bu sefer kesin bitti.

evet anlaşmalı dilekçe verdik

Allah hiç kimseye böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın.
Sizi böyle bir seçim yapmak zorunda bırakıp olayları bu raddeye getirdiği için eşiniz çok haksız.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Anlaşmalı boşanma sürecinin çok hızlı işlediğini biliyorsunuz.Aranızda daha farklı sorunlar yoksa biraz acele ediyorsunuz sanki.Bir orta yol bulunucağına inannıyorum(en azından bu olaydan sonra).

Sen öyle düşünüyorsan öyledir. Rabbim gönlüne göre versin :26:

aminn

şimdi aklıma geldide
geçen bana soruyodu annen kaç yaşında
58 dedim
acaba daha ne kadar yaşar dedi

ohaaaa oldum yaaa

Son düzenleme:
Allah hiç kimseye böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın.
Sizi böyle bir seçim yapmak zorunda bırakıp olayları bu raddeye getirdiği için eşiniz çok haksız.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Anlaşmalı boşanma sürecinin çok hızlı işlediğini biliyorsunuz.Aranızda daha farklı sorunlar yoksa biraz acele ediyorsunuz sanki.Bir orta yol bulunucağına inannıyorum(en azından bu olaydan sonra).

kaynanam dedi zaten çok başını taşlara vuracak çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

kayınımda aradı sesi titriyodu

wc den çıktı yüzünü yıkamış internete girdi oda
bende ekranımı çevirdim o görmesin ( eskiden görüyodu monitörümü)
niye çevirdin dio
sanane dedim

şimdide arkadaşlarıyla gülüşüyo :9::9:

wc den çıktı yüzünü yıkamış internete girdi oda
bende ekranımı çevirdim o görmesin ( eskiden görüyodu monitörümü)
niye çevirdin dio
sanane dedim

şimdide arkadaşlarıyla gülüşüyo :9::9:

İşin ciddiyetinin farkında değil.

yükselenini bilmem amma benim başımda da bi keçi var ondan öyle dedim vurdumduymazlığınız insanı çileden çıkartıyo bazen seninki sinirden deliriyodur ama çaktırmamak için şimdi arkadaslarıya gülüsüyo biraz düsününce çok daha pişman olcak peki annene söylediniz mi yanınızda deil mi

durumun ne bilmiyorum ama evliliginin bitmesine uzuldum..... her yorumuna gulmekten bittim ama bu sefer uzuldum....hakkinda hayirlisi olsun ama sen yinede bu afacanlagini kaybetme.....

yükselenini bilmem amma benim başımda da bi keçi var ondan öyle dedim vurdumduymazlığınız insanı çileden çıkartıyo bazen seninki sinirden deliriyodur ama çaktırmamak için şimdi arkadaslarıya gülüsüyo biraz düsününce çok daha pişman olcak peki annene söylediniz mi yanınızda deil mi

söyledim annemede ama sebebini söylemedim
karar senin...ben bişey demiyorum dedi

bide adliyeden çıktık ya
oo neler neler söledi bana
yok eşiyaların tamamını ben alıcam satıcam
yok alyansını alıcam satıcam

ulan al benide sat bende para ederim dedim

o zannettiki ben ağlamaya başlıcam
popomu dönüp gittim ya ona bu koydu galiba

ya keri durumu anlıyamıyorum şaka olsun lütfen. eşin sana cidden bunlarımı dedi,miğdeme ağrılar girdi ya böyle birşey diyemez gerçekten dediyse çok iğrenç bir yaratık bir dakka onunla durma boşa gitsin daha gençsin.ama bazende diyorumki belki anneni ona tercih ettin diye o mu koydu acaba :((

Back
X