bir tramva, insanın içini dışına cıkaran, bambaşka bir insan haline getiren bir olgu.

Çok zor. İnanılmaz zor.

Benim duam hep aynı yönde; Allah düşmanımın bile yuvasını dağıtmasın, bu acıyı kimseye yaşatmasın. Her babayiğidin harcı değil.

yazdıklarına aynen katılıyorum canım....

her ne kadar hazırlıklı olursan ol bambaşka bir şey bu...

Allahım kimseye yaşatmasın

Back
X